Stiri despre voturi

  228 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine sunt marii profitori şi perdanţi ai moţiunii de cenzură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt marii profitori şi perdanţi ai moţiunii de cenzură

  Negocieri, promisiuni, alianţe secrete, înţelegeri, compromisuri! Şi dă-i şi numără din nou la voturi PNL! Tot nu iese numărul necesar! Tot pierzător! Pentru mai toţi care îşi doreau să treacă moţiunea, cu cât se fac eforturi mai mari, cu atât şansele de câştig par la fel de mici! Cui foloseşte însă, în final, această tevatură a PNL-ului în condiţiile în care toate numărătorile nu ies pe plus?

 • Atenţie la PSD!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la PSD!

  PSD va fura la alegerile de duminică. Pentru că este disperat, pentru că aşa este obişnuit, să fure, pentru că poate, pentru că s-a născut dintr-un partid de hoţi.

 • Surprinzător, de cine este PSD ajutat în campania electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surprinzător, de cine este PSD ajutat în campania electorală

  Sunt valuri de atacuri înrăite, duşmănoase! Nu există zi să nu se încaiere în avantajul marelui partid roşu. Se beştelesc susţinătorii fanatici ai taberelor de parcă zici că au primit ordin de zi pe unitate, astfel încât să faciliteze misiunea PSD-ului! Această caracteristică a fanatismului în rândurile actualei clase politice româneşti este sesizată zi de zi şi de foşti politicieni şi observatori pertinenţi, avizaţi şi echilibraţi.

 • Cu tot tacâmul la bătaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu tot tacâmul la bătaie

  Lipsesc mesajele despre oameni, valori, viaţă. Românii care sesizează acest lucru şi îşi pun întrebări, sunt nu doar dezamăgiţi de oferta actualei clase politice, interesată doar de votul lor, ci sunt şi sceptici în privinţa prezenţei lor la urnele de votare. În acest caz, nu mai sunt ei cetăţenii vinovaţi că nu votează, ci politicienii care nu pun preţ pe lucrurile importante care-i interesează pe oameni şi doresc doar pe voturile lor.

 • Orban crede că moţiunea e afectată de problemele liderului ALDE: Dacă nu era dosarul lui Tăriceanu, să îl ţină Dragnea în lesă, aveam voturi şi de acolo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orban crede că moţiunea e afectată de problemele liderului ALDE: Dacă nu era dosarul lui Tăriceanu, să îl ţină Dragnea în lesă, aveam voturi şi de acolo

  Liderul PNL Ludovic Orban a vorbit sâmbătă despre moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie şi a explicat că „a studiat cu mare atenţie momentul în care să o iniţieze”. Acesta crede, însă, că problemele cu justiţia pe care le are preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, vor împiedica ALDE să voteze pentru moţiune, liderul formaţiunii find ţinut „în lesă” de Liviu Dragnea.

 • Politizarea spitalelor pe uşa din dos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politizarea spitalelor pe uşa din dos

  Managerii de spitale vor putea face parte dintr-un partid politic, dar nu vor putea fi în conducerea unei formaţiuni politice. Aşa au decis marţi deputaţii cu 176 voturi „pentru”, 93 de voturi „împotrivă” şi 5 abţineri. Cei din sistem spun că influenţele politice se vor face în continuare simţite, prin favorizarea firmelor de casă ale diferitelor partide politice, în timp ce grija faţă de pacienţi va veni, cu siguranţă, pe planul secund.

 • Am votat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am votat!

  Am să mă trezesc ca de obicei, devreme. La cafea am să ascult Radiojurnalul şi am să aflu că s-au deschis urnele. Dar n-am să mă duc atunci să votez, cu noaptea-n cap. Ziua e lungă.

 • Cu ştreangul de
gât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ştreangul de gât

  Odată cu dezlănţuirea puhoiului electoral, putem măsura electoratul pe care partidele îl vânează. În afara nucleului dur al orbilor, surzilor şi foarte vocalilor suporteri, bazine electorale tradiţionale, politicienii visează să convingă lumea, vorba lui Trahanache, „să voteze cu noi“. Pentru asta nu mai sunt suficiente metodele de anţărţ, şantajul, avantajele, ori hârdăul lui Petrache. Promisiunile s-au tocit.

 • Matematica
distractivă rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matematica distractivă rău

  Am auzit de curba (distribuţia) lui Gauss în şcoala generală. Citisem o carte de matematică distractivă şi mă uimise o demonstraţie.