Stiri despre voteaza legal

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ”Micii Poliţişti” le-au explicat mureşenilor cum să voteze legal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ”Micii Poliţişti” le-au explicat mureşenilor cum să voteze legal

  În judeţul Mureş sunt organizate diverse activităţi inedite, în cadrul Campaniei „Tu decizi! Votează legal!”. ”Micii Poliţişti” au fost prezenţi în acest weekend în mai multe localităţi mureşene, transmiţând mesajul de bază al campaniei.

 • Ce produse primești LEGAL în campania electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce produse primești LEGAL în campania electorală

  În perioada 9 noiembrie – 9 decembrie 2012 Ministerul Administrației și Internelor a demarat o campanie de informare și prevenire privind responsabilizarea și conștientizarea populației cu drept de vot asupra riscurilor referitoare la nerespectarea legii.

 • „Votează legal“. Ce pedepse rişti dacă îţi vinzi votul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Votează legal“. Ce pedepse rişti dacă îţi vinzi votul

  Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară, în perioada 15 – 29 iulie 2012, în contextul referendumului, o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal, votului multiplu şi a mitei electorale, având ca slogan „Votează legal!”.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "VOTEAZĂ LEGAL" Campanie de informare şi prevenire VIDEO

  Referendumul din 29 iulie i-au îus în gardă pe reprezentanţii MAI, care sunt hotărâţi să pedepsească orei încălcare a legii. Legea spun că promisiunea, oferirea  sau darea de bani ori de alte foloase  în scopul de a determina  alegătorul să voteze  sau să nu voteze  în cadrul referedumului  se pedepseşte cu  închisoare de la  6 luni la  5 ani.

Modifică Setările