Stiri despre viena

  596 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Viena: Români răniţi grav cu focuri de armă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viena: Români răniţi grav cu focuri de armă

  În Austria, doi români au fost grav răniţi, în urma unui incident care a avut loc duminică, în jurul orei 16.10, în staţia de metrou U6, din zona Josefstadt a Vienei.

 • Eine Reise nach Ţăndărei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eine Reise nach Ţăndărei

  Ne tot batem capul să găsim un brand de ţară, când brandul nostru umblă prin Europa.

 • Câinii, maeştri ai imitaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câinii, maeştri ai imitaţiei

  Cercetările unor biologi de la Universitatea din Viena au dus la concluzia că „cel mai bun prieten al omului“, câinele, îşi imită în mod conştient stăpânul.

 • Ilie Năstase se reface după divorț la Viena, încărcându-și Maybach-ul cu bagaje în fața unui hotel de patru stele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilie Năstase se reface după divorț la Viena, încărcându-și Maybach-ul cu bagaje în fața unui hotel de patru stele

  Ilie Năstase s-a refăcut după divorț la Viena, unde a fost cazat săptămâna trecută chiar în buricul târgului, în Piața Sfântul Ștefan (Stephanplatz). Ajutat de valeți și de două domnișoare cu decolteuri adânci, cu tocuri înalte și fuste ultra-mini, Nasty își încărca Maybach-ul parcat în fața Hotelului Royal din centrul Vienei.

 • VIDEO Cursul de schimb la spioni: Zece ruşi fac cât patru americani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cursul de schimb la spioni: Zece ruşi fac cât patru americani

  Cei zece agenţi ruşi arestaţi în SUA la sfârşitul lui iunie au fost schimbaţi cu patru agenţi condamnaţi pentru spionaj în Rusia. Transferul, cea mai mare operaţiune de acest fel de după Războiul Rece, a avut loc ieri pe aeroportul din Viena şi a durat circa 90 de minute.

 • De la exploatare sexuală la Viena, la incendierea unei românce / reţea de proxeneţi destructurată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la exploatare sexuală la Viena, la incendierea unei românce / reţea de proxeneţi destructurată

  O reţea de proxeneţi din România care plasa tinere românce în bordelurile din Viena a fost destructurată de poliţiştii din judeţul Alba, în perioada 2008-2009, opt românce cu vârste între 19 şi 29 de ani fiind racolate de membrii grupării. Un al membru al grupării a fost arestat la Viena, fiind acuzat că a turnat o substanţă inflamabilă şi că a dat foc unei prostituate.

 • Alba: Reţea de proxeneţi ce ducea fete într-un bordel din Viena anihilată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Reţea de proxeneţi ce ducea fete într-un bordel din Viena anihilată

  Ofiţeri ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia au organizat ieri o acţiune cu scopul de a prinde membri unei reţele ce se ocupa cu recrutarea, plasarea de tinere şi obţinerea de bani de pe urma practicării prostituţiei de către acestea.

 • Criza la Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza la Viena

  Iubesc Viena în continuare, dar de-acum încolo nu cu entuziasmul liceanului, ci cu îngrijorarea unei asistente medicale.

 • Copil român, în moarte clinică la Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copil român, în moarte clinică la Viena

  Părinţii unui copil din Craiova trebuie să hotărască dacă vor deconecta aparatele care le ţin băiatul în viaţă, după ce acesta a intrat în comă în urma unei operaţii.

 • Craiova: Sebastian luptă pentru viaţă, în clinica vieneză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Sebastian luptă pentru viaţă, în clinica vieneză

  Copilul de nouă ani, care a intrat în comă după ce a fost operat la un spital în Bucureşti, a fost transportat în Austria.Părinţii micuţului sunt devastaţi şi susţin că fiul lor a intrat în comă din cauza medicilor care i-au atins vena cava inferioară, care pompează sângele în inimă.

 • Melania Vergu, bună de plată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Melania Vergu, bună de plată

  Melania Vergu, fostul consilier al ministrului Educaţiei, a cheltuit necuvenit 12.940 de lei din banii obţinuţi pentru prefinanţarea proiectului „Practică să înveţi, învaţă să practici!”, potrivit raportului întocmit în urma controlului făcut AMPOSDRU la sediul S.C. Edutim SRL, prin care Vergu derulează proiectul.

 • Investiţiile străine directe în România continuă să scadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investiţiile străine directe în România continuă să scadă

  Investiţiile directe străine atrase de Europa de Est şi de Sud s-au înjumătăţit anul trecut, din cauza crizei, la 58,5 miliarde de euro, nivel comparabil cu cel din 2005, potrivit Institutului Vienez de Studii Comparate, care avertizează că în România aceste fonduri s-ar putea reduce în continuare.

 • Bucureşti: Amelia Antoniu acuză neregulile din spitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Amelia Antoniu acuză neregulile din spitale

  Soprana Amelia Antoniu (36 de ani), prim-solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, este convinsă că a ieşit din spital mai bolnavă decât a intrat. Cel mai grav, din punctul ei de vedere, este faptul că nu ştie nici măcar acum, după patru săptămâni de calvar, de ce a căzut la pat.

 • Adevăruri de altădată:Traduceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăruri de altădată:Traduceri

  Două naţiuni interesează pe francezi: germanii şi anglo-saxonii. Nu numai fiindcă cei dintâi sunt marele pericol, iar ceilalţi marii aliaţi în faţa primejdiei comune. Dar fiindcă nemţii, englezii şi americanii de la nord reprezintă forme uneori înaintate, de civilizaţie sau de progres.

 • Adevăruri de altădată:Radioul vecinului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăruri de altădată:Radioul vecinului

  Mi se pare evident că la oricine invenţia radiofoniei a fost nevinovată şi inofensivă. S’a făcut ceva pentru ca să auzi la Bucureşti pe cineva care cântă la Viena. Nu putea fi în sine nimic neplăcut în aceasta.

 • HANDBAL: Oltchim - Györ, 24-20 / Cu Europa la picioare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  HANDBAL: Oltchim - Györ, 24-20 / Cu Europa la picioare!

  Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins aseară formaţia maghiară ETO Györ, scor 24-20, şi s-a calificat în premieră în finala Ligii Campionilor. Oltchim va întâlni echipa daneză de la Viborg în finala Ligii, care se va derula în două manşe: 8-9 mai, respectiv 15-16 mai. Mâine, la Viena, se va decide ordinea meciurilor.

 • Târgu-Mureş:Portret-Fulop Laszlo s-a mutat la Viena pentru a fi aproape de echipa de suflet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Portret-Fulop Laszlo s-a mutat la Viena pentru a fi aproape de echipa de suflet

  Mureşeanul trăieşte de 6 ani la Viena, unde a ajuns pentru a putea să îşi susţină echipa de fotbal favorită, FK Austria. Fotbalul naşte pasiuni arzătoare care ţin o viaţă întreagă şi în interesul cărora microbiştii sunt dispuşi să facă sacrificii enorme. Povestea lui Fulop Laszlo surprinde prin faptul că echipa de suflet a acestuia este cel puţin neobişnuită.

Modifică Setările