Stiri despre wall-street

  278 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Wall Street a înregistrat cea mai mare scădere săptămânală de după criza din 2008
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Wall Street a înregistrat cea mai mare scădere săptămânală de după criza din 2008

  Indicii bursieri de pe Wall Street au continuat să scadă vineri, iar pe ansamblul acestei săptămâni au înregistrat cea mai mare scădere de după criza financiară globală din 2008, din cauza îngrijorărilor investitorilor legate de impactul epidemiei provocate de coronavirus asupra economiei, transmite CNBC.

 • Veranda Mall deschide primul patinoar în aer liber din cartierul Obor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Veranda Mall deschide primul patinoar în aer liber din cartierul Obor

  Veranda Mall, pariul de 60 de milioane de euro al familiei Pogonaru pe piaţa centrelor comerciale de proximitate din Bucureşti, a inaugurat primul patinoar în aer liber din cartierul Obor, spaţiul întinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 650 de metri pătraţi.

 • Schimbare la faţă a sistemului de plăţi la Metrorex: cum arată dispozitivele care permit din nou plata contactless la turnicheţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbare la faţă a sistemului de plăţi la Metrorex: cum arată dispozitivele care permit din nou plata contactless la turnicheţi

  BCR, cea mai mare bancă din piaţa locală după active, a demarat un proiect pilot la metroul bucureştean pentru instalarea unor soluţii de plată cu cardul contactless la turnicheţii Metrorex. Ambele scheme de carduri susţin puternic proiectul, pentru că are potenţialul să stimuleze semnificativ plăţile contactless, după modelul reţelei de transport subteran din Londra.

 • Învaţă oricare dintre aceste limbaje de programare şi vei avea un job bine plătit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Învaţă oricare dintre aceste limbaje de programare şi vei avea un job bine plătit

  Cunoaşterea limbajelor de programare îţi poate aduce un loc de muncă bine plătit. Domeniul IT&C a devenit unul dintre cele mai atractive de pe piaţa locală şi nu numai, tot mai mulţi candidaţi sunt atraşi de salariile şi oportunităţile de dezvoltare pe care le pune la dispoziţie sectorul acesta.

 • Top 7 cele mai căutate joburi în următorii ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 7 cele mai căutate joburi în următorii ani

  Cele mai căutate joburi în viitor nu schimbă dinamica deja existentă pe piaţa muncii. Topul realizat de analiştii americani de la Business Insider este relevant şi pentru România, în contextul economic actual.

 • Care este timpul corect pentru o achiziţie online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care este timpul corect pentru o achiziţie online

  Profilul clientului care utilizează site-ul cora pentru a face cumpărături este tânăr, cu vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani, care nu are timp pentru a vizita un magazin fizic, vrea să comande repede şi produsele să fie distribuite acasă, a spus Claudia Badea, director cora Lujerului.

 • Povestea Mierăriei, o afacere construită ca alternativă la mierea procesată din comerţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea Mierăriei, o afacere construită ca alternativă la mierea procesată din comerţ

  Răzvan şi Mina sunt doi tineri care lucrează în marketing şi publicitate, iar din acest an duc mai departe o idee de afacere născută pe la 1900, când familia lui Răzvan creştea albine în zona Banatului. Cei doi antreprenori au detaliat pentru wall-street.ro povestea din spatele Mierariei, o alternativă la mierea procesată din comerţ.

 • Fondator pufuleţii Gusto: faptul că suntem români a atras prejudecăţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fondator pufuleţii Gusto: faptul că suntem români a atras prejudecăţi

  Eliodor Apostolescu, cofondator PhoenixY, producător al pufuleţilor Gusto, a declarat, în cadrul evenimentului Retail Arena, că în procesul de extindere a vânzărilor peste graniţe s-a lovit de prejudecăţile companiilor străine, care se uitau cu neîncredere la o companie românească.

 • Românul care „scoate“ milioane de euro din gustul grecesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românul care „scoate“ milioane de euro din gustul grecesc

  În 2012, când avea 26 de ani, Ştefan Mandachi, de profesie avocat, a început să guste la propriu o idee de business pe care o avea încă din facultate: un restaurant de inspiraţie grecească care s-a extins în ţară în luptă cu KFC şi McDonald's. Această este, pe scurt, povestea restaurantelor Spartan, care au transformat gustul grecesc în afaceri de 12 milioane de euro.

 • Ce capital a „distrus“ Mişu Negriţoiu în piaţa de asigurări RCA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce capital a „distrus“ Mişu Negriţoiu în piaţa de asigurări RCA

  Pus la zid pe motiv că ar fi omul multinaţionalelor din asigurări, Misu Negritoiu, încă preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a fost acuzat, de asemenea, într-o recentă şedinţă a Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din Parlament că, prin falimentarea societăţilor Astra Asigurări şi Carpatica Asig, ar fi distrus intenţionat capitalul românesc.

 • AmCham: Indemnizaţia pentru mame ar trebui să aibă o limită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AmCham: Indemnizaţia pentru mame ar trebui să aibă o limită

  Statul ar trebui să plafoneze indemnizaţia acordată mamelor pentru creşterea copilului, însă nu la nivelul foarte redus existent anterior renunţării complet la acesta limită, ci la un nivel care să asigure un echilibru între obiectivul statului de a stimula natalitatea şi necesitatea părintelui de a-şi permite să-şi crească în bune condiţii copilul, a declarat preşedintele AmCham România (Camera de Comerţ Americană în România), Ionuţ Simion.

 • Cum arată Veranda Mall Obor, cu numai câteva zile până la deschidere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată Veranda Mall Obor, cu numai câteva zile până la deschidere

  Proiectul Veranda Mall, pariul de 60 milioane de euro al familiei Pogonaru, îşi va deschide porţile în a doua parte a acestei săptămâni, urmând să încheie a doua mare inaugurare a unui proiect comercial de mari dimensiuni din Capitală, după ce la începutul toamnei proiectul ParkLake din cartierul Titan şi-a deschis porţile.

 • Şefa J'Info Tours: Agenţiile de turism vor dispărea în următorii ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şefa J'Info Tours: Agenţiile de turism vor dispărea în următorii ani

  Agenţiile de turism de la stradă vor dispărea în 3-4 ani şi „mai devreme sau mai târziu” antreprenorii din turism se vor muta în online, consideră Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J'Info Tours, care a lansat un motor de căutare a biletelor de avion şi hoteluri întrucât previzionează că românii vor să îşi facă singuri pachetul de vacanţă.

 • Topul celor mai mari salarii încasate de cetăţeni non-UE: un fotbalist, un geolog şi mai mulţi manageri ocupă clasamentul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai mari salarii încasate de cetăţeni non-UE: un fotbalist, un geolog şi mai mulţi manageri ocupă clasamentul

  Trei americani şi un canadian câştigă cele mai mari salarii obţinute în România de cetăţeni din afara graniţelor Uniunii Europene, încasând fiecare aproximativ 36.500 de euro pe lună în 2015. wall-street.ro îţi prezintă topul celor mai mari salarii obţinute în ţara noastră de cetăţeni non-UE, potrivit datelor furnizate de Inspecţia Muncii.

 • Cum a fost forţat Provident să iasă din Slovacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a fost forţat Provident să iasă din Slovacia

  Grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanţi furnizori de credite la domiciliu din Europa, a decis să iasă din piaţa de credite de consum din Slovacia după ce autorităţile din aceata ţară au înăsprit "peste noapte" legislaţia cu privire la protecţia consumatorului de servicii financiare.

 • Angajatorii preferă candidaţii cu puţine companii în CV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajatorii preferă candidaţii cu puţine companii în CV

  Piaţa muncii este într-o continuă schimbare, iar ceea ce ieri era actual, mâine poate fi deja perimat. Sunt însă şi aspecte care rămân neschimbate, cum ar fi percepţia angajatorilor faţă de schimbările dese de joburi.

 • Util: Deschiderea unui magazin online, în 11 paşi „simpli“, sau cât de puţin este încurajat eCommerce-ul în ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Util: Deschiderea unui magazin online, în 11 paşi „simpli“, sau cât de puţin este încurajat eCommerce-ul în ţară

  Recent, am fost chemat de compania de contabilitate să semnez un teanc impresionant de acte, foi şi hârtiuţe, pentru înfiinţarea firmei. După o lună de alergătura, căutat vecini, printat nenumărate foi şi distrus ceva nervi, mă apropii de ultimii paşi în acest proces criticat de extrem de mulţi antreprenori din ţară – birocraţia din spatele constituirii unei firme. Astăzi, despre zona eCommerce.

 • Cum pregăteşte eMag Black Friday 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum pregăteşte eMag Black Friday 2016

  eMAG, cel mai mare retailer online din România, pregăteşte încă din luna ianuarie ediţia din acest an a Black Friday.

 • O afacere de familie vinde încălţăminte de două milioane de euro. Povestea Papucei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O afacere de familie vinde încălţăminte de două milioane de euro. Povestea Papucei

  După ce a vândut timp de şapte ani pe piaţa internă încălţăminte făcută în propriul atelier, o antreprenoare din Iaşi s-a reorientat către export. Angela Vasiliu, împreună cu soţul şi fiica sa, au pus bazele unui brand de încălţăminte realizate în Iaşi, dar vândute pe marile pieţe din Europa, atât online, cât şi în magazinele proprii.

 • Un business cu genţi care demontează stereotipul cititor-tocilar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un business cu genţi care demontează stereotipul cititor-tocilar

  După ce a lucrat în PR, Rusanda Cojocaru a lansat, în urmă cu patru ani, o afacere pornind de la pasiunea pentru cărţi. A vrut să ilustreze printr-un produs ideea de cititoare-femeie de succes, demontând stereotipul cititor-tocilar. Aşa a apărut pe piaţă prima geantă Bookletta.

 • Universitatea din România care îţi asigură un salariu de 1.000 de euro la debut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Universitatea din România care îţi asigură un salariu de 1.000 de euro la debut

  România se află într-o criză majoră de ingineri, multe dintre locurile de muncă disponibile pe piaţă rămânând neacoperite, din lipsă de personal. Mare parte dintre inginerii cu experienţă au plecat peste hotare, iar şcoală românească produce prea puţini specialişti. În aceste condiţii, un absolvent de Politehnica ajunge să câştige 1.000 de euro ca debutant.

 • Dedeman, implicat în cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodată: „Pedepsele din România sunt mai drastice decât în orice altă ţară a UE“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dedeman, implicat în cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodată: „Pedepsele din România sunt mai drastice decât în orice altă ţară a UE“

  Dedeman, cel mai mare retailer specializat în comercializarea de materiale de construcţii şi soluţii pentru casă şi grădină, se află în centrul celui mai mare scandal din istorie, asta după ce un raport al Consiliului Concurenţei a scos la iveală faptul că retailerul de bricolaj şi producători din piaţa de uşi şi centrale termice ar fi stabilit fixarea preţurilor pentru produsele vândute în urmă cu mai mulţi ani.

 • Au început o afacere cu 1.000 de euro. Cine sunt tinerii care vând sute de perechi de pantofi şi genţi handmade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au început o afacere cu 1.000 de euro. Cine sunt tinerii care vând sute de perechi de pantofi şi genţi handmade

  Lucrau amândoi în domeniul publicităţii, însă îşi doreau independenţă personală şi financiară şi un business care să fie doar al lor. Wilhelmina Tambac şi Daniel Ştefan au mizat pe nevoia femeilor de a-şi cheltui banii, iar în 2013 au început să creeze pantofi, fără să ştie că în câţiva ani vor ajunge să vândă sute de produse pe lună şi să aibă afaceri de peste 100.000 de euro.

 • Modelul islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oraş din lume, după ce va trece prin schimbări radicale. Între timp, în România, sunt promise visuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modelul islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oraş din lume, după ce va trece prin schimbări radicale. Între timp, în România, sunt promise visuri

  Reykjavik, capitala Islandei, una dintre cele mai izolate ţări ale Europei, ar urma să treacă prin schimbări radicale în următorii 20 de ani, autorităţile plănuind eliminarea completă emisiilor de carbon, prin promovarea vechiculelor electrice şi încurajarea utilizării mijloacelor de transport în comun.

 • Doctorul de inimi care vrea să schimbe România: ce planuri are Wargha Enayati
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doctorul de inimi care vrea să schimbe România: ce planuri are Wargha Enayati

  Pe 19 septembrie 1983, Wargha Enayati venea în România pentru prima dată. Nu avea în plan să rămână aici, să construiască afaceri de zeci de milioane de euro sau să inoveze sistemul sanitar românesc. De fapt, în plin regim comunist represiv, nu îşi putea imagina nici măcar că ar putea duce un trai decent.

Modifică Setările