Stiri despre vlad mugur

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Reabilitarea vodevilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reabilitarea vodevilului

  În decursul celor deja mai mult de patru luni de când România, asemenea altor multor ţări de pe întreg Globul, se confruntă cu pandemia provocată de COVID-19, un virus căruia nu prea sunt semne că savanţii îi vor găsi foarte curând antidotul, m-am numărat printre spectatorii fideli ai reprezentaţiilor difuzate online de felurite Teatre.

 • Regizorul
Vlad Mugur şi Radio Europa Liberă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Vlad Mugur şi Radio Europa Liberă

  Dispunem de o serie întreagă de mărturii despre felul în care lumea culturală românească (“oamenii de cultură şi artă” cum li se spunea în epocă, de unde şi Comitetul omonim care avea să îşi schimbe numele în cel de Consiliu al Culturii şi Educaţiei Socialiste) a receptat şi reacţionat la Plenara C.C. al PCR din iulie 1971, la cuvântarea de atunci a lui Nicolae Ceauşescu şi la „Tezele” aferente.

 • Melania Ursu a murit. Actriţa a petrecut o jumătate de secol pe scenă FOTO/VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Melania Ursu a murit. Actriţa a petrecut o jumătate de secol pe scenă FOTO/VIDEO

  Melania Ursu, una din cele mai cunoscute actriţe din teatrul românesc, premiată în 2012 pentru întreaga activitate, a încetat din viaţă luni seară, la vârsta de 76 de ani. Cariera sa se întinde pe aproximativ 50 de ani, din care majoritatea covârşitoare sunt legaţi de Teatrul Naţional din Cluj.

Modifică Setările