Stiri despre vinil

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • TOP 10- Clasamentul culorilor pentru plăcile de vinil în 2021. Pardoseala - unul din elementele cheie în mobilarea casei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TOP 10- Clasamentul culorilor pentru plăcile de vinil în 2021. Pardoseala - unul din elementele cheie în mobilarea casei

  De obicei începem proiectarea interiorului visat începând cu pardoseala. Trendul incontestabil al acestui an este parchet vinil mineral. Sunt extrem de practice, durabile, impermeabile şi foarte plăcute la atingere. Au adunat cele mai bune caracteristici ale lemnului natural şi gresiei, combinându-le într-un produs perfect. Ce culori alegem cel mai des în casele noastre?

 • Viaţa, la imperfect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa, la imperfect

  Viaţa ta e propria ta creaţie şi dispui de majoritatea lucrurilor de care ai nevoie pentru a o transforma după cum îţi doreşti, deci nu e ceva ce ţi se-ntâmplă – poate doar dacă renunţi la postul de arhitect-şef al acesteia. Iar dacă simţi că nu deţii controlul asupra propriei vieţi e pentru că ai ales să te laşi în voia circumstanţelor.

 • SoundArt Festival 2020: Lansare de carte „Şapte din şapte“, târg de viniluri, expoziţie de artă grafică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SoundArt Festival 2020: Lansare de carte „Şapte din şapte“, târg de viniluri, expoziţie de artă grafică

  Săptămâna viitoare are loc o a patra ediţie SoundArt Festival. Pe lângă cele 12 trupe care vor concerta în perioada 13 - 15 martie în Quantic Club, SoundArt Festival 2020 a pregătit şi o serie de extraactivităţi: lansare de carte, târg de viniluri, expoziţie de artă grafică, bazată pe concursul Sound on Paper, diverse standuri de merchandise.

 • Viaţa după corporaţie: un clujean a renunţat la jobul bine plătit în IT pentru a deschide un magazin de discuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa după corporaţie: un clujean a renunţat la jobul bine plătit în IT pentru a deschide un magazin de discuri

  Viaţa de IT-ist în Silicon Valley-ul României ascunde, în spatele prosperităţii unui domeniu aflat în plină dezvoltare, o uzură psihică „tratată“ cu ieşiri în oraş, vacanţe exotice şi diferite pasiuni mai mult sau mai puţin costisitoare. Unii dintre IT-işti, printre care şi Daniel Piper, au renunţat de tot la viaţa corporatistă pentru a-şi urma visul. În cazul lui este vorba despre un magazin de discuri.

 • Poveste cu cioburi şi pârâituri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poveste cu cioburi şi pârâituri

  Era prin 1984 când am cumpărat primul album al formaţiei Iris. Un ochi larg deschis pe copertă, în interiorul unui fermoar, ultimul din raft în magazinul Muzica, îşi aştepta cumpărătorul. Şi ce m-am bucurat că l-am găsit!

 • Despre cum moare o lume ca să apară alta-n loc: Odiseea Terestră 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre cum moare o lume ca să apară alta-n loc: Odiseea Terestră 2013

  Vă propun o încercare de a vă imagina cum arată viitorul. Ieri scriam despre cum Google a arătat cam ce se poate face cu ochelarii lor inteligenţi. Pentru cititorii neavizaţi, vorbim de nişte ochelari, conectaţi la internet, care vor afişa imagini în faţa ochilor. De la site-uri, la informaţii despre vreme, informaţii de navigare pe stradă sau vom putea citi mailul direct acolo. Cum arată viitorul?

 • Cum să te asculte familia şi după ce mori?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te asculte familia şi după ce mori?

  Britanicii de la Andvinyly s-au gândit să-ţi preseze cenuşa pe un disc de vinil care să conţină muzica ta preferată, astfel încât să fii alături de cei dragi chiar dacă nu mai eşti, informează discovery.com.

Modifică Setările