Stiri despre violuri

  50 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INFOGRAFIE Revoluţia violatorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Revoluţia violatorilor

  Entuziasmul din Piaţa Tahrir a eclipsat latura sinistră a protestelor din Egipt: sute de femei au fost abuzate şi violate de grupuri de protestatari sau de militari.

 • Explozie de infracţiuni sexuale în armata americană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Explozie de infracţiuni sexuale în armata americană

  Din 2005, numărul violurilor comise de soldaţii americani s-a dublat. Conform unui raport al Pentagonului, este una din consecinţele traumatismelor cauzate de cei zece ani de război în Afganistan şi Irak.

 • Vasluienii, fruntași la violuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasluienii, fruntași la violuri

  Numărul infracțiunilor de viol continuă să crească an de an, în ciuda măsurilor de prevenire luate de polițiștii vasluieni.

 • TOPUL CRIMINALITĂȚII: Zona Brăila-Galați este cea mai sigură din țară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TOPUL CRIMINALITĂȚII: Zona Brăila-Galați este cea mai sigură din țară

  Potrivit datelor statistice, în urma unui sondaj realizat de instituții autorizate, la Brăila s-au înregistrat 1080 de infracţiuni la 100.000 de locuitori, "scor" cu care judeţul este pe penultimul loc pe ţară. Adică la Brăila există una dintre cele mai mici infracţionalități din România. Brăila ocupă penutimul loc al acestui inedit top, iar Galați ultimul loc.

 • EXCLUSIV Ucigaşul Rîmaru se antrena să devină poliţist!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Ucigaşul Rîmaru se antrena să devină poliţist!

  Filat de anchetatori, după ce fusese „trădat" de o adeverinţă medicală ce-i căzuse din buzunar la locul ultimei crime comise, Ion Rîmaru s-a lăudat ofiţerilor sub acoperire că va deveni poliţist, susţinând chiar că în acest sens a abandonat cursurile Facultăţii de Medicină Veterinară pe care le urma din anul 1966, la vârsta de 20 de ani.

 • STUDIU Ştirile de la ora 5 îi desensibilizează pe copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Ştirile de la ora 5 îi desensibilizează pe copii

  Micuţii care se uită de mici la emisiuni sau cu limbaj obscen sunt traumatizaţi într-atât încât ajung să nu mai fie impresionaţi de nimic, potrivit unui studiu realizat de către cercetătorii de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti.

 • Val de violuri comise de femei asupra bărbaţilor din Zimbabwe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Val de violuri comise de femei asupra bărbaţilor din Zimbabwe

  Poliţia din statul african recomandă populaţiei să nu facă autostopul şi să călătorească numai cu transportul public, căci altfel riscă să fie victimele unui fenomen care a căpătat în ultima lună o amploare nemaiîntâlnită, relatează agenţia EFE.

 • Săptămână sângeroasă: crime, violuri, sinucideri şi sechestrări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămână sângeroasă: crime, violuri, sinucideri şi sechestrări

  O serie de fapte de o violenţă extremă au impresionat opinia publică gălăţeană în ultimele zile. Consumul de alcool, tulburările de personalitate sau sărăcia  sunt principalii factori care conduc la toate aceste întâmplări cutremurătoare.

 • Elevii din Ţibăneşti, terorizaţi de un coleg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii din Ţibăneşti, terorizaţi de un coleg

  Cezar S. (13 ani), şcolar în comună, l-a supus în repetate rânduri pe Andrei D. (10 ani) la perversiuni sexuale. Elevul de 13 ani nu are nicio remuşcare pentru violenţele sale repetate, în timp ce profesorii spun că sunt împiedicaţi de sistem să-l exmatriculeze.