Stiri despre viitor

  265 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre noi

  Călătoresc mult prin ţară. Mă întâlnesc şi vorbesc cu mulţi oameni. Oameni oneşti, cu bun-simţ. Oameni care îşi doresc o viaţă normală, o Românie fără scandaluri inutile, fără manipulări şi victimzări, cu o clasă politică decentă şi serioasă. Oameni sătui de circari şi de nebuni.

 • Joaca de-a focul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joaca de-a focul

  "În cazul în care autorităţile publice sunt interesate de adevărul vieţii copiilor noştri, de viitorul acestei ţări? Urmăriţi activitatea, observaţi implicarea şi apreciezi realizările. foc de ars grădiniţe, şcoli, spitale, din fericire fără victime. "

 • Televizorul, votul bunicilor şi liniştea în familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televizorul, votul bunicilor şi liniştea în familie

  Aveţi bunici pe care nu îi puteţi desprinde de anumite posturi de televiziune şi care votează pentru cei care promit că dau ceva în plus la pensie? Nu sunteţi singuri. Suntem mulţi, foarte mulţi în situaţia asta. Sau măcar am fost.

 • Între
tâmpenie şi iresponsabilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între tâmpenie şi iresponsabilitate

  Prim-ministrul României confundă capitala Letoniei cu cea a Estoniei în timpul vizitei oficiale la Riga. Preşedintele Parlamentului conduce o maşină de sute de mii de euro primită cadou de la unul dintre fugarii daţi în urmărire de Interpol.

 • Sănătatea, ce deziluzie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sănătatea, ce deziluzie!

  Ieri, Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă prin care a corectat unele din nedreptăţile produse cu legea salarizării personalului bugetar. Luni după luni, ne-am tot minunat de obtuzitatea guvernanţilor din Ministerele Muncii şi de Finanţe, de incapacitatea de a accepta că ceea ce au legiferat nu corespundea cu realităţile din spitale.

 • Şi ce o să
faceţi pentru noi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi ce o să faceţi pentru noi?

  Sunt de două săptămâni secretar de stat la Ministerul Muncii. Am un şofer - un pic şocat de faptul că îl folosesc foarte rar, nu de alta, dar metroul este mult mai rapid. Peste câteva săptămâni o să renunţ de tot la serviciile lui, aflând sumele uriaşe care se duc din banul public pe şoferii din ministere.

 • Statul sunt Eu!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul sunt Eu!

  Ca să fim sinceri cu noi însine, singurul lucru sănătos pe care poţi să îl faci astăzi e să fugi din România. Mai sunt doi ani în care se poate schimba ceva, iar dacă la sfârşitul alegerilor din 2020 nu reuşim să scăpăm de PSD lucrurile nu mai pot fi schimbate pentru restul vieţilor noastre. Sună apocaliptic, dar e cât se poate de real.

 • Mobilitate electrificată cu şi fără limite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mobilitate electrificată cu şi fără limite

  Pininfarina a trâmbiţat acum câteva zile, la Roma, lansarea pe piaţă, în 2020, a unui hiperautomobil de lux, „las´că vă arătăm noi ce e aia electrificare!“ Giuvaerul botezat PF0, al cărui prototip va fi prezentat în anul viitor, este proiectat pentru fapte mari, foarte mari: acceleraţie de pe loc până la 100 de kilometri la oră în două secunde şi până la 300 în 12 secunde. Viteză maximă: 400 km/h.

 • Între
gargară şi viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între gargară şi viitor

  Sigur, putem continua ca până acum. Putem să ne amăgim că felul oribil de a face politică al celor care au ajuns să ne conducă este aşa cum ar trebui să fie făcută politica, pentru că ei au câştigat.

 • Egoistul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egoistul

  De ce oare ar trebui să te gândeşti la viitorul României? Nu depinde de tine. Sau la trecutul României? Nici nu-l cunoşti. Mai bine să-ţi vezi de prezentul tău.

 • Viaţa ca vis sau Când virtualul e tot ce ne-a mai rămas VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa ca vis sau Când virtualul e tot ce ne-a mai rămas VIDEO

  În cel mai recent film al său, SF-ul „Ready Player One“, celebrul regizor american Steven Spielberg aduce un omagiu culturii populare de peste Ocean, mai ales cea a anilor ’80 şi ’90, dar şi avertizează asupra unei traiectorii nedorite în care-ar putea să se încadreze lumea noastră.

 • Binili
învinge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binili învinge

  Da, băi, că de asta Dragnea este cel mai puternic om din România şi megaprofesionista Viorica Vasilica este premier.

 • Cum ne reparăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne reparăm

  Ţaţa Rada ar fi spus cu năduf că a bolânzit şi democraţia asta. Nu era îndeajuns că săraca îi are pe cap pe Dragnea, pe tanti Vasilica Viorica, pe Tăriceanu, Firea, Codrin şi Olguţa şi că abia face faţă mârlăniei şi avansurilor abjecte ale lui Ghiţă şi Voiculescu.