Stiri despre violator

  229 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În boxa acuzaţilor după ce şi-a violat vărul de opt ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În boxa acuzaţilor după ce şi-a violat vărul de opt ani

  Parchetul a finalizat rechizitoriul în cazul adolescentului din Pechea care şi-a siluit verişorul  mai mic. Marius Vrânceanu (17 ani) a şocat întreaga comună după ce s-a aflat ce grozăvie teribilă a putut să comită.

 • Violatorul de prostituate arestat de poliţiştii bucureşteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violatorul de prostituate arestat de poliţiştii bucureşteni

  Un bărbat din Dâmboviţa în vârstă de 47 de ani a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni după ce două prostituate au depus plângere împotriva lui. El apela la serviciile femeilor, după ce le găsea anunţurile pe internet sau în ziare, le chema într-un apartament închiriat din sectorul 3 unde le viola şi le tâlhărea.

 • Târgu-Jiu: Violatorul fetiţei momite cu cireşe, rejudecat după extrădare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Violatorul fetiţei momite cu cireşe, rejudecat după extrădare

  Gorjeanul Liviu-Gheorghe Greuruşi, condamnat în lipsă la 20 de ani de închisoare pentru violarea unei fetiţe de cinci ani din Baia de Fier, a fost prins de poliţia din Grecia şi trimis în România, în anul 2009, după doi ani de la săvârşirea acestei fapte oribile. După extrădare, bărbatul a făcut o cerere de rejudecare, urmând ca peste trei zile să fie prezentat din nou în faţa instanţei care l-a condamnat. Acesta este

 • Trăieşte în teroare de când un interlop a violat-o şi a scos-o la plimbare prin mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trăieşte în teroare de când un interlop a violat-o şi a scos-o la plimbare prin mall

  Ilinca Paraschiv, care a fost agresată sexual la începutul acestei luni de către Dorel Marin, un cunoscut mafiot bucureştean, a apelat la „Adevărul de Seară“ pentru ajutor. De când a depus plângere la Poliţie, bucureşteanca se teme pentru viaţa ei şi a familiei sale. Ea a primit nenumărate ameninţări de la agresor, care a promis că se va răzbuna pentru că a fost turnat.

 • Violatorul, în libertate de doi ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violatorul, în libertate de doi ani

  O româncă aşteaptă ca italianul vinovat să-şi ispăşească pedeapsa de cinci ani de închisoare stabilită de instanţa de fond. Magdalena Arghiri a fost victima unui viol petrecut în mai 2008, iar de atunci a tot aşteptat ca instanţa să dea o hotărâre judecătorească definitivă.

 • Revista presei locale: Violator în libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista presei locale: Violator în libertate

  Obiectiv Vocea Brăilei scrie despre faptul că un presupus violator va fi judecat în stare de libertate. Cazul la care se face referire s-a petrecut acum două săptămâni

 • „Înţepătorul“, violator ritualic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Înţepătorul“, violator ritualic

  Specialiştii au găsit o explicaţie inedită în cazul lui Petru Gavrilaş, bărbatul care a înjunghiat 16 femei din Iaşi, în două zile.

 • Monstrul din familie: un bărbat din Cuiejd și-a violat nepoata timp de două luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monstrul din familie: un bărbat din Cuiejd și-a violat nepoata timp de două luni

  „Adevărul de Seară” Oradea vă prezintă în exclusivitate povestea unei fete din satul Cuiejd care a trăit clipe de groază cu duşmanul din familie. Ioan Haraga de 33 de ani, din Cuiejd, s-a remarcat în sat printr-un viciu groaznic. Bărbatul a fost reţinut, luni, de procurorii din cadrul Parchetului Judeţean. Ieri, bărbatul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

 • Bucureşti:Don Juan de Obor, de la amor la tortură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti:Don Juan de Obor, de la amor la tortură

  Lili, amica lui Giangiordano, spune că reclamantele sunt de vină pentru “tratamentele” la care au fost supuse. Şi poliţiştii l-au eliberat pe pictor pe motiv că femeile ar fi mers de bună-voie la el.

 • Violatorul romantic, lăsat în libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violatorul romantic, lăsat în libertate

  Eugen Giangiordano, pictor de vitralii de meserie, agăţa femei pe internet şi le supunea la cele mai umilitoare tratamente sexuale. Cu toate că trei victime au depus plângere împotriva sa, pictorul-violator nu a primit mandat de arestare de la procurorul care a anchetat cazul.

 • Violator arestat preventiv de Judecătoria Aiud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violator arestat preventiv de Judecătoria Aiud

  Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Unirea a fost arestat, ieri, de Judecătoria Aiud, pe o perioadă de 29 de zile. Anghel Traian Aleman este principalul suspect în comiterea mai multor infracţiuni, precum furt calificat, tentativă de omor deosebit de grav, tâlhărie şi viol.