Stiri despre vladimir bolea

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Replici dure între Vladimir Bolea şi Fadei Nagacevschi după revocarea conducerii CNPF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Replici dure între Vladimir Bolea şi Fadei Nagacevschi după revocarea conducerii CNPF

  O încercare de a-şi subordona politic instituţiile aflate sub control parlamentar. Astfel califică fostul ministru la Justiţiei, Fadei Nagacevschi, decizia guvernării de a evalua activitatea instituţiilor regulatorii, iar în cazul în care Parlamentul le acordă calificativul „nesatisfăcător”, şefii acestor entităţi să fie revocaţi din funcţii, notează IPN.

 • Vasile Bolea: Fracţiunea Şor îi va asigura puterii toate voturile necesare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasile Bolea: Fracţiunea Şor îi va asigura puterii toate voturile necesare

  Deputatul Blocului PCRM-PSRM, Vasile Bolea, sugerează că fracţiunea Şor va fi cea care va asigura guvernarea cu o majoritate constituţională. Potrivit socialistului, decizia fracţiunii Şor de a se declara într-o „opoziţie constructivă ” nu este întâmplătoare şi induce ideea unei înţelegeri tacite între PAS şi Partidul Şor, notează IPN.

 • Vladimir Bolea: Privesc privatizarea „Metalferos” cu mare scepticism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: Privesc privatizarea „Metalferos” cu mare scepticism

  Deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate Vladimir Bolea susţine că priveşte cu mare scepticism procesul de privatizare a Întreprinderii de Stat SA „Metalferos”, anunţat ieri de Guvern. Potrivit lui, în ultimii 26 de ani toate cazurile de privatizare au fost o formă de furt a banilor statului.

 • Vladimir Bolea: Există pericolul să apară nemulţumiri după selectarea noului procuror general
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: Există pericolul să apară nemulţumiri după selectarea noului procuror general

  Deputatul fracţiunii PAS, blocul ACUM, Vladimir  Bolea susţine că există pericolul ca după concursul de selectare a procurorului general să existe nemulţumiri în societate pentru că sistemul judecătoresc nu funcţionează şi acesta este foarte corupt. Declaraţia a fost făcută în platoul emisiunii „Cutia neagră” de la postul TV8, transmite IPN.

 • Vladimir Bolea: PAS şi PPDA vor avea două fracţiuni distincte în CMC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: PAS şi PPDA vor avea două fracţiuni distincte în CMC

  Deputatul fracţiunii PAS, blocul ACUM, Vladimir Bolea susţine că după alegeri blocul ACUM va avea două fracţiuni distincte în noul Consiliu municipal Chişinău (CMC), fracţiunea PAS şi fracţiunea PPDA, la fel ca şi în Parlament, transmite IPN.

 • Vladimir Bolea, despre motivele pentru care trebuie demis Eduard Harunjen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea, despre motivele pentru care trebuie demis Eduard Harunjen

  Deputatul blocului ACUM Vladimir Bolea susţine că există două mari nereguli la numirea lui Eduard Harunjen în fruntea Procuraturii Generale. Prima se referă la faptul că pentru funcţia de procuror general poate candida persoana care, în ultimele şase luni, nu a deţinut calitatea de membru al Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

 • Vladimir Bolea: Moldova trebuie să fie mai deschisă pentru comunicare cu partenerii externi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: Moldova trebuie să fie mai deschisă pentru comunicare cu partenerii externi

  Republica Moldova trebuie să fie mai deschisă pentru comunicare cu partenerii externi pentru a stabili relaţii sănătoase pe diferite domenii. De această părere este deputatul blocului ACUM Vladimir Bolea, care s-a referit la vizitele reprezentantului Federaţiei Ruse şi delegaţiei Parlamentului European la Chişinău. În opinia lui, Moldova se afla anterior într-o izolare internaţională, transmite IPN.

 • Vladimir Bolea: Funcţia de judecător la Curtea Constituţională ar trebui să fie una tehnică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: Funcţia de judecător la Curtea Constituţională ar trebui să fie una tehnică

  Deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate Vladimir Bolea susţine că funcţia de judecător la Curtea Constituţională ar trebui să fie una pur tehnică. Potrivit lui, cei şase magistraţi ar trebui să emită hotărâri strict în baza unei analize şi nu în conformitate cu situaţia politică din ţară. Declaraţia a fost făcută la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la postul TV8, transmite IPN.

 • Vladimir Bolea: PAS are trei potenţiali pretendenţi pentru a candida la locale în Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: PAS are trei potenţiali pretendenţi pentru a candida la locale în Chişinău

  Partidul Acţiune şi Solidaritate, unul din cele două partide care formează blocul ACUM, are trei potenţiali pretendenţi pentru a candida la alegerile locale din municipiul Chişinău, spune  deputatul blocului ACUM Vladimir Bolea. Potrivit lui, blocul ACUM va merge unit în alegerile locale şi va avea un singur candidat. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

 • Vladimir Bolea: Noi vom vota un pachet de „deoligarhizare” propus de orice jucător politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: Noi vom vota un pachet de „deoligarhizare” propus de orice jucător politic

  Deputatul blocului ACUM Vladimir Bolea spune că formaţiunea este gata să voteze în Parlament un asemenea pachet de „deoligarhizare” ca cel propus de bloc care va parvenit de la orice alt jucător politic. Parlamentarul s-a referit la pachetul de proiecte de legi pe care blocul ACUM l-a înregistrat în legislativ şi care se referă la declararea statului drept capturat, demiterea şefilor mai multor instituţii de stat, transmite IPN.

 • Câţi deputaţi vor face parte din cele două fracţiuni ale Blocului ACUM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câţi deputaţi vor face parte din cele două fracţiuni ale Blocului ACUM

  Deputatul Blocului ACUM Vladimir Bolea spune că, urmare a constituirii a două fracţiuni din rândul deputaţilor aleşi pe lista Blocului electoral ACUM, o fracţiune va avea 14 parlamentari, iar cealaltă – 12. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii „Reflector analitic” de la postul de televiziune Accent TV, transmite IPN.

 • Vladimir Bolea: PDM nu merită niciun vot din partea persoanelor care se consideră români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: PDM nu merită niciun vot din partea persoanelor care se consideră români

  Preşedintele organizaţiei teritoriale Chişinău a Partidului Acţiune şi Solidaritate, Vladimir Bolea, a criticat Partidul Democrat pentru că nu au sprijinit anterior introducerea în Constituţie a limbii române ca limbă de stat. Astfel, politicianul e de părere că formaţiunea condusă de Vlad Plahotniuc nu merită votul cetăţenilor care se consideră ca fiind români.

 • Vladimir Bolea: Dacă PDM nu va face alianţă cu PSRM sau cu Partidul Şor, am putea avea alegeri anticipate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Bolea: Dacă PDM nu va face alianţă cu PSRM sau cu Partidul Şor, am putea avea alegeri anticipate

  Preşedintele organizaţiei teritoriale Chişinău a Partidului Acţiune şi Solidaritate, Vladimir Bolea, consideră că Partidul Socialiştilor, Partidul Democrat şi Partidul Şor „sunt un tot întreg”. În acest sens, politicianul crede că aceste trei formaţiuni politice vor face o alianţă, iar dacă scenariul respectiv nu va avea loc, atunci există probabilitatea alegerilor anticipate.

 • VIDEO Adevărul Live. Vladimir Bolea, despre şansele Blocului ACUM de a prelua guvernarea de la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adevărul Live. Vladimir Bolea, despre şansele Blocului ACUM de a prelua guvernarea de la Chişinău

  Preşedintele organizaţiei teritoriale Chişinău a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea, este invitatul emisiunii „Adevărul Live Moldova” de luni, 18 februarie. Discutăm cu unul dintre liderii PAS despre şansele Blocului electoral ACUM de a prelua guvernarea de la Chişinău în lupta contra Socialiştilor lui Igor Dodon şi a Democraţilor lui Vlad Plahotniuc. Totodată, vor fi abordate şi alte subiecte de actualitate.

 • Blocul ACUM a prezentat lista de candidaţi pe circumscripţii uninominale. Maia Sandu va candida la parlamentare din partea diasporei europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blocul ACUM a prezentat lista de candidaţi pe circumscripţii uninominale. Maia Sandu va candida la parlamentare din partea diasporei europene

  Blocul electoral ACUM, format din Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, sprijinit de Partidul Liberal Democrat, a prezentat lista de candidaţi pe circumscripţii uninominale. Copreşedintele Blocului ACUM Andrei Năstase va candida pe circumscripţia nr. 33 din municipiul Chişinău, iar celălalt copreşedinte, Maia Sandu, va candida pentru funcţia de deputat în circumscripţia diasporei europene.

 • Organizatorii protestului de pe 26 august aşteaptă multă lume la manifestaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Organizatorii protestului de pe 26 august aşteaptă multă lume la manifestaţie

  Mişcarea Naţională de Rezistenţă ACUM, formată din PAS, PLDM şi PDA, partide care vor organiza protestul din 26 august, aşteaptă multă lume la acţiunea respectivă, pentru că mulţi moldoveni plecaţi peste hotare revin acasă. Despre aceasta a comunicat preşedintele organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Acţiune şi Solidaritate, Vladimir Bolea, în cadrul emisiunii „Moldova live” de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN.

 • Ce spune opoziţia despre posibilitatea de a crea o coaliţie cu PDM după alegeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune opoziţia despre posibilitatea de a crea o coaliţie cu PDM după alegeri

  Partidul Acţiune şi Solidaritate, Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr şi Partidul Socialiştilor declară că după alegerile parlamentare nu vor face coaliţie cu Partidul Democrat pentru a crea o majoritate parlamentară. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

 • Îl vor pe Ilan Şor la închisoare. Activiştii PAS au organizat un protest la Judecătoria Chişinău VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îl vor pe Ilan Şor la închisoare. Activiştii PAS au organizat un protest la Judecătoria Chişinău VIDEO

  Câţiva activişti ai Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), condus de către Maia Sandu, au organziat luni, 15 ianuarie, un protest la Judecătoria Chişinău. Manifestanţii au solicitat traducerea urgentă a „dosarului Şor”, transmiterea acestuia la Curtea de Apel, dar şi condamnarea lui primarului de Orhei „pentru implicarea în furtul miliardului”.

 • PAS vine cu un set de propuneri de susţinere a antreprenorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PAS vine cu un set de propuneri de susţinere a antreprenorilor

  După discuţii cu oamenii de afaceri din ţară, în cadrul cărora au fost abordate problemele cu care se confruntă aceştia, Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) vine cu un set de recomandări pentru a uşura activitatea antreprenorilor.

Modifică Setările