Stiri despre vremea de revelion

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum va fi vremea de Revelion. La munte se anunţă ninsori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi vremea de Revelion. La munte se anunţă ninsori

  În noaptea dintre ani sunt anunţate temperaturi normale pentru această perioadă, cu precipitaţii slabe cantitativ şi izolate, anunţă ANM. Cei care aleg staţiunile montane de Revelion se vor bucura de un strat nou de zăpadă, însă la altitudini înalte există pericolul de avalanşe.

 • Vremea de Revelion: Vântul va slăbi în intensitate, vremea rămâne rece, dar nu ninge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea de Revelion: Vântul va slăbi în intensitate, vremea rămâne rece, dar nu ninge

  Vremea va fi rece în noaptea dintre ani, însă în prima zi a anului viitor va fi în uşoară încălzire, nu va mai ninge, iar vântul va slăbi în intensitate. „Ninsori foarte slabe se vor menţine în sud-estul ţării, însă doar la începutul zilei de 31 decembrie. Apoi vor fi doar ceva norişori duminică. Inclusiv vântul va slăbi în intensitate în noaptea de Revelion”, a explicat meteorologul Constanţa Vîlciu.

 • De Revelion, temperaturi cu minus şi zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Revelion, temperaturi cu minus şi zăpadă

  Vremea intră într-un proces de racire accentuată  de astăzi, de la ora 13.00, şi până pe 31 decembrie. În Vâlcea se vor înregistra căderi locale de zăpadă şi viscol.

 • Vremea de Sărbători: Crăciun şi Revelion fără zăpadă în aproape toată ţara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea de Sărbători: Crăciun şi Revelion fără zăpadă în aproape toată ţara

  În acest an nu vom avea parte de zăpadă de Crăciun, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) care a emis, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (21 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016). Mai mult, până pe 28 decembrie vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă.

 • Cea mai scăzută temperatură din ţară: minus 31 de grade la Întorsura Buzăului. Cum va fi vremea de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai scăzută temperatură din ţară: minus 31 de grade la Întorsura Buzăului. Cum va fi vremea de Revelion

  Cea mai scăzută temperatură din tară, din noaptea de marţi spre miercuri, a fost înregistrată la Întorsura Buzăului, unde staţia meteo a indicat minus 31 de grade Celsius. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a precizat că minimele vor ajunge şi până la minus 25 de grade în aproape toată ţara, potrivit informării de ger emise marţi, valabilă până vineri.

 • A fost emisă o informare de ger, valabilă până vineri. Cea mai scăzută temperatură de marţi: minus 26 de grade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost emisă o informare de ger, valabilă până vineri. Cea mai scăzută temperatură de marţi: minus 26 de grade

  O informare de ger a fost emisă, marţi, de meteorologi, aceasta fiind valabilă din această seară şi până vineri dimineaţă. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a precizat că minimele vor ajunge şi până la minus 25 de grade în aproape toată ţara. Cea mai scăzută temperatură care s-a înregistrat marţi dimineaţă a fost de minus 26 de grade, pe Vârful Omu.

 • 2014 ne lasă sub nămeţi, 2015 vine cu ger năprasnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2014 ne lasă sub nămeţi, 2015 vine cu ger năprasnic

  Românii care au plecat la drum pentru a petrece Revelionul în staţiunile din ţară au avut probleme cu viscolul şi cu zăpada care s-a aşternut pe drumuri, iar la întoarcere vor avea probleme cu poleiul şi gheaţa formată de gerul ce cuprinde în aceste zile toată ţara.

 • INFOGRAFIE Ciclonul şi anticiclonul ne îngheaţă Revelionul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Ciclonul şi anticiclonul ne îngheaţă Revelionul

  Ninsorile şi viscolul vor fi nelipsite în ultimele zile din 2014. Meteorologii au emis deja avertizări Cod portocaliu de vreme rea. „Un ciclon care vine din zona Italiei şi un anticiclon dinspre Siberia se vor intersecta şi vor genera temperaturile extreme”, explică specialiştii.

 • Cum va fi vremea în noaptea dintre ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi vremea în noaptea dintre ani

  Specialiştii au anunţat că în ultima noapte a anului 2013 ar putea să ningă izolat şi sunt aşteptate fulguieli, chiar şi în Capitală, deşi de Crăciun temperaturile au urcat şi până la 14 grade Celsius, în unele zone ale ţării.

Modifică Setările