Stiri despre vladimir vladimirovici putin

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De la Operaţiunea Barbarossa la operaţiunea militară specială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Operaţiunea Barbarossa la operaţiunea militară specială

  Când eram în Bavaria, un comandor german de marină, ex-ataşat al ţării sale la Paris, a avut ideea să prezinte cursanţilor săi, din centrul şi estul Europei scăpată de Războiul Rece, locul unde s-a derulat a IV-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă, respectiv Garmisch-Partenkirchen, de la 6 la 16.02.1936, ceremonia de deschidere fiind pe Olympia Skistadion, în prezenţa lui Adolf Hitler, cancelarul Germaniei. Nu era nimic spectaculos, dar...

 • Cât de singur se simte Putin la Kremlin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de singur se simte Putin la Kremlin

  După ce luni de zile am fost păcăliţi cu lupta politică internă, prin care unii mioritici i-au dat jos, din fotolii înalte, pe oficiali de pripas, mai nou avem parte de Commedia dell'arte a unor iluştri decidenţi răsăriteni, care îşi joacă rolurile cu o măiestrie de parcă au început şi ei să creadă legendele geopolitice oferite, cu generozitate, opiniei publice internaţionale.

 • VIDEO Erdogan, Putin şi drama sirienilor din Idlib
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Erdogan, Putin şi drama sirienilor din Idlib

  După întâlnirea dintre şeful statului turc şi omologul rus, certă rămâne apetenţa celor doi lideri regionali pentru a da tonul la muzica evenimentelor viitoare conform propriilor lor partituri geopolitice. Din nou, din păcate, Uniunea Europeană s-a dovedit a fi un jucător de talie mică, un observator neputincios la drama celor folosiţi ca mingi de ping pong, de personalităţi interesate doar de trecătoarea lor glorie personală.

 • Oficial Putin este paşnic, practic preferă operaţiunile acoperite, deoarece fuge de înfrângere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oficial Putin este paşnic, practic preferă operaţiunile acoperite, deoarece fuge de înfrângere

  Deşi preşedintele mioriticilor are drept atribuţie coordonarea politicii externe a României, ca stat membru al NATO, Alianţă declarată inamic, de Moscova, prin doctrina militară rusă, totuşi şeful actual al statului nostru nu a avut nicio reacţie, nici măcar în faţa internauţilor, faţă de oratoria duplicitară a omologului de la Kremlin. Rusia revigorează forţa imperială, iar în România ni se spune să stăm liniştiţi, pe locurile noastre. Exclus.

 • La ce e alergic Putin?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce e alergic Putin?

  Vladimir Vladimirovici Putin nu e nici star de cinema, nici vedetă rock. Viaţa sa, deşi marcată de un divorţ, de reale, inventate sau speculate legături cu frumoase doamne şi domniţe din lumea artistică rusă, nu e tocmai de natură să trezească interesul tabloidelor.

Modifică Setările