Stiri despre viitor

  275 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO BMW Vision iNEXT - un gând din viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO BMW Vision iNEXT - un gând din viitor

  BMW Vision iNEXT - Foarte automatizat, fără emisii şi complet conectat, concept carul reuneşte, pentru prima dată, domeniile de inovaţie strategice ale BMW Group într-un Vision Vehicle. În acelaşi timp răspunde la o întrebare esenţială: "Cum va arata un automobil care se poate deplasa atât autonom, cât şi condus de utilizator?"

 • Ce joburi dispar în viitor şi cum ne vor ajuta roboţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce joburi dispar în viitor şi cum ne vor ajuta roboţii

  Ce vrei să te faci când o să ajungi mare? Este întrebarea care li se pune cel mai des copiilor. Indiferent de răspuns, e greu de anticipat ce le rezervă viitorul micuţilor noştri pentru că atunci când vor ajunge la maturitate, mulţi ar putea să facă meserii care, deocamdată, nu au fost inventate.

 • Despre România (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre România (II)

  În ultimii ani, am urmărit cu atenţie discursul tipic al politicianului român. Discursurile echilibrate, bine argumentate, menite să găsească soluţii au fost excepţionale prin absenţă. Predominante sunt discursurile ilogice, manipulative, arogante şi, nu rar, apocaliptice.

 • Despre România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre România

  Cred că România, odată cu schimbarea clasei politice, îşi va putea atinge rapid potenţialul. Cred că discuţiile bine argumentate, purtate de experţi, vor înlocui scandalul aproape permanent în care trăim azi. Cred că avem nevoie de partide puternice conduse nu de lideri mesianici, ci de grupuri de oameni deştepţi, profesionişti şi oneşti. Voi face tot posibilul să ajungem acolo.

 • Convinge-mă: de ce să intru în politică?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Convinge-mă: de ce să intru în politică?

  Am din ce în ce mai des discuţia asta. Am avut discuţii relativ similare şi în guvernul technocrat, când o mulţime de oameni foarte bine intenţionaţi, dar şi alţii foarte vocali, preocupaţi de binele tărişoarei şi gata de orice sacrificiu, deveneau brusc loviţi de incapacitate când auzeau de problemele sistemice, orarul de lucru şi mai ales de plata la guvern sau în ministere.

 • Diasporei, cu drag. Şi cu 5 răspunsuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diasporei, cu drag. Şi cu 5 răspunsuri

  Bine-aţi revenit acasă! Am plâns împreună la revedere - ne-au ajutat şi jandarmii, e drept. Am strigat împreună pentru o ţară normală, pentru justiţie, pentru o guvernare competentă. După trei seri petrecute împreună apare întrebarea: „şi-acum, ce facem?“. Ţara este în continuare condusă de aceiaşi hoţi şi de aceiaşi incompetenţi, care v-au mai şi batjocorit, insultat, bătut, minţit.

 • Iartă-ne, România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iartă-ne, România

  Iartă-ne, România, că te-am amăgit să crezi că vei fi bine când ai scăpat de boala comunismului. Iartă-ne că am permis să fii abuzată, siluită şi furată de cleptomani şi idioţi, că am asistat cu indiferenţă cum şmecheri şi hoţi te-au violat repetat, iar noi ne-am întors capul, cu laşitate şi ruşine.

 • Întoarcerea acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întoarcerea acasă

  Am ajuns în România la o bucată de noapte. Am venit într-un avion plin de oameni întorşi de la muncă, cu sacoşe mari de rafie la bagajul de cală, albastre sau portocalii, cu flori mari, sub petalele cărora se înghesuia toată avuţia adunată peste an.

 • Alba-neagra, da-i mai mult neagră. Rău!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba-neagra, da-i mai mult neagră. Rău!

  În ultima vreme, toată lumea pare că joacă alba-neagra, fiecare jucându-şi atuul conform propriului interes. Trăim într-o lume tot mai tulbure, în care albul se poate transforma subit în negru, în care nimeni nu mai ţine cont de reguli, de înţelegeri, de tratate, de valori, de cuvânt şi bun simţ, de onoare, demnitate. Nesiguranţa se accentuează zi de zi, într-un ritm accelerat, iar binele se poate metamorfoza oricând în rău.

 • Despre noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre noi

  Călătoresc mult prin ţară. Mă întâlnesc şi vorbesc cu mulţi oameni. Oameni oneşti, cu bun-simţ. Oameni care îşi doresc o viaţă normală, o Românie fără scandaluri inutile, fără manipulări şi victimzări, cu o clasă politică decentă şi serioasă. Oameni sătui de circari şi de nebuni.

 • Joaca de-a focul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joaca de-a focul

  "În cazul în care autorităţile publice sunt interesate de adevărul vieţii copiilor noştri, de viitorul acestei ţări? Urmăriţi activitatea, observaţi implicarea şi apreciezi realizările. foc de ars grădiniţe, şcoli, spitale, din fericire fără victime. "

 • Televizorul, votul bunicilor şi liniştea în familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televizorul, votul bunicilor şi liniştea în familie

  Aveţi bunici pe care nu îi puteţi desprinde de anumite posturi de televiziune şi care votează pentru cei care promit că dau ceva în plus la pensie? Nu sunteţi singuri. Suntem mulţi, foarte mulţi în situaţia asta. Sau măcar am fost.

 • Între
tâmpenie şi iresponsabilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între tâmpenie şi iresponsabilitate

  Prim-ministrul României confundă capitala Letoniei cu cea a Estoniei în timpul vizitei oficiale la Riga. Preşedintele Parlamentului conduce o maşină de sute de mii de euro primită cadou de la unul dintre fugarii daţi în urmărire de Interpol.