visine - ultimele știri
Acest pandișpan cu vișine este una dintre cele mai iubite prăjituri de vară: simplu, dar plin de arome, rapid și foarte gustos.
Un desert inedit şi răcoritor, cheesecake-ul cu vişine şi zmeură este uşor de pregătit. Aveţi în total nevoie de aproximativ o jumătate de oră pentru a-l pregăti. Vă prezentăm mai jos care sunt ingredientele pentru pregătirea acestei reţete şi paşii ...
Vişinele sunt pline de antioxidanţi, în special de antocianine, responsabile cu pigmentarea în culoarea roşie a fructelor. În plus, antocianinele au un bun efect antiinflamator, încurajând circulaţia sângelui şi contribuind la echilibrarea sistemului...
Este perioada în care vişinii sunt plini de fructe şi, bineînţeles, iubitorii de vişinată, licoarea cu gust dulce şi aromat, se gândesc deja ce mod de preparare să aleagă. Iar semnele de întrebare sunt legate de cele mai multe ori de cantitatea de za...
Este sezonul vişinelor, ne garnisim deja cămara cu preparate de tot felul, însă tot din vişine putem prepara o delicioasă prăjitură, după o reţetă verificată de generaţii de gospodine.
Pentru iubitorii de cireşe care vor să-şi surprindă prietenii cu un desert savuros în weekendul ce vine, vă propunem o tartă cu brănză şi fructe ce va mulţumi orice mofturos....
Cosumate proaspete, congelate sau uscate, sub formă de compot, dulceaţă, gem, marmeladă, în prăjituri, ca sirop sau ca şi ceai care se prepară din codiţe, vişinele au rolul de a reface fibrele musculare, ajută organismul să se relaxeze, sunt aliat de...
Siropurile preparate acasă ne oferă o sănătate de fier, ele fiind benefice în multe afecţiuni. Unele dintre ele cresc imunitatea organismului şi previn boli grave.
Cu puţinele vişine pe care le mai găseşti prin pieţe sau chiar cu cele congleate poţi încerca o reţetă delicioasă de brioşe cu vişine. Ingredientele din această reţetă sunt pentru 6 brioşe pe care le poţi preparaîn 60 de minute....
Ceaiul din cozi de vişine, dar şi de cireşe tratează anumite afecţiuni, de aceea este bine ca ele să nu fie aruncate, ci uscate şi păstrate. Medicul nutriţionist arădean Dan Merişca ne spune pentru ce afecţiuni sunt bune şi cum se păstrează.
Cui nu-i place ştrudelul? Cel cu vişine sau cu cireşe e un deliciu. La cuptor, fructele devin suculente şi aroma lor se intensifică. Mmm… e bun de-ţi lasă gura apă.
Ştiai că vişinele îţi oferă o cantitate mare de vitamina C? Substanţa este esenţială pentru un sistem imunitar puternic şi joacă un rol important în sinteza colagenului, precum şi în vindecarea rănilor.
Cu aceste fructe dulci-acrişoare, poţi prepara cele mai bune prăjituri. Şi nici nu trebuie să fii expertă în bucătărie ca să-ţi iasă această prăjitură.
La reţeta pentru acest tort cu vişine şi ciocolată albă, poţi înlocui cu alte fructe, cum sunt cireşele. După ce s-a copt blatul, mai lasă-l în cuptor câteva minute, cu uşa întredeschisă, pentru că altfel rişti să se lase. Înainte de a-l tăia, asigur...
Înainte de a te apuca să pregăteşti această prăjitură, trebuie să ştii că poţi înlocui vişinele cu cireşe, în funcţie de gustul tău. Noi putem spune că e mai bună cu vişine, care îi vor da prăjiturii un gust acrişor. Aşadar, vă poftim la nişte delici...
Pentru această prăjitură cu vişine şi brânză, poţi folosi şi cireşe. Este o prăjitură delicioasă, uşor de preparat, dulce-acrişoară şi de sezon. Blatul este făcut din musli, care ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.
Pentru că ne pregătim de cura cu cireşe din fiecare an, înainte de a prepara o delicioasă plăcintă cu cireşe, trebuie să ţinem cont că aceste fructe au şi numeroase efecte asupra sănătăţii. Cum ar fi reducerea febrei musculare. Dacă faci zionic sport...
Pandişpanul cu vişine este o reţeta de prăjitură uşoară şi rapidă, ce poate fi făcută şi cu alte fructe de sezon. Delicios şi răcoros, pandişpanul cu fructe este desertul perfect al zilelor călduroase.
Checul este un desert la îndemâna oricui, fiind un preparat gustos şi uşor de pregătit. Este un dulce preferat de gospodine în perioada postului, mai ales că nu este deloc pretenţios, iar prepararea lui durează mai puţin de un sfert de oră.
Medicii nutriţionişti susţin că, pentru a avea o alimentaţie sănătoasă, trebuie să respectăm câteva reguli de bază. Unele produse consumate zilnic ne ajută să ne ferim de boli grave.
Ulei de armurai, dulceaţă din petale de trandafir, rachiu de caise, piersici uscate, covoare autentice moldoveneşti şi lumânări pictate sunt câteva produse fabricate în Republica Moldova şi expuse spre vânzare consumatorilor la Moldexpo. Producătorii...
Pentru reuşita unui pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale reuşit, toate ingredientele folosite trebuie să fie la temperatura camerei. Făina se încorporează foarte uşor în compoziţie, prin răsturnare. Compoziţia se introduce numai în cuptorul încins...
Nu e nevoie de o ocazie specială pentru prepararea unui tort de brânză cu vişine şi frişcă. Cu o felie din acest tort te poţi răsfăţa la un o ceai ori cafea într-o după-amiază de vară. Poate fi la fel de bine desertul preferat al tău şi al celor drag...
Scorţişoara este un aliment antioxidant prin excelenţă, despre care se zice că asigură o tinreţe veşnică. Nu băgăm mâna în foc pentru acest lucru, dar ştim că dacă prepari această această reţetă de ştrudel cu vişine şi scorţişoară cu siguranţă veţi o...
Acrişoare şi apetisante, vişinele au un conţinut bogat în elemente nutritive. Specialiştii recomandă cura cu vişine în diverse afecţiuni inflamatorii....
Încă din Antichitate, seminţele de mac erau folosite la prepararea celor mai fine deserturi. Ele erau amestecate cu susan şi cu migdale pentru prepararea unei prăjituri delicioase, asemănătoare baclavalei turceşti. În bucătăria europeană, aceste semi...
Vişinele, avocado şi seminţele de dovleac se numără printre alimentele care conţin elementele necesare pentru prevenirea maladiilor cardiace, infarctului şi cancerului, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax....
Te-ai străduit să slăbeşti acele kilograme în plus pe care cântarul se încăpăţânează să ţi le arate, dar eforturile tale nu au dat niciun rezultat? Încearcă dieta cu vişine!
Sunt unele din cele mai gustoase fructe ale verii. Savoarea însă nu este singurul lor atu, ele fiind o sursă generoasă de substanţe bioactive valoroase pentru organism.
A început sezonul fructelor. Din acest motiv, vă prezentăm o reţetă pe care trebuie să o încercaţi. Un desert care va deveni în scurt timp preferatul vostru.
Vişinele, cireşele şi fragii sunt câteva dintre fructele delicioase cu care ne răsfaţă începutul verii. În plus, ele pot deveni desertul tău preferat, dacă ţii cont de sugestiile noastre!...
Un desert care ne aduce aminte de primăvară. Dulce şi uşor de făcut. Te invităm să încerci reţeta şi să ne spui ce a ieşit.
Cu vişine din compot poţi pregăti deserturi delicioase. Ne-am gândit la o reţetă care va face ca vara să-ţi pară cât mai lungă…
Îţi propunem spre încercare o supă delicioasă de vişine. Dacă vrei să fie mai răcoritoare, atunci pune în aceasta câteva cuburi cu gheaţă. Încă ceva! Supa are şi mai multă savoare dacă o presari cu puţină scorţişoară....
Profită din plin de venirea verii şi consumă des vişine, cireşe, căpşuni şi fructe de pădure! De ce? Pentru că sunt gustoase, au puţine calorii, „se îngrijesc“ de inima ta, îţi curăţă organismul de toxine şi redau strălucirea pielii. Lista efectelor ...
Un tânăr din Bucureşti i-a tăiat gâtul vecinului său de 39 de ani din cauza unui pumn de vişine. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Baltazar Arseni din Capitală şi a fost operat de urgenţă, scrie rtv.net.
Un băieţel în vârstă de 4 ani, din localitatea vasluiană Banca, a ajuns în această după-amiază în comă alcoolică la spital, după ce a mâncat aproape toate vişinele dintr-o sticlă în care părinţii lui aveau vişinată.
Femeia în vârstă de 63 de ani, din Chișinău, s-a ales cu cu comoție cerebrală, trauma coloanei vertebrale și multiple contuzii ale organelor interne. În prezent starea ei este gravă.