Stiri despre vinovati

  86 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Bebeluşul pentru care oamenii din Vâlcea au protestat în stradă a murit. Inima copilului a încetat să mai bată după două luni de comă cerebrală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Bebeluşul pentru care oamenii din Vâlcea au protestat în stradă a murit. Inima copilului a încetat să mai bată după două luni de comă cerebrală

  Un bebeluş de un an şi o lună, Ayan Mutu, era internat în urmă cu două luni la Spitalul Judeţean Vâlcea cu diagnosticul de laringită acută. Ziua următoare însă, pentru că starea lui sa s-a agravat, a fost transferat la Bucureşti, unde a fost diagnosticat în „comă cerebrală de gradul III”. După două luni, în care a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, inima micuţului a încetat să mai bată.

 • În numele tradiţiilor româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În numele tradiţiilor româneşti

  Adevărate, autentice, originale. Totul pe seama unor tradiţii româneşti străvechi, unele de când nu exista România, creştine, necreştine, păgâne, dar şi tradiţii mai noi. Cu toate invocate, motivate, urmate de mândria tradiţională românească! Chiar şi mândria şi prostia românească au început să devină tradiţii naţionale. Sunt prezente peste tot, în toate straturile societăţii, părând să impună o nouă cultură a tradiţiilor!

 • Mortul de la groapă nu se mai întoarce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mortul de la groapă nu se mai întoarce

  Ce procuror, judecător, magistrat îşi mai face treaba liber, cinstit, fără frică, independent în situaţia din justiţia actuală? DNA-ul este ca şi paralizat, decapitat, cu procurori anchetaţi. Procurorii la nivel naţional, sunt vizaţi de controale ample. Din zona instanţelor vin achitări răsunătoare, amânări! Ne fac să ne punem, firesc, întrebarea dacă judecătorii sunt liberi, controlaţi politic sau procurorii DNA sunt incompetenţi?

 • Să fie pedepsit vinovatul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să fie pedepsit vinovatul!

  Şi iar se dezlănţuie iarna pe uliţă şi iar neamul întreg strigă înfrigurat în buza unei mari prăpăstii. Disperarea e mare, revolta la fel. Soluţia?

 • Clujenii comemorează tragedia Colectiv: „Avem nevoie de vinovaţi pentru ca alţi oameni să nu moară în aceleaşi condiţii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujenii comemorează tragedia Colectiv: „Avem nevoie de vinovaţi pentru ca alţi oameni să nu moară în aceleaşi condiţii”

  Clujenii sunt invitaţi în centrul oraşului, luni, de la ora 18.00, la un eveniment comemorativ în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv, tragedie care a îndoliat România în urmă cu doi ani. Manifestarea va avea ca scop şi manifestarea protestului faţă de faptul că la doi ani de la tragedie justiţia nu a găsit vinovaţii, iar un eveniment similar se poate întâmpla oricând.

 • Să găsim şi soluţii, nu doar vinovaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să găsim şi soluţii, nu doar vinovaţi

  Dacă aşteptăm să schimbăm povestea politică doar o dată la 4 ani, nu vom mai avea nimic în curând. Nu mai putem continua aşa, pentru că societatea este atomizată şi aproape nimic nu o mai aduce înapoi pe un făgaş de demnitate sau democraţie.

 • PSD + Soros = Love
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD + Soros = Love

  În ultimii 15 ani, m-am întâlnit cu Soros de câteva ori. De fiecare dată am vorbit despre problematica romilor şi despre nevoia de a susţine o generaţie de tineri care să fie motorul intern necesar schimbării situaţiei actuale. Indiferent de poziţia mea faţă de ideile lui, şi de multe ori am fost în dezacord, am fost unul dintre cei ce au fost susţinuţi şi încurajaţi să spună ce gândeşte.

 • De ce nu sunt căutaţi adevăraţii vinovaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu sunt căutaţi adevăraţii vinovaţi

  Lupta contra plagiatului ca fenomen s-ar fi împotmolit, din câte citeam într-un ziar cu ceva timp în urmă, din cauza softurilor scumpe, ale căror costuri (30.000 de euro pe an) universităţile nu şi le pot permite.

 • Ce mă
surprinde?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mă surprinde?

  Deja lucrurile sunt în afara oricărui dubiu. PNL a suferit o înfrângere usturătoare în alegerile parlamentare de duminica trecută.

 • Suntem la ani lumină de aflarea adevărului în Dosarul Revoluţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suntem la ani lumină de aflarea adevărului în Dosarul Revoluţiei

  Pentru aflarea adevărului în Dosarul Revoluţiei ar trebui să se cerceteze şi alte dosare şi rejudece procesul Ceauşeştilor şi procesul foştilor membri CPEx, pentru a se închide cercul şi a se afla adevărul întreg al evenimentelor din decembrie 1989, ceea ce ar fi practic, imposibil. Altfel, ne rămâne doar recursul la istorie pentru generaţiile următoare de români.

 • Precedentul
Ursu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Precedentul Ursu

  Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis recent trimiterea în judecată a celor implicaţi nemijlocit în cazul torurării şi asasinării, în 1985, a inginerului Gheorghe Ursu. Ce implicaţii are acest caz?

 • Asociaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asociaţia "21 Decembrie 1989" cere procurorului general redeschiderea dosarelor comunismului

  Asociaţia "21 Decembrie 1989" cere procurorului general redeschiderea dosarelor comunismului, iar ministrului Justiţiei să semneze declaraţia prin care mai multe state au solicitat Rusiei să recunoască deportările masive ale cetăţenilor lor în Siberia, începând cu anii '40, şi să ofere compensaţii celor afectaţi sau familiilor acestora.