Stiri despre vin

  827 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bucureşti: Insula de lux a Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Insula de lux a Capitalei

  Magazinul cochet „Le Manoir“ de pe strada Episcopiei, aduce în spatele Ateneului Român un colţişor de ParisDelicatesele şi peste 1.000 de soiuri de vin ambalate în sticle elegante, şampanii sau armagniac, sunt aşezate cu grijă în rafturi, fiecare la locul ei pentru a se păstra în condiţii optime.

 • Vinul de la Pietroasele nu mai are căutare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vinul de la Pietroasele nu mai are căutare

  În prag de sărbători vânzările producătorilor cu tradiţie au mers foarte prost.Mesele îmbelşugate de sărbători, garnisite obligatoriu cu licori bahice nu au rotunjit veniturile producătorilor autohtoni de vinuri. Criza şi-a spus cuvântul şi de această dată şi s-a reflectat în vânzările de vin, considerate de către specialişti drept foarte slabe.

 • Hoţii stau cu ochii după murături şi vin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţii stau cu ochii după murături şi vin

  În această perioadă, infractorii au luat ca ţintă încăperile în care gospodarii şi-au depozitat afumăturile, vinul şi conservele pentru iarnă. 

 • Topul băuturilor alcoolice mai puţin nocive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul băuturilor alcoolice mai puţin nocive

  Pe primele locuri în clasament se situează vinul făcut în casă şi whisky-ul. Consumul de bere este nerecomandat mai ales celor care vor să conducă a doua zi, pentru că rămâne cel mai mult timp în sânge.

 • Trei sticle cu vin au pus pe jar pompierii şi SRI-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei sticle cu vin au pus pe jar pompierii şi SRI-ul

  Călătorii aflaţi aseară în jurul orei 19.00 în gara din Piatra Neamţ au intrat în panică la vederea unui geamantan abandonat în faţa unui restaurant. Alarmaţi la gândul că înăuntru ar putea fi o bombă, oamenii au apelat 112.

 • Renaşte „vinul împăratului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renaşte „vinul împăratului“

  Vinul de Lechinţa, care în trecut era degustat la curtea imperială de la Viena, se poate cumpăra din nou după ce a dispărut de pe mesele ardelenilor timp de aproape 20 de ani. La Bistriţa s-a deschis, ieri, prima cramă unde se vinde cunoscuta licoare de la Lechinţa, zonă unde cultura viţei-de-vie este atestată de pe vremea dacilor. Este primul pas pentru revenirea pe piaţă a cunoscutului brand.  

 • La 13 ani s-au îmbuibat cu alcool
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La 13 ani s-au îmbuibat cu alcool

  Pentru că se simţeau foarte rău când le-a luat Salvarea, copilele i-au minţit pe doctori spunând că nu se simt bine de la un parizer.

 • Petrecere mare la Polivalentă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petrecere mare la Polivalentă

  Începând cu orele 16, esplanada Sălii Polivalente va fi punctul de atracţie pentru botoşănenii dornici de distracţie.

 • Târgu-Mureş: Degustare de vinuri la Băgaciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Degustare de vinuri la Băgaciu

  Iubitorii de vin sunt invitaţi astăzi în comuna mureşeană Băgaciu la o degustare a licorii lui Bachus ce se desfăşoară la Căminul Cultural din satul Deleni.

 • Băuturile bune ne pot face rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băuturile bune ne pot face rău

  Laptele, cafeaua şi vinul ne pot afecta starea de bine, deşi sunt considerate sănătoase. Consumul de vin scade fertilitatea şi favorizează apariţia cariilor, cafeaua poate da crize de spasmofilie, în timp ce laptele poate da disconfort abdominal.

 • Sibiu: Muzeul Brukenthal lansează Vinul Baronului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Muzeul Brukenthal lansează Vinul Baronului

  La un an de la lansarea ciocolatei Brukenthal, reprezentanţii muzeului lanseză un nou produs personalizat ce se adaugă seriei de promovare a brandului Muzeului Naţional Brukenthal: Vinul Baronului.

 • Viticultorii au şansa să-şi vândă vinul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viticultorii au şansa să-şi vândă vinul

  Viticultorii din Vrancea au primit promisiuni de la secretarul de stat din cadrul Ministerului Finanțelor că în scurt timp ar putea să vândă mai mult vin fără antrepozit fiscal.

Modifică Setările