Stiri despre violonisti

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marea competiţie, un uimitor spectacol violonistic!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea competiţie, un uimitor spectacol violonistic!

  O finală absolut spectaculoasă a secţiei de vioară a Concursului Enescu, ne-a fost oferită pe parcursul ultimelor zile! Fabuloasă s-a dovedit a fi întrecerea dintre cei doi violonişti coreeni pentru cucerirea distincţiei supreme.

 • Violoniştii… solişti pe scena Ateneului bucureştean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violoniştii… solişti pe scena Ateneului bucureştean

  Indiscutabil, recentul recital susţinut de Alexandru Tomescu se dovedeşte a fi unul dintre cele două importante evenimente violonistice ale actualului sezon muzical; …ce se încheie în aceste săptămâni sub genericul Vara Magică, o suită de evenimente oferite de societatea Lanto Communication.

 • Concursul Internaţional George Enescu (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concursul Internaţional George Enescu (II)

  Etapa a doua desfăşurată  la sfârşitul săptămânii trecute poate fi descrisă ca o luptă încleştată a celor 12 concurenţi având miza nu numai purtătoare a faimei care decurge din accederea etapei finale a unui concurs de mare anvergură dar mai ales slujirea muzicii în plinătatea ei expresivă şi stilistică.

 • Slujba sau sănătatea - aceasta este marea dilemă a multor angajaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slujba sau sănătatea - aceasta este marea dilemă a multor angajaţi

  Sudor, lăcătuş, zincuitor, vopsitor, laminator sunt meseriile cele mai expuse la boli profesionale.Siderurgiştii se îmbolnăvesc de sideroză şi astm, navaliştii surzesc sau se intoxică, iar violoniştii riscă să nu-şi mai poată folosi degetele. Pe lângă riscul de accidentare, caracteristic multor profesii periculoase, există meserii care provoacă, în timp, boli profesionale.

Modifică Setările