Stiri despre viteze

  34 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Peste 100 de şoferi, prinşi conducând cu viteze de peste 180 km/h. Recordul îi aparţine unui tânăr de 25 de ani şi a fost înregistrat pe A1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 100 de şoferi, prinşi conducând cu viteze de peste 180 km/h. Recordul îi aparţine unui tânăr de 25 de ani şi a fost înregistrat pe A1

  Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, peste o sută de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 kilometri la oră. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 229 kilometri la oră, pe autostrada A1. Toţi şoferii au fost amendaţi, fiindu-le reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile.

 • Viteza excesivă, principala cauză a accidentelor mortale produse pe drumurile din judeţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viteza excesivă, principala cauză a accidentelor mortale produse pe drumurile din judeţ

  Vitezomanii constituie principala sursă a carnagiilor de pe şoselele care tranzitează judeţul Buzău. Din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, de la începutul anului şi până acum s-au produs 74 de accidente, soldate cu 8 morţi. Asta, în condiţiile în care amenzile au curs cu zecile de mii în acest an. O altă cauză a producerii accidentelor rutiere în Buzău este traversarea neregulamentară sau prezenţa pietonilor pe carosabil.

 • Test Drive Renault Clio 1.5 dCi - Cum să ieşi din anonimat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Renault Clio 1.5 dCi - Cum să ieşi din anonimat

  În principiu, un Renault Clio nu este vreun paşaport pentru a ieşi în evidenţă, vorbesc despre un Clio de serie, nu despre un RS. Testul de astăzi este mai mult despre cum poţi scoate o maşină din anonimat.

 • Test Drive Opel Insignia Grand Sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Opel Insignia Grand Sport

  Mai ştiţi senzaţia din generală sau liceu când nu aveai emoţii la oră? Aveai temele făcute, ştiai destul de bine materia... nu încercai să te faci mic în bancă. Cam în aceşti termeni putem vorbi despre noua generaţie Opel Insignia.

 • Europa, în chinurile refacerii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa, în chinurile refacerii

  Pentru unii va exista cu certitudine, într-o formă sau alta, o Europă cu mai multe viteze. Pentru alţii, problema este fie de a refuza complet ideea, fie de a încerca să se adapteze la situaţie, fie de a forma propriile lor structuri paralele de alianţă.

 • Scoateţi SUV-ul la aer!!!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scoateţi SUV-ul la aer!!!

  Cei de la 100Tracks îţi oferă şansa să îţi petreci un week-end altfel. Dacă eşti proprietarul unui SUV, te poţi înscrie la Adventure Challenge CUP, iar dacă ai o Dacia Duster... poţi să-ţi măsori abilităţile în cupa monomarcă Duster CUP. Între 28 şi 30 iulie este mare adunare de agregate 4x4 la Ibăneşti Pădure, Mureş - 100Tracks Adventure.

 • Renault lansează ediţia limitată Renault Olimpic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault lansează ediţia limitată Renault Olimpic

  Renault România lansează ediţia limitată de autoturisme Renault Olimpic, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. În total, 450 de modele Renault-Kadjar, Captur şi Clio vor fi diponibile spre achiziţie de către publicul larg, începând din această zi. Totodată, medaliaţii de la Rio vor fi recompensaţi cu autoturisme din ediţia limitată, prin parteneriatul dintre Renault şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

 • Informaţii exclusive despre noua generaţie Dacia Duster
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Informaţii exclusive despre noua generaţie Dacia Duster

  Actuala generaţie Dacia Duster este construită pe platforma vechii generaţii Dacia Logan cu elemente preluate de la prima generaţie Nissan Qashqai – puntea spate. Noul Duster va fi construită pe platforma B0 plus, o nouă platformă low cost dezvoltată atât pentru Dacia cât şi pentru modele Renault.

 • Filmul
românesc soseşte la Gala Premiilor Gopo în  Dacia Duster
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul românesc soseşte la Gala Premiilor Gopo în  Dacia Duster

  Fidelă tradiţiei sale de a susţine valorile româneşti autentice, Dacia este şi în acest an partenerul principal al Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment de prestigiu, ajuns deja la cea de-a zecea ediţie, îşi propune să recompenseze cele mai importante realizări cinematografice naţionale din cursul anului precedent.

 • Mercedes-Benz Clasa E este disponibilă în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mercedes-Benz Clasa E este disponibilă în România

  A zecea generaţie Mercedes-Benz Clasa E a ajuns în România. Da, am fost şi noi puţin surprinşi de rapiditatea întâmplării, dar astăzi, 9 martie, Clasa E este dezvăluită presei şi clienţilor locali la nivel mondial.

 • Test Drive Mazda CX-3 G150 Revolution 4WD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Mazda CX-3 G150 Revolution 4WD

  De la o vreme ne tot trezim cu noi modele în oferta Mazda. Va trebi să mai inventez câteva rânduri înainte de a începe să sar în sus de bucurie. Mazda CX-3, atât de mult m-a bucurat acest model.De la o vreme ne tot trezim cu noi modele în oferta Mazda. Va trebi să mai inventez câteva rânduri înainte de a începe să sar în sus de bucurie. Mazda CX-3, atât de mult m-a bucurat acest model.

 • Test Drive Dacia Logan 1.5 dCi Prestige
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Dacia Logan 1.5 dCi Prestige

  Nu voi uita primul test cu Dacia Logan, vorbesc de prima generaţie. În parte pentru importanţa momentului. Dar acel test s-a sudat pe scoarţa mea pentru un moment de pe podul Crângaşi. Un ”colega” s-a gândit să schimbe benzile fără avertizare apoi să frâneze. Momentul acela în care descoperi cu surprindere cât de creativ eşti.

 • Ferrari a testat în premieră noul sistem de protecţie pentru
capul piloţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ferrari a testat în premieră noul sistem de protecţie pentru capul piloţilor

  Atât accidentul lui Felipe Massa de acum 6 ani de pe Hungaroring, când o bucată metalică desprinsă de pe monopostul din faţă l-a lovit în cască, provocându-i o fractură de craniu cât şi moartea pilotului Jules Bianchi după un accident pe circuitul de la Suzuka soldat tot cu răni la cap, a determinat FIA să caute soluţii pentru a creşte protecţia oferită piloţilor.

 • BMW introduce roboţii autonomi în logistica de
aprovizionare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BMW introduce roboţii autonomi în logistica de aprovizionare

  Pentru acest proiect, BMW Group a avut ca partener Institutul Fraunhofer. Colaborarea sub numele BMW Enterprise Lab pentru Logistică Flexibilă a fost stabilită în septembrie 2015. Obiectivul său este explorarea soluţiilor de viitor pentru zonele de logistică.

 • Apollo Arrow – poezie germană cu sute de cai putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apollo Arrow – poezie germană cu sute de cai putere

  Pentru o bună perioadă de timp nu am mai auzit nimic de la Gumpert, acel constructor german care a lansat un supercar ce a aruncat mănuşa în curtea italienilor. La Geneva am auzit iarăşi de ei, doar că s-a produs o mică modificare. Compania şi-a schimbat numele din Gumpert în Apollo, aşa că vechiul Gumpert Apollo acum se numeşte Apollo N, dar pe noi ne interesează ultima lor creaţie – Arrow.

 • Audi SQ7 – un SUV care se crede supercar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audi SQ7 – un SUV care se crede supercar

  Audi a prezentat vârful de gamă pentru Q7. Este un SUV cu un propulsor 4.0 TDI, biturbo plus un compresor acţionat electric. SQ7 4.0 TDI ajunge la 100 km/h în 4,8 secunde.

 • Spyker C8 Preliator – o marcă ce renaşte, şi renaşte,
şi...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spyker C8 Preliator – o marcă ce renaşte, şi renaşte, şi...

  Alături de Pagani, Spyker este al doilea producător care transformă automobilul în ceva mai mult decât un obiect de cult. Dacă îţi cumperi un Pagani sau un Spyker şi-l vei ţine în sufragerie pentru a-l contempla... nimeni nu te va privi ciudat.

 • Aston Martin DB11 - un Gran Turismo cu sânge albastru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aston Martin DB11 - un Gran Turismo cu sânge albastru

  Este o enigmă, cel puţin pentru mine, cu reuşesc cei de la Aston Martin să menţină flacăra aprinsă. Şi arde această flacără creatoare cu atâta intensitate, încât orice nou model duce dorinţa pe noi culmi. Pentru a tempera aceste porniri ce m-au invadat la vederea noului DB11, ar trebui să-mia duc aminte că britanicii au în gamă şi un model care se cheamă Taraf.

 • Audi Q2 – mic şi provocator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audi Q2 – mic şi provocator

  După un număr considerabil de teasere, iată că putem admira noul Audi Q2. Un crossover subcompact care se crede SUV, aşa am putea defini noul Q2.

Modifică Setările