Stiri despre vivienne westwood

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moda care şochează, între funcţional şi spectacol: sutiene-penis, lenjerie intimă imprimată cu organe genitale şi manechine cu feţele acoperite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda care şochează, între funcţional şi spectacol: sutiene-penis, lenjerie intimă imprimată cu organe genitale şi manechine cu feţele acoperite

  Prezentările designerilor internaţionali în care au fost anunţate tendinţele sezonului următor, din cadrul Săptămânilor Modei, s-au transformat pe alocuri în spectacole şocante. Defilarea în poziţia 69, umeraşele umane şi hainele imprimate cu desene ale organelor genitale sunt doar câteva dintre trendurile bizare promovate de creatorii vestimentari.

 • Defilare în poziţia 69 şi „umeraşe umane” la Săptămâna Modei de la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Defilare în poziţia 69 şi „umeraşe umane” la Săptămâna Modei de la Paris

  Designerii Vivienne Westwood şi Rick Owens, „copiii” rebeli ai modei, au şocat la Săptămâna Modei de la Paris. Modelele lui Westwood au fost folosite pe post de umeraşe umane pentru haine, în timp ce modelele din prezentarea lui Rick Owens au defilat cărându-se reciproc, într-o postură care aminteşte de poziţia sexuală 69.

 • FOTO Faţa umană a modei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Faţa umană a modei

  Industria creaţiei vestimentare încearcă în ultimii ani să-şi folosească atracţia exercitată asupra publicului consumator pentru a pune în lumină anumite cazuri sociale sau pentru a strânge fonduri destinate ajutorării celor mai puţin norocoşi. Implicarea caritabilă a jucătorilor din industria modei se face simţită şi în România.

 • Show-ul continuă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Show-ul continuă!

  Săptămâna Modei de la Paris s-a încheiat miercuri cu o nouă atitudine pentru femeia modernă, care poate considera până şi cele mai banale activităţi drept extravagante.

 • Modă florală 
cu mesaj ecologist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modă florală cu mesaj ecologist

  Cortina a coborât şi peste Săptămâna Modei de la Londra, iar pe parcursul celor cinci zile de prezentări s-au conturat noi tendinţe pentru sezonul primăvară-vară 2014. Imprimeurile florale şi geometrice, materialele preţioase şi pantalonii scurţi au dat tonul în capitala britanică.

 • Trenduri 
de Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trenduri de Londra

  Săptămâna Modei de la Londra a arătat noua implicare a retailerilor comerciali pe podium, dar şi apetitul pentru extravaganţă al mărcilor recunoscute internaţional.

 • Moda britanică contraatacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda britanică contraatacă

  Săptămâna Modei de la Londra a dezvăluit tendinţele pentru sezonul toamnă/iarnă 2013, unul în care jocul culorilor electrizante şi cel al imprimeurile geometrice au primat pe podiumul britanic.

 • VIDEO Punk-ul, manifestul
unei generaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Punk-ul, manifestul unei generaţii

  În timp ce artiştii din România au denunţat problemele sociale prin rap, componenta sonoră a culturii hip-hop, în străinătate, artiştii au ales punk-ul pentru a-şi exprima nemulţumirile.

 • Vivienne
Westwood „a fost Julian Assange“
într-un show la Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vivienne Westwood „a fost Julian Assange“ într-un show la Londra

  „Sunt Julian Assange“ este mesajul inscripţionat pe tricourile modelelor de la show-ul lui Vivienne Westwood pentru Săptămâna Modei de la Londra. Prezentarea colecţiei primăvară-vară 2013 s-a desfăşurat duminică şi a luat forma unei campanii pentru susţinerea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks acuzat de viol.

 • Vivienne Westwood, marea doamnă punk
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vivienne Westwood, marea doamnă punk

  Un butic din Londra anilor ’70 a devenit un brand internaţional şi o dovadă că moda poate schimba lumea, odată ce viziunea unei femei nu se cramponează în prejudecăţile societăţii.

 • Vivienne Westwood o refuză pe Kate Middleton
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vivienne Westwood o refuză pe Kate Middleton

  Nunta Prinţului William cu logodnica sa Kate Middleton se apropie cu paşi repezi, iar presa britanică încearcă să afle cine va crea rochia de mireasă a viitoarei prinţese.

Modifică Setările