Stiri despre vot romania

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rezultate în timp real, disponibile duminică pe platforma Rezultate Vot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultate în timp real, disponibile duminică pe platforma Rezultate Vot

  Prezenţa la alegerile locale din 27 septembrie 2020, precum şi rezultatele în timp real, pe măsură ce vor fi comunicate de Biroul Electoral Central, vor putea fi accesate într-o formă grafică uşor de înţeles pe platforma Rezultate Vot realizată de Code for Romania.

 • Despre semnificaţia votului dat de moldoveni la Eurovision 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre semnificaţia votului dat de moldoveni la Eurovision 2015

  În mod constant, în ultimii ani, opţiunea Eurovision a moldovenilor de dincolo de Prut a fost România. Cele mai multe puncte le dă al doilea stat româneasc chiar Bucureştiului, opţiunea fiind una geopolitică şi nu culturală.

 • De ce Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce Iohannis

  Unele luări de atitudine ne-au oferit prilejul să aflăm de ce preferinţele se îndreaptă spre cutare sau cutare candidat. La capăt de campanie îmi exprim şi eu opţiunea: Klaus Iohannis. Iată argumentele:

 • Europa a turat motoarele. „Boss“, noi
ce facem?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa a turat motoarele. „Boss“, noi ce facem?

  În România se desfăşoară o campanie electorală prezidenţială, tipică aş putea spune, în care pe prima pagină aflăm cine a mai fost ofiţer acoperit, cu cine s-a mai înjurat Vanghelie sau Mazăre, ce ”boss” mai pofteşte la şefia PSD după epoca post Ponta.

 • Trei săptămâni până la alegeri. Analiza frontului electoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei săptămâni până la alegeri. Analiza frontului electoral

  Exploatând elemente pe care le poate înţelege oricine, campania PSD caută să-l prezinte pe Iohannis drept îndepărtat de electorat, transformând altfel-ul lui dintr-o oportunitate într-un prilej de teamă şi de respingere. Problema este până unde pot merge aceste atacuri, ele riscând să alieneze tocmai electoratul nehotărât din turul al doilea, cel fundamental în România ţinând cont de specificitatea scrutinului prezidenţial.

 • Scrisoare deschisă maestrului Radu Beligan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scrisoare deschisă maestrului Radu Beligan

  Stimate maestre, Eram încă un fraged licean, cînd vă admiram pentru talentul dumneavoastră. Simţeam că nu era vorba de o simplă înzestrare, de un dar al naturii, ci şi de inteligenţă, cultură, subtilitate. Mai tîrziu, cînd am avut plăcerea să vă întîlnesc, toate presupunerile şi aşteptările mele au fost confirmate.

Modifică Setările