Stiri despre viitor incert

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Unionismul, Maia Sandu şi viitorul incert al Republicii Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unionismul, Maia Sandu şi viitorul incert al Republicii Moldova

  Viitorul Republicii Moldova este incert atâta timp cât la butoanele puterii politice de la Chişinău se află oligarhul Vladimir Plahotniuc şi politicienii săi cumpăraţi la kilogram întrucât drumul european este compromis, iar perspectiva integrării în cadrul Uniunii Euro-Asiatice ar putea deveni o opţiune serioasă, dacă forţele pro-putiniste moldave vor câştiga votul popular.

 • Ce se va întâmpla cu România în următorii 10 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se va întâmpla cu România în următorii 10 ani

  România este o ţară tot mai surprinzătoare. În sens negativ. Autodistrugătoare prin grija politicienilor care s-au perindat la putere, indiferent de culoarea lor politică. Cu ajutorul infractorilor din vârful puterii, care legiferează fărădelegea în numele unei democraţii şchioape. Tot mai mulţi români se întreabă pe bună dreptate - În ce ţară trăim? - cu toate că noi ar trebui să ştim cel mai bine.

 • EXCLUSIV Miodrag Belodedici: „E jale mare în fotbalul românesc! Viitorul naţionalei e incert!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Miodrag Belodedici: „E jale mare în fotbalul românesc! Viitorul naţionalei e incert!”

  După trei meciuri bune disputate contra Franţei şi Irlandei, echipa naţională U16 a României a fost umilită de Germania, scor 1-10 şi de Belgia, scor 0-5, în alte două partide amicale jucate la Dublin. Directorul tehnic al loturilor de juniori din cadrul FRF, Miodrag Belodedici, pune eşecul tricolorilor mici pe seama condiţiilor precare de pregătire, făcând o previziune dezarmantă în privinţa viitorului fotbalului românesc.