Stiri despre victor stanculescu

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Desfrâurile Elenei Ceauşescu - cei mai controversaţi amanţi: unchiul lui Ion Iliescu, savantul Ioan Ursu şi un misterios medic neamţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Desfrâurile Elenei Ceauşescu - cei mai controversaţi amanţi: unchiul lui Ion Iliescu, savantul Ioan Ursu şi un misterios medic neamţ

  Elena Ceauşescu a avut şi alţi iubiţi, în afara căsniciei sale cu Nicolae Ceauşescu. Cu doi dintre aceştia a trăit poveştile de iubire înainte de a se căsători cu cel ce avea să devină dictatorul comunist al României, în timp ce alţii i-au fost amanţi în perioada în care formau cuplul prezidenţial. Toate aceste erau subiecte tabu chiar şi pentru reprezentanţii fostei securităţi şi au devenit publice abia după Revoluţie.

 • Fostul general Stănculescu, operat la 10 zile după eliberarea sa din închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul general Stănculescu, operat la 10 zile după eliberarea sa din închisoare

  Fostul general Victor Atanasie Stănculescu, care a fost eliberat condiţionat pe 21 mai, după ce a ispăşit cinci din cei 15 ani de închisoare primiţi în dosarul Revoluţiei de la Timişoara, a fost operat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, pentru o fractură la antebraţ, relatează Mediafax.

 • Generalul Victor Atanasie Stănculescu a ieşit din închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generalul Victor Atanasie Stănculescu a ieşit din închisoare

  Generalul Victor Atanasie Stănculescu a fost liberat din închisoare după ce a ispăşit mai mult de o treime din pedeapsa de 15 ani primită în dosarul privind Revoluţia din 1989 de la Timişoara. Eliberarea a fost decisă pentru bună purtare şi având în vedere starea de sănătate a acuzatului.

 • Dan Gîju a scris o istorie aparte, de la Cezar la Ceauşescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Gîju a scris o istorie aparte, de la Cezar la Ceauşescu

  Într-o vreme când teologi, altfel onorabili, scriu aiurea despre armata naţională - ca orice frustrat de ziua a şaptea  -, când lumea celor cu ochi albaştri îşi ia revanşa, cu o vizibilă satisfacţie, pentru decembrie 1989, controlând tot ce mişcă în media şi în economia de piaţă autohtone, când dreptul de a bălăcări, în spatele unui anonimat laş, este ridicat la nivel de verdict profesional, un conaţional tenace publică o istorie voit ignorată.

 • Despre moarte şi viaţă în toate felurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre moarte şi viaţă în toate felurile

  Anul începe destul de ciudat, ca să nu zic halucinant. Cu multe discuţii despre moarte şi mai ales despre cum ar trebui să murim, discuţii ce au loc la dezbateri TV sau în spaţiul public, ca de exemplu în faţa unui crematoriu sau în faţa unui penitenciar.

 • Stănculescu: Cum l-am condamnat pe Ceauşescu la moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stănculescu: Cum l-am condamnat pe Ceauşescu la moarte

  Producătorul emisiunii „Ultimul cuvânt"mă anunţă că diligenţele făcute de conducerea postului au avut succes: Victor Stănculescu va veni în studio direct din Penitenciarul Jilava, pentru a-mi fi interlocutor la dialogul de tip unu la unu. Asta da lovitură de presă!, îmi spun, gândindu-mă că nu e de ici, de colo să-i anunţi pe stimaţii telespectatori că invitatul a fost învoit de conducerea Penitenciarului să participe la u

 • Misterele execuţiei şi înhumării Ceauşeştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misterele execuţiei şi înhumării Ceauşeştilor

  Lichidarea soţilor Ceauşescu a fost o enigmă încă din momentul deciziei de aplicare a pedepsei capitale. Principalii „jucători“:  Silviu Brucan, Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu şi Victor Stănculescu. Întreaga perioadă 25-30 decembrie 1989, de la execuţie şi până la îngroparea Ceauşeştilor la Ghencea, este învăluită în mistere şi evenimente controversate.

 • Fostul comandant al Garnizoanei Sibiu: „Stănculescu mi-a zis: «Apără-te!»“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul comandant al Garnizoanei Sibiu: „Stănculescu mi-a zis: «Apără-te!»“

  Aurel Dragomir, fostul comandant al Garnizoanei Sibiu, pune pe seama lui Victor Stănculescu măcelul din 22 decembrie 1989. În 1990, Aurel Dragomir era considerat „eroul Sibiului“, omul care a curăţat oraşul de terorişti. În timp, optica s-a schimbat radical, devenind „călăul Sibiului“.