Stiri despre vladmir putin

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum au intrat asasinii lui Putin în Marea Britanie cu o cantitate de Noviciok suficientă să ucidă 4.000 de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au intrat asasinii lui Putin în Marea Britanie cu o cantitate de Noviciok suficientă să ucidă 4.000 de oameni

  Cei doi ruşi suspectaţi de Londra că i-au otrăvit cu agent neurotoxic Noviciok pe fostul agent rus Serghei Skripal şi pe fiica acestuia, Iulia, s-au dat drept oameni de afaceri din Sankt Petersburg pentru a putea obţine viza britanică, scrie cotidianul The Daily Telegraph. Aceştia au introdus în Regatul Unit o cantitate de agent neurotoxic Noviciok suficient să ucidă 4.000 de persoane.

 • Putin împlineşte visurile imperiale ale Rusiei ţariste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin împlineşte visurile imperiale ale Rusiei ţariste

  Poate că ar trebui ca decidenţii noştri politici să fie atenţi la ce se petrece în jurul nostru, schimbare majoră ce are loc înlăuntrul unei mişcări enorme de reface a întregii geografii geopolitice în materie de teritorii şi spaţii de influenţă. Atenţie, aş spune dacă aş avea cui, la ce-a spus Vladimir Putin după ce a inaugurat podul de 19 km. care leagă Peninsula Taman, în sudul Rusiei, de Kerci, în Crimeea.

 • Expulzarea diplomaţilor ruşi: the next level
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expulzarea diplomaţilor ruşi: the next level

  Cazul Skripal nu poate fi nicidecum interpretat ca un episod izolat (în plus şi ciudat semi-eşuat) îndreptat împotriva unui spion pensionar găzduit de Marea Britanie ca recompensă pentru servicii trecute, dar, practic, nereprezentând demult niciun fel de ameninţare directă pentru noile reţele operative create după ce el predase serviciilor occidentale lista tuturor colegilor săi care acţionau pe teritoriul UE.

 • Totul despre Sistemul Putin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul despre Sistemul Putin

  Un dosar internaţional FP România, realizat între legislativele ruseşti din decembrie şi prezidenţialele din martie, descrie în multiple detalii verticala puterii recreată de Vladimir Putin la Kremlin.

Modifică Setările