Stiri despre visine

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Beneficiile consumului de vişine. De ce trebuie să mâncăm fructele cu un gust uşor acrişor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile consumului de vişine. De ce trebuie să mâncăm fructele cu un gust uşor acrişor

  Vişinele sunt pline de antioxidanţi, în special de antocianine, responsabile cu pigmentarea în culoarea roşie a fructelor. În plus, antocianinele au un bun efect antiinflamator, încurajând circulaţia sângelui şi contribuind la echilibrarea sistemului nervos. Mai mult, specialiştii au arătat că fructele cu un uşor gust acrişor ajută şi la îmbunătăţirea calităţii somnului.

 • Cum se poate prepara vişinata fără să foloseşti zahăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se poate prepara vişinata fără să foloseşti zahăr

  Este perioada în care vişinii sunt plini de fructe şi, bineînţeles, iubitorii de vişinată, licoarea cu gust dulce şi aromat, se gândesc deja ce mod de preparare să aleagă. Iar semnele de întrebare sunt legate de cele mai multe ori de cantitatea de zahăr folosită.

 • Tartă savuroasă cu brânză si cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tartă savuroasă cu brânză si cireşe

  Pentru iubitorii de cireşe care vor să-şi surprindă prietenii cu un desert savuros în weekendul ce vine, vă propunem o tartă cu brănză şi fructe ce va mulţumi orice mofturos.

 • Vişinele, leacul natural care înlocuieşte aspirina. Fructele te scapă rapid de durere, scad glicemia şi curăţă rinichii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vişinele, leacul natural care înlocuieşte aspirina. Fructele te scapă rapid de durere, scad glicemia şi curăţă rinichii

  Cosumate proaspete, congelate sau uscate, sub formă de compot, dulceaţă, gem, marmeladă, în prăjituri, ca sirop sau ca şi ceai care se prepară din codiţe, vişinele au rolul de a reface fibrele musculare, ajută organismul să se relaxeze, sunt aliat de nădejde în curele de slăbire, ne feresc de bolile cardiace şi au efect antiinflamator şi analgezic.

 • Reţetă delicioasă de brioşe cu vişine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă delicioasă de brioşe cu vişine

  Cu puţinele vişine pe care le mai găseşti prin pieţe sau chiar cu cele congleate poţi încerca o reţetă delicioasă de brioşe cu vişine. Ingredientele din această reţetă sunt pentru 6 brioşe pe care le poţi preparaîn 60 de minute.

 • Ştrudel cu vişine şi migdale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştrudel cu vişine şi migdale

  Cui nu-i place ştrudelul? Cel cu vişine sau cu cireşe e un deliciu. La cuptor, fructele devin suculente şi aroma lor se intensifică. Mmm… e bun de-ţi lasă gura apă.

 • Tartă cu vanilie şi vişine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tartă cu vanilie şi vişine

  Ştiai că vişinele îţi oferă o cantitate mare de vitamina C? Substanţa este esenţială pentru un sistem imunitar puternic şi joacă un rol important în sinteza colagenului, precum şi în vindecarea rănilor.

 • Reţetă de sezon: Prăjitură cu vişine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă de sezon: Prăjitură cu vişine

  Cu aceste fructe dulci-acrişoare, poţi prepara cele mai bune prăjituri. Şi nici nu trebuie să fii expertă în bucătărie ca să-ţi iasă această prăjitură.

 • Reţetă de sezon: Tort cu vişine şi ciocolată albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă de sezon: Tort cu vişine şi ciocolată albă

  La reţeta pentru acest tort cu vişine şi ciocolată albă, poţi înlocui cu alte fructe, cum sunt cireşele. După ce s-a copt blatul, mai lasă-l în cuptor câteva minute, cu uşa întredeschisă, pentru că altfel rişti să se lase. Înainte de a-l tăia, asigură-te că blatul de tort este complet răcit. Aşa nu ţi se va fărâmiţa.

 • Minitarte cu vişine şi afine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minitarte cu vişine şi afine

  Înainte de a te apuca să pregăteşti această prăjitură, trebuie să ştii că poţi înlocui vişinele cu cireşe, în funcţie de gustul tău. Noi putem spune că e mai bună cu vişine, care îi vor da prăjiturii un gust acrişor. Aşadar, vă poftim la nişte delicioase minitarte cu vişine şi afine.

 • Cea mai bună prăjitură cu vişine şi brânză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună prăjitură cu vişine şi brânză

  Pentru această prăjitură cu vişine şi brânză, poţi folosi şi cireşe. Este o prăjitură delicioasă, uşor de preparat, dulce-acrişoară şi de sezon. Blatul este făcut din musli, care ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.

 • Cum să prepari delicioasa plăcintă cu cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari delicioasa plăcintă cu cireşe

  Pentru că ne pregătim de cura cu cireşe din fiecare an, înainte de a prepara o delicioasă plăcintă cu cireşe, trebuie să ţinem cont că aceste fructe au şi numeroase efecte asupra sănătăţii. Cum ar fi reducerea febrei musculare. Dacă faci zionic sport sau activităţi fizice, atunci sucul proaspăt de cireşe îţi poate fi de mare ajutor.

 • FOTO Produsele tradiţionale moldoveneşti, preferate mai mult de străini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Produsele tradiţionale moldoveneşti, preferate mai mult de străini

  Ulei de armurai, dulceaţă din petale de trandafir, rachiu de caise, piersici uscate, covoare autentice moldoveneşti şi lumânări pictate sunt câteva produse fabricate în Republica Moldova şi expuse spre vânzare consumatorilor la Moldexpo. Producătorii autohtoni îşi îndreaptă, tot mai mult, produsele spre export din cauza condiţiilor neavantajoase impuse de reţelele de magazine din ţară.

 • Pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale

  Pentru reuşita unui pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale reuşit, toate ingredientele folosite trebuie să fie la temperatura camerei. Făina se încorporează foarte uşor în compoziţie, prin răsturnare. Compoziţia se introduce numai în cuptorul încins şi nu se deschide uşa cuptorului 15 minute.

 • Tort de brânză cu vişine şi frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tort de brânză cu vişine şi frişcă

  Nu e nevoie de o ocazie specială pentru prepararea unui tort de brânză cu vişine şi frişcă. Cu o felie din acest tort te poţi răsfăţa la un o ceai ori cafea într-o după-amiază de vară. Poate fi la fel de bine desertul preferat al tău şi al celor dragi.

 • Ştrudel cu vişine şi scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştrudel cu vişine şi scorţişoară

  Scorţişoara este un aliment antioxidant prin excelenţă, despre care se zice că asigură o tinreţe veşnică. Nu băgăm mâna în foc pentru acest lucru, dar ştim că dacă prepari această această reţetă de ştrudel cu vişine şi scorţişoară cu siguranţă veţi obţine o delicioasă prăjitură.

 • Ruladă cu mac şi cu vişine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruladă cu mac şi cu vişine

  Încă din Antichitate, seminţele de mac erau folosite la prepararea celor mai fine deserturi. Ele erau amestecate cu susan şi cu migdale pentru prepararea unei prăjituri delicioase, asemănătoare baclavalei turceşti. În bucătăria europeană, aceste seminţe sunt folosite în special la deserturi. În Austria, macul este folosit ca umplutură pentru croissant şi foitajele tradiţionale. Noi avem pentru voi o delicioasă ruladă cu mac şi cu vişine.

 • Alimente care te feresc de numeroase probleme de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te feresc de numeroase probleme de sănătate

  Vişinele, avocado şi seminţele de dovleac se numără printre alimentele care conţin elementele necesare pentru prevenirea maladiilor cardiace, infarctului şi cancerului, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

 • Dieta dulce-acrişoară cu vişine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta dulce-acrişoară cu vişine

  Te-ai străduit să slăbeşti acele kilograme în plus pe care cântarul se încăpăţânează să ţi le arate, dar eforturile tale nu au dat niciun rezultat? Încearcă dieta cu vişine!

 • Cum să faci cel mai bun tort cu vişine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să faci cel mai bun tort cu vişine

  A început sezonul fructelor. Din acest motiv, vă prezentăm o reţetă pe care trebuie să o încercaţi. Un desert care va deveni în scurt timp preferatul vostru.

 • De ce trebuie să profiţi de fructele de sezon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce trebuie să profiţi de fructele de sezon

  Vişinele, cireşele şi fragii sunt câteva dintre fructele delicioase cu care ne răsfaţă începutul verii. În plus, ele pot deveni desertul tău preferat, dacă ţii cont de sugestiile noastre!

Modifică Setările