Stiri despre vremea de craciun

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vremea de Crăciun. Când va ninge şi cât de frig se face
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea de Crăciun. Când va ninge şi cât de frig se face

  Vremea va fi rece de Crăciun, avertizează meteorologii, care afirmă totuşi că în ziua de 25 decembrie, maximele şi minimele la nivel naţional se vor încadra între minus 7 grade Celsius şi 2 grade Celsius.

 • Cum va fi vremea de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi vremea de Crăciun

  Următoarele două săptămâni vor aduce câteva zile cu ger şi cu medie a temperaturilor de până la -15 grade. Probabilitatea de apariţie a ninsorilor va fi ridicată în perioadele 19 - 20 decembrie şi, respectiv, de Craciun în perioada 23 - 25 decembrie, arată prognoza realizată de meteorologi pentru perioada 12 - 25 decembrie.

 • Crăciun la 13 grade. Vreme de primăvară în toată Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciun la 13 grade. Vreme de primăvară în toată Europa

  Vremea caldă a stricat bucuria celor care abia aşteptau să meargă să se dea cu sania pe pârtie. Iar meteorologii anunţă temperaturi blânde şi de Crăciun. Până şi la Moscova oamenii duc dorul unei ierni adevărate. Din cauza vremii neobişnuit de calde, patinoarele în aer liber, atât de îndrăgite de moscoviţi, au rămas închise.

 • Cea mai călduroasă iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai călduroasă iarnă

  Crăciunul în tricou ar putea fi o realitate anul acesta, datorită temperaturilor neobişnuit de mari pentru luna decembrie. Dacă tendinţa se menţine, iarna aceasta ar putea fi cea mai călduroasă din istoria României.

 • Vremea de Sărbători: Crăciun şi Revelion fără zăpadă în aproape toată ţara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea de Sărbători: Crăciun şi Revelion fără zăpadă în aproape toată ţara

  În acest an nu vom avea parte de zăpadă de Crăciun, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) care a emis, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (21 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016). Mai mult, până pe 28 decembrie vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă.

 • Vreme frumoasă de Crăciun, cu soare, dar fără zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreme frumoasă de Crăciun, cu soare, dar fără zăpadă

  Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru acest Crăciun, în mai toate regiunile din ţară, şi susţin că este puţin probabil să ningă. Singurele zone în care ar putea cădea ninsoare sunt cele montane.

 • Se strică vremea din a doua zi de
Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se strică vremea din a doua zi de Crăciun

  A doua zi de Crăciun aduce temperaturi mai scăzute în toată România. La munte va ploua, iar în restul regiunilor se vor înregistra ploi şi mai ales ninsori, în special după-amiază, potrivit Mediafax.

 • Prognoza meteo pentru următoarele zile. Cum va fi vremea de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo pentru următoarele zile. Cum va fi vremea de Crăciun

  Săptămâna care vine debutează cu vreme închisă, însă de marţi se va încălzi, astfel că în Ajunul Crăciunului maximele vor urca în unele zone chiar şi până la 17 grade. Şi în ziua de Crăciun vom avea parte de o vreme frumoasă, doar seara fiind aşteptate precipitaţii mixte.

 • Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea de Crăciun în fiecare regiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea de Crăciun în fiecare regiune

  Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (15 – 28 decembrie), potrivit căreia, vremea va începe să se răcească, însă temperaturile se vor încadra în jurul celor normale pentru această perioadă. În perioada Crăciunului sunt aşteptate precipitaţii în general sub formă de ploaie, însă în unele zone vor fi şi precipitaţii mixte.

 • Încă trei zile de ger. De Crăciun, vremea se încălzeşte uşor în toată ţara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încă trei zile de ger. De Crăciun, vremea se încălzeşte uşor în toată ţara

  În următoarele trei zile, temperaturile vor scădea până la -14 grade, în Moldova, şi -12 în Transilvania, însă din prima zi de Crăciun vremea începe uşor-uşor să se încălzească. Astfel, temperaturile maxime vor ajunge până la 4 grade Celsius, în Muntenia şi Dobrogea, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Modifică Setările