Stiri despre violente

  736 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mai mulţi hoţi în Capitală decât anul trecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai mulţi hoţi în Capitală decât anul trecut

  În primul trimestru al acestui an, furturile din Bucureşti au crescut cu un sfert faţă de aceeaşi perioadă din 2009. Cel mai mare salt l-au avut furturile obiectelor din exteriorul autovehiculelor, numărul acestora crescând cu 158%. Infracţiunile comise cu violenţa, în schimb, au scăzut cu 15%.

 • Violenţe la graniţa macedoneană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violenţe la graniţa macedoneană

  Incidentele interetnice din 2001 ar putea reizbucni în forţă. Schimburile de focuri  soldate cu victime şi capturi de arme de contrabandă se înteţesc la frontiera dintre cele două state.

 • Creştinii pakistanezi sărbătoresc Crăciunul, sub teroarea musulmanilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creştinii pakistanezi sărbătoresc Crăciunul, sub teroarea musulmanilor

  Creştinii din Pakistan sărbătoresc Crăciunul în corturi, care nu au niciun fel de decoraţii care să amintească de această sărbătoare, după ce au fost alungaţi din locuinţele lor ca urmare a celor mai grave violenţe împotriva minorităţilor, relatează Agerpres.

 • Grecia: Oraşele noastre nu sunt lipsite de apărare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecia: Oraşele noastre nu sunt lipsite de apărare

  Atena şi alte oraşe de-a lungul Greciei nu sunt lipsite de apărare, a declarat luni purtătorul de cuvânt al guvernului, George Petalotis, în timp ce poliţia elenă era copleşită de numărul de anarhişti cu ocazia marcării unui an de la împuşcarea fatală a unui adolescent de 15 ani de către un poliţist, scrie Agerpres.

 • VIDEO Violenţele din Grecia, „exportate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Violenţele din Grecia, „exportate“

  Poliţiştii greci au făcut ieri uz de gaze lacrimogene şi au tras în aer focuri de armă pentru a dispersa un grup de manifestanţi care aruncau cu pietre asupra unui cordon al forţelor de ordine din centrul Atenei.

 • Şi-a bătut nevasta în curtea Parchetului, sub ochii procurorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-a bătut nevasta în curtea Parchetului, sub ochii procurorilor

  Miercuri seară,  Sorin Constantin S. de 34 de ani din Năvodari, judeţul Constanţa, şi-a bătut soţia chiar în curtea Parchetului de la Brăila, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, lovire şi alte violenţe.

 • Bucureşti: VIDEO Pistolul, ciocanul şi cuţitul, arsenal de şofer bucureştean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: VIDEO Pistolul, ciocanul şi cuţitul, arsenal de şofer bucureştean

  Traficul aglomerat din Capitală îi scoate din minţi pe conducătorii auto şi îi împinge la acte violente extreme. Cele mai multe altercaţii au loc în Centru, în timpul săptămânii, iar în weekend, cartierele Militari şi Drumul Taberei sunt cele mai puse pe scandal, potrivit Poliţiei.

 • VIDEO Violenţele împotriva femeilor, foarte răspândite în Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Violenţele împotriva femeilor, foarte răspândite în Afganistan

  La opt ani de la alungarea regimului taliban, actele de violenţă manifestate împotriva femeilor sunt "foarte răspândite şi ancorate în societatea afgană", au estimat luni Naţiunile Unite, constatând totodată o scădere a prezenţei femeilor în viaţa publică, transmite AFP.

 • Comentarii rasiste pe o pagină de Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comentarii rasiste pe o pagină de Facebook

  O pagină de Facebook care promova violenţa împotriva "vânzătorilor de trandafiri din Belfast" şi care conţinea comentarii rasiste, a fost închisă luni, relatează BBC News Online.

Modifică Setările