Stiri despre victor ponta turcia

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • România – ţara demnitarilor fără memorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România – ţara demnitarilor fără memorie

  Orice privire, oricât de superficială, asupra debandadei vieţii politice româneşti a ultimilor ani, nu poate să nu bage de seamă că mulţi dintre nechemaţii şi nealeşii ce se îngrămădesc să o facă, primind la schimb consistente şi imorale privilegii, sunt defectivi de memorie.

 • Bacalaureat şi prima grijă a noului venit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacalaureat şi prima grijă a noului venit

  Prima grijă a noului venit este aceea de a afirma sus şi tare, adică zgomotos, că predecesorul său a fost un netrebnic, un neisprăvit, deci un neavenit. Oricare alt cuvânt, folosit cu emfază de noul venit, începe cu prefixul „ne”. Dar, fiind un dialectician nativ, dânsul este un bun specialist nu numai în „Nu” (adică „Ba”), ci şi în „Da”, încât, un bun orator fiind, este calificat nu numai în „Contra”, ci şi în „Pro”.

 • Despre enunţul „scopul scuză mijloacele”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre enunţul „scopul scuză mijloacele”

  Chiar dacă nu este recunoscut la lumina zilei, acest enunţ machiavelic este practicat de către politicieni aproape tot timpul, ziua şi noaptea. Numai că, pentru a ne lua faţa, sau pentru a ne îmbăta cu apă de ploaie, ei îmbracă scopul, de regulă dubios dacă nu chiar mârşav, într-o haină de sărbătoare.

 • Triplul, tripticul argument
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triplul, tripticul argument

  Nu mai ştiu dacă Achile „cel iute de picior” avea o zonă sensibilă, vulnerabilă, la călcâiul de la piciorul drept sau de la cel stâng (!?). Este însă cert, dovedit medical, că premierul Victor Ponta are o zonă vulnerabilă asemănătoare, la genunchiul de la piciorul stâng. Dacă am gândi şi am vorbi în limbaj simbolic, am putea trage două concluzii.

 • Victor Ponta: Pentru operaţia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar, pentru mine s-ar fi blocat două etaje la Spitalul Militar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ponta: Pentru operaţia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar, pentru mine s-ar fi blocat două etaje la Spitalul Militar

  Prim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3, că a mers în Turcia să se opereze pentru că avea nevoie de linişte şi că dacă s-ar fi operat în România ar fi avut un tratament special, precizând că „pentru operaţia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj al spitalului”, iar pentru el s-ar fi blocat două etaje.

 • Victor Ponta: Ideea că am plecat în Turcia pentru a scăpa o perioadă de DNA e „o imbecilitate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ponta: Ideea că am plecat în Turcia pentru a scăpa o perioadă de DNA e „o imbecilitate“

  Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3,că ideea potrivit căreia a plecat să se opereze în Turcia pentru a scăpa o perioadă de presiunea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care a cerut urmărirea sa penală, este „o imbecilitate susţinută de băsişti” şi a ţinut să precizeze că nu intenţionează se demisioneze.

Modifică Setările