Stiri despre vindecare

  199 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Uite de câte boli poţi să scapi la mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uite de câte boli poţi să scapi la mare

  Concediul nu înseamnă de fiecare dată doar distracţie. Poţi îmbina „utilul cu plăcutul” dacă ştii să profiţi de efectele pe care le are marea asupra organismului. Iată ce poţi trata cu succes pe litoral.

 • „Tumor Board”, abordarea care oferă noi speranţe bolnavilor de cancer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Tumor Board”, abordarea care oferă noi speranţe bolnavilor de cancer

  Una dintre cele mai complexe şi inovative abordări în tratarea bolnavilor de cancer, folosită de ani buni în străinătate, este practicată cu succes şi în România. Comparativ cu abordarea clasică, unidisciplinară, “Tumor Board” oferă şanse de vindecare mai mari, potrivit prof. dr. Christian Chiricuţă, directorul medical al Centrului de Radioterapie Amethyst.

 • Din păcate, de la bal poţi să ajungi la spital, dar niciodată invers
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din păcate, de la bal poţi să ajungi la spital, dar niciodată invers

  În urmă cu vreo 20 de ani, într-un exces de romantism medical, mi-am cumpărat câteva lasere şi am plecat la instruire în Elveţia fascinat de aplicaţiile terapeutice şi posibilităţile curative la copil. LLTL (Low Level Therapy Laser) este încă un domeniu de pionerat cu nebănuite resurse.

 • O întrebare veche de când lumea: „De ce visăm?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O întrebare veche de când lumea: „De ce visăm?“

  Unul dintre cele mai vechi mistere ale lumii, alături de filosoficul „Eu de ce exist?“, este şi întrebarea „De ce visez?“. Această enigmă a zăpăcit, dar a şi inspirat oamenii de ştiinţă şi cercetătorii timp de zeci de ani. Deocamdată, nu există un singur răspuns.

 • Despre nevoia de normalitate într-o ţară
sfîşiată de nevroză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre nevoia de normalitate într-o ţară sfîşiată de nevroză

  România în ultimii douăzeci de ani şi mai bine a trăit într-o continuă nevroză, într-o continuă vibraţie negativă. Întrebarea este: cînd ne potolim? Cînd ne revenim? Cînd trăim şi noi dincolo de isterie, de depresie? Cînd începem să vrem să ne vindecăm?

 • De ce vindecarea se lasă uneori aşteptată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce vindecarea se lasă uneori aşteptată

  Adesea, din dorinţa de a te pune mai repede pe picioare şi de a-ţi continua nestingherit activităţile cotidiene, poţi greşi când tratezi boli dintre cele mai comune. Rezultatul: vindecarea întârzie să apară.

 • Vindecarea de HIV/SIDA, realitate sau numai speranţă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vindecarea de HIV/SIDA, realitate sau numai speranţă?

  Doi pacienţi infectaţi cu HIV par să fi scăpat definitiv de virusul imunodeficienţei dobândite cu ajutorul unui transplant de măduvă osoasă. Specialiştii sunt, însă, reţinuţi în a considera acest tratament terapia care vindecă HIV/SIDA.

 • „Cred, Doamne! Ajută necredinţei mele!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cred, Doamne! Ajută necredinţei mele!“

  Credinţa. Credeţi că este simplu? Mai gândiţi-vă. La prima vedere, cuvintele de mai sus ne răvăşesc total, fiind greu de descifrat. Însă, dacă reuşim să le pătrundem înţelesul, aflăm comoara vieţii şi cheia rezolvării tuturor problemelor noastre.

 • SPARX, jocul pe calculator care vindecă depresia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SPARX, jocul pe calculator care vindecă depresia

  Deşi se spune despre ele că provoacă izolarea socială a adolescenţilor, jocurile pe calculator sunt folosite acum pentru a trata depresia în rândul tinerilor, scrie „The Daily Mail“.

 • Cum să te ferești de cancerul de sân
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te ferești de cancerul de sân

  În lume, la fiecare trei minute, o femeie este diagnosticată cu cancer de sân, iar 77% din femeile care trec prin acest calvar au peste 50 de ani. Dacă ai grijă de sănătatea ta, ai toate şansele să scapi de acest risc. Iată cum procedezi.

 • Primarul Londrei blochează o campanie publicitară anti-gay
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul Londrei blochează o campanie publicitară anti-gay

  Regia de transport din Londra a decis să blocheze o campanie publicitară care sugera că persoanele homosexuale se pot vindeca și deveni heterosexuale. Mesajele publicitare apăreau pe autobuzele care circulă prin capitală britanică, informează Associated Press.

 • Masajul la mâini, leacul tău universal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masajul la mâini, leacul tău universal

  Studiile au dovedit că masajul mâinilor accelerează vindecarea și diminuează durerile. Acest gen de terapie se bazează pe un principiu simplu: fiecare organ corespunde unui anumit punct din palmă.

 • Cum poate Facebook să vindece oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poate Facebook să vindece oameni

  Cu ajutorul celei mai populare reţele sociale, un bărbat a primit un rinichi nou, iar o femeie a scăpat de agorafobie (teama de spaţii deschise). Numărul celor care apelează la această metodă este în creştere.

 • Serotonina poate stimula vindecarea ficatului bolnav
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serotonina poate stimula vindecarea ficatului bolnav

  O echipă de academicieni de la Universitatea Newcastle, din Marea Britanie, a identificat anumiți receptori ai serotoninei care pot fi stimulați cu substanțe medicamentoase pentru a spori proprietățile naturale de regenerare a ficatului.

 • EXCLUSIV „Prietenii lui Bruno Gröning“ și-au făcut cerc la Timișoara. Vezi cum se finanţează un cult unde intri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV „Prietenii lui Bruno Gröning“ și-au făcut cerc la Timișoara. Vezi cum se finanţează un cult unde intri "gratis" GALERIE FOTO și VIDEO

  Zeci de persoane s-au strâns ieri seară la Centrul „Kos Karoly” de pe strada Putna pentru o primă întrunire a Cercului de prieteni - Bruno Gröning. Această întâlnire fusese anunțată la prima prezentare din orașul de pe Bega a acestei organizații care pretinde că bolnavii se pot vindeca de orice problemă prin mijlocirea unui „doctor-minune” mort de mai bine de 50 de ani.

 • Exorcistul din Malta vine în orașul de pe Bega
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exorcistul din Malta vine în orașul de pe Bega

  Preotul Elias Vella, caracterizat drept „exorcistul oficial al Arhidiecezei de Malta”, ajunge în perioada următoare la Timișoara. El va fi prezent timp de o săptămână la Biserica „Sfânta Maria Regina Păcii”, unde se vor ține reculegeri spirituale. Vezi aici programul complet al evenimentelor!

 • 5 plante de vară cu efecte vindecătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 plante de vară cu efecte vindecătoare

  Lavanda, izma şi salvia sunt doar câteva dintre plantele de sezon care ne pot veni în ajutor dacă ne confruntăm cu tulburări digestive, respiratorii sau nervoase. Vara este momentul propice să-ţi alcătuieşti trusa verde pentru anul care va veni, deoarece acum se culeg principalele plante medicinale.

Modifică Setările