Stiri despre vreme calda

  47 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vremea se schimbă. Un val neobişnuit de căldură aduce temperaturi foarte mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea se schimbă. Un val neobişnuit de căldură aduce temperaturi foarte mari

  .Un val neobişnuit de căldură a cuprins întreaga Europă, mercurul din termometre urmând să ajungă chiar şi la 30 de grade Celsius în unele state. România nu va face excepţie, astfel ca valul de căldură îşi face simţită prezenţa şi la noi, unde temperaturile vor urca şi peste 26 de grade Celsius, neobişnuit pentru această perioadă din an. Iar aceste temperaturi se vor menţine mai bine de o săptămână.

 • Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: vremea va continua să se încălzească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: vremea va continua să se încălzească

  Vremea va continua să se încălzească în următoarele două săptămâni, iar probabilitatea de apariţie a ploilor, în general slabe cantitativ, va fi mai mare atât la jumătatea acestei săptămâni, cât şi din data de 19 august, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 13 - 26 august 2018, publicată luni.

 • PROGNOZA METEO Vremea în weekend va fi caldă, dar instabilă, cu ploi în toată ţara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PROGNOZA METEO Vremea în weekend va fi caldă, dar instabilă, cu ploi în toată ţara

  Vremea în weekend va fi caldă, cu temperaturi situate între 22 şi 30 de grade, însă instabilă, urmând ca sâmbătă după-amiază să plouă în toată ţara, în special în zona de munte, unde vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi chiar grindină. Şi duminică va ploua torenţial în partea de vest a ţării, în timp ce în est vremea va fi frumoasă, iar ploile vor fi de scurtă durată.

 • PROGNOZA METEO Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PROGNOZA METEO Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

  Vremea se va menţine caldă în următoarea perioadă, arată prognoza meteo valabilă în perioada 17 - 29 aprilie 2018. O scădere a temperaturilor se va remarca în a doua săptămână de prognoză, când regimul termic diurn va avea uşoare variaţii.

 • PROGNOZA METEO Februarie debutează cu vreme caldă şi precipitaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PROGNOZA METEO Februarie debutează cu vreme caldă şi precipitaţii

  Luna februarie debutează cu vreme caldă, dar cu precipitaţii. Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni, în cele mai multe dintre regiuni temperaturile diurne vor fi pozitive. De exemplu, săptămâna aceasta în Banat, Dobrogea, Muntenia şi Oltenia vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru acastă perioadă a anului.

 • Vremea în weekend va fi caldă, cu temperaturi de până la 15 grade Celsius
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea în weekend va fi caldă, cu temperaturi de până la 15 grade Celsius

  Vremea în weekend va fi în general caldă, cu temperaturi mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă. Sâmbătă, de Bobotează, maximele vor fi între 8 şi 14 grade Celsius, iar duminică temperatura va atinge şi 15 grade în Bucureşti. Cerul va fi mai mult înnorat în general, dar vor fi precipitaţii de scurtă durată în nord şi va fi prezentă ceaţa.

 • Cum va fi vremea în noaptea de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi vremea în noaptea de Revelion

  Ultima zi din an va aduce vreme bună, cu temperaturi moderate, anunţă meteorologii. Nici noaptea de Revelion nu va face excepţie. În Capitală, de exemplu, vor fi 8 grade Celsius.

 • Avertizare meteo: canicula revine la sfârşitul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avertizare meteo: canicula revine la sfârşitul verii

  Meteorologii avertizează că de joi, vremea va intra într-un proces de încălzire în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, între 21 de grade în estul Transilvaniei şi 31 de grade Celsius în vestul Olteniei. Peste noapte însă, vor fi din nou până la 23 grade în depresiuni.

 • Prognoză meteo: vreme caldă şi valori termice de până la 35 de grade, în intervalul 17-30 iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoză meteo: vreme caldă şi valori termice de până la 35 de grade, în intervalul 17-30 iulie

  Regimul termic va rămâne unul în general cald pentru această perioadă, cu temperaturi ce vor oscila între 27 şi 35 de grade, în funcţie de fiecare regiune, iar probabilitatea pentru apariţia precipitaţiilor, slabe cantitativ, va fi mai ridicată în ultimele zile din luna iulie, arată prognoza întocmită de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

 • Prognoza meteo pe trei luni. Temperaturi de 40 de grade chiar şi în luna septembrie şi secetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo pe trei luni. Temperaturi de 40 de grade chiar şi în luna septembrie şi secetă

  Temperaturile vor fi neobişnuit de ridicate în următoarele trei luni, faţă de cele cu care eram obişuiţi în această perioadă, ajungând  chiar şi la 40 de grade Celsius la începutul lui septembrie, potrivit anunţului emis de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). În plus, meteorologii au precizat că tot în acest interval de timp, precipitaţiile vor fi cu mult mai scăzute, cantitativ, faţă de media normală.

 • Caniculă în toată Europa, ninsoare în nord-vestul Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caniculă în toată Europa, ninsoare în nord-vestul Rusiei

  O bună parte a Europei este afectată miercuri de o caniculă timpurie, cea mai puternică în Franţa din 2005 încoace, Londra se pregătea de cea mai caldă zi din 1975 şi până în prezent, iar Portugalia lupta în continuare împotriva unui incendiu sângeros, relatează AFP.

 • PROGNOZA METEO Vreme caldă în următoarele două săptămâni, cu maxime de până la 33 de grade. Posibile averse în perioada 16-20 iunie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PROGNOZA METEO Vreme caldă în următoarele două săptămâni, cu maxime de până la 33 de grade. Posibile averse în perioada 16-20 iunie

  Vremea va fi în general caldă în următoarele săptămâni, cu temperaturi maxime de până la 33 de grade, în unele regiuni probabilitatea de apariţie a ploilor fiind crescută în perioada 16-20 iunie, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) aferentă perioadei 12 - 25 iunie 2017, dată luni publicităţii.

 • Prognoza meteo pe două săptămâni. Vreme în încălzire cu maxime de 27 de grade Celsius
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo pe două săptămâni. Vreme în încălzire cu maxime de 27 de grade Celsius

  Vremea este în încălzire, iar săptămâna viitoare maximele vor atinge şi 27 de grade în Moldova, Muntenia şi Oltenia. Aşa susţin meteorologii care au dat publicităţii prognoza meteo pe următoarele două săptămâni. De la sfârşitul săptămânii se va răcori puţin în toate regiunile, iar maximele nu vor mai depăşi 24 de grade. Cât priveşte ploile, acestea îşi vor face apariţia atât săptămâna aceasta, cât şi săptămâna viitoare.

 • PROGNOZA METEO Vreme caldă în perioada 12 - 25 septembrie. Ploile apar abia după 18 septembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PROGNOZA METEO Vreme caldă în perioada 12 - 25 septembrie. Ploile apar abia după 18 septembrie

  Următoarele două săptămâni sunt caracterizate de temperaturi relativ normale pentru această perioadă din an, cu variaţii de temperatură atât pe timpul zilei cât şi noaptea, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Ploile, în mare parte trecătoare şi moderate cantitativ, îşi vor face apariţia abia după 18 septembrie, arată ANM, care a emis prognoza pentru intervalul 12 - 25 septembrie.

 • Atenţie! Vremea caldă vine cu viroze respiratorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie! Vremea caldă vine cu viroze respiratorii

  Medicii atrag atenţia că vremea caldă, de primăvară, anunţată de meteorologi pentru următoarele două săptămâni va aduce şi un număr dublu de viroze respiratorii.

 • METEO Vremea se răceşte accentuat începând de sâmbătă. Ploi şi intensificări ale vântului în aproape toată ţara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  METEO Vremea se răceşte accentuat începând de sâmbătă. Ploi şi intensificări ale vântului în aproape toată ţara

  Chiar dacă vineri temperaturile vor continua să crească, iar maximă va ajunge în jurul valorii de 24 de grade Celsius, începând de sâmbătă vremea nu va mai fi la fel de frumoasă, anunţă meteorologii. Astfel, vremea se va răci accentuat, va ploua în aproape toată ţara şi se vor înregistra intensificări ale vântului, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Modifică Setările