Stiri despre viena

  595 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bătălie pe cursa Bucureşti-Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătălie pe cursa Bucureşti-Viena

  Capitala Austriei a devenit atractivă pentru turiştii români, având în vedere că din ce în ce mai multe companii aeriene au lansat zboruri cu plecare din România. Ultimul intrat în cursa zborurilor aeriene din România este operatorul aerian Fly Niki, controlat de fostul campion mondial de Formula 1 Niki Lauda.

 • Dana Molin are o mică afacere de suflet cu flori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dana Molin are o mică afacere de suflet cu flori

  După ce a trăit mai bine de zece ani la Viena, reşiţeanca a adus acasă o pasiune „aromată” transmisă de soţul ei care a lucrat la o florărie în capitala Austriei. Ea a renunţat la meseria de asistentă medicală pentru a învăţa secretele artei florale

 • Capitala ia lecţii de Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capitala ia lecţii de Viena

  Viceprimarul capitalei austriece, Renate Bauer, a explicat într-un interviu acordat ziarului „Adevărul de Seară” cum cum se rezolvă problemele comunităţii. Edilul a prezentat soluţiile pe care administraţia locală din Viena le-a găsit pentru decongestionarea traficului, parcări şi reabilitarea Centrului Istoric.

 • Cronică de moravuri: Pelerinaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de moravuri: Pelerinaj

  Abia ajuns la Viena, ca student la filosofie, am fost repartizat, dintr-o eroare a rectoratului, la Facultatea de Teologie Catolică. N-am protestat, încântat fiind de confuzia cu iz mânăstiresc.

 • Soprană din Ardeal vedetă la Balul Operei din Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprană din Ardeal vedetă la Balul Operei din Viena

  Soprana Anita Hartig (26 de ani), din Bistriţa, a fost invitată aseară să cânte la unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa Centrală, Balul Operei din Viena.

 • Parisul şi Viena sunt destinaţiile preferate de Ziua Îndrăgostiţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parisul şi Viena sunt destinaţiile preferate de Ziua Îndrăgostiţilor

  Agenţiile de turism îi întâmpină pe focşăneni cu oferte speciale de Valentine's Day, care mai de care mai tentante. În topul preferinţelor îndrăgostiţilor, care vor să petreacă momente de neuitat, se numără destinaţii externe precum Paris, Viena, Veneţia sau Bruxelles, în timp ce în ţară Branul este staţiunea montană cea mai solicită.

 • Celebra fotografă Annie Leibovitz șochează Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celebra fotografă Annie Leibovitz șochează Viena

  Poza lui Clinton în Biroul Oval, cadre unicat cu Nelson Mandela sau bicicleta unui copil ucis în Sarajevo. Toate fac parte din expoziţia vieneză a celebrei fotografe americane Annie Leibovitz

 • VIDEO Filarmonica din Viena continuă tradiţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filarmonica din Viena continuă tradiţia

  În prima zi a lui 2010, milioane de telespectatori din lumea întreagă vor urmări Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, dirijat în premieră de francezul Georges Prêtre.

 • Vacanţe „last minute“ de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţe „last minute“ de Revelion

  Cei care nu şi-au planificat încă un sejur de Anul Nou mai găsesc oferte în Bulgaria, Turcia, Austria şi chiar pe Valea Prahovei. Pentru a fi siguri că-şi vor vinde toate locurile, agenţiile de turism au micşorat preţurile ofertelor „last minute“, care au plecarea astăzi sau mâine, cu aproximativ 30%.

 • Aseară. Târgovişte - capitala culturii vieneze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aseară. Târgovişte - capitala culturii vieneze

  Peste 500 de târgovişteni au fost primiţi aseară pe ritmuri vieneze, de colinde şi de arii celebre, precum “Hallelujah”, “Ave Maria”, “La donna e mobile” sau “O sole mio”, la Concertul de Crăciun de pe scena Casei Sindicatelor din Târgovişte.

 • Craiova: Claudia se reface după chimioterapie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Claudia se reface după chimioterapie

  Claudia a fost externată, acum afl ându-se în căminul spitalului din Viena. Câteva zile, ea va merge la control. Următoarea cură de chimioterapie este programată pe 16 decembrie.

 • Craiova: Claudia Chelan rămâne o luptătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Claudia Chelan rămâne o luptătoare

  Deşi traversează o perioadă grea, după prima cură de chimioterapie la clinica vieneză, Claudia reuşeşte să îşi convingă apropiaţii că este bine.

 • Viena: Secţia de votare s-a închis cu incidente şi huiduieli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viena: Secţia de votare s-a închis cu incidente şi huiduieli

  Secţia de votare numărul 13 din Viena s-a închis, duminică, la ora 21.00, în protestele vehemente şi huiduielile alegătorilor români care doreau să voteze cu orice preţ, în timp ce preşedintele Biroului de votare, consulul României la Viena, a dispus sistarea distribuirii tipizatelor pentru declaraţiile pe propria răspundere, pentru a reduce numărul celor care doreau să intre în sala de vot, transmite Agerpres.

Modifică Setările