Stiri despre victor ponta la dna

  57 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Avem un premier trimis în judecată de DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avem un premier trimis în judecată de DNA

  Suntem singura ţară din lumea civilizată cu premier trimis în judecată pentru corupţie. Premierului unei ţări nu i se aplică prezumţia de nevinovăţie până la judecata de apoi. El reprezintă un model pentru milioane de cetăţeni, reprezintă ţara în relaţiile cu alte ţări, ar trebui să fie un model de încredere şi respect ce se transmite apoi şi asupra României.

 • Victor Ponta, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a depune documente la dosarul în care este implicat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ponta, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a depune documente la dosarul în care este implicat

  Victor Ponta a fost, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a prezenta documente în dosarul „Turceni - Rovinari”. În acest caz, premierul este cercetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

 • Cîrja lui Ponta şi mărirea lui Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cîrja lui Ponta şi mărirea lui Dragnea

  PSD îl păstrează pe Ponta în funcţia de premier pentru a nu pierde guvernarea, însă acesta va trebui să execute orice directivă a partidului. Victor Ponta nu a avut niciodată controlul total asupra PSD, aşa cum l-au avut, de pildă, Adrian Năstase în fruntea guvernului şi Ion Iliescu în primele mandate la Cotroceni.

 • Ponta, despre statul de drept: „Suntem în urma Franţei. Dimineaţa ne uităm la ghilotină”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta, despre statul de drept: „Suntem în urma Franţei. Dimineaţa ne uităm la ghilotină”

  Prim-ministrul României, Victor Ponta, a afirmat, la recepţia de Ziua Franţei, că apreciază ceea ce ambasadorul Saint-Paul a spus legat de statul de drept, el arătând că trebuie să lucrăm împreună, chiar dacă România este puţin în întârziere faţă de Franţa şi că „în fiecare dimineaţă ne uităm la ghilotină", dar e un început.

 • Guralivul Ponta a uzat la DNA de dreptul la tăcere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guralivul Ponta a uzat la DNA de dreptul la tăcere

  Procurorii anticorupţie au pus sechestru pe averea premierului Victor Ponta, care a fost chemat luni la sediul DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă acest lucru, dar şi că s-a pus în mişcare acţiunea penală împotriva sa.

 • FOTO Victor Ponta este inculpat. Procurorii au cerut o expertiză financiar-contabilă şi vor să pună sechestru pe o parte din averea acestuia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Victor Ponta este inculpat. Procurorii au cerut o expertiză financiar-contabilă şi vor să pună sechestru pe o parte din averea acestuia

  Victor Ponta a fost, luni, la DNA, unde a fost informat că i s-a schimbat încadrarea juridică iar de astăzi este inculpat în dosarul în care este acuzat de corupţie. Mai mult, o parte din bunurile acestuia vor fi puse sub sechestru. La ieşirea din sediul instituţiei, acesta a precizat că procurorul a dispus o expertiză financiar-contabilă, urmând ca la finalul acesteia să fie audiat.

 • 7 motive pentru care Victor Ponta va demisiona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 motive pentru care Victor Ponta va demisiona

  Este doar o chestiune de timp până la demisia lui Victor Ponta. Condiţiile interne şi externe sunt „coapte” pentru aceasta decizie, lucru înţeles de tot mai mulţi români şi politicieni. Faptul ca Ponta a plecat din ţară, în condiţii interne şi externe dificile, întăreşte ideea că-şi pregăteşte o ieşire cât mai onorabilă, eventual medicală şi are nevoie de timp. Iata şi argumentele.

 • Dihonia celor trei puteri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dihonia celor trei puteri

  În mod absolut, se poate pleca de la zero (0) numai în matematică. În viaţa reală, plecăm de la o situaţie dată, care există deja. Oricare formă de comunitate umană, de la familie, prin membrii unei instituţii, până la popor, trăiesc potrivit unor norme morale şi legi juridice care funcţionează, ele fiind elaborate în trecut.

 • Dihomia celor trei puteri (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dihomia celor trei puteri (I)

  O reţea infracţională se construieşte cu greu. Cu greu se construieşte orice, chiar dacă este făcut la lumina zilei. Exemplul cel mai simplu şi evident sunt drumurile patriei noastre, că este vorba de şoselele pe care circulăm – unii cu picioarele, alţii cu bicicletele, alţii cu BMV-urile -, dar şi de căile pe care urmează să le parcurgă societatea românească în viitor, şi care pot fi rezonabile sau greşite, mai drepte sau mai ocolite.

 • Poporul şi elitele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poporul şi elitele

  Folosim tot mai rar cuvântul „popor”, ca şi cum el ar începe să fie uzat, să treacă în rândul arhaismelor. Sau, în regimul lui „A fost odată ca niciodată”. Iar dacă este vorba de ipostazele adjectivale, putem observa că dispare treptat diferenţa dintre „popular” şi „populist”. Cuvântul „popular” îl mai folosim atunci când este vorba de „cultura populară”, deci de cultura tradiţională, care a fost în esenţă o cultură a ţăranilor.

 • România şi ieşirea din cercul vicios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România şi ieşirea din cercul vicios

  S-au împlinit 25 de ani de la glisarea României în cosmarul mineriadelor. Iată o propoziţie care lasă de dorit. Căci România e departe de a fi „glisat”. În fapt, n-a alunecat în nenorocirea de la 13-15 iunie printr-o fatalitate, aşa cum se abate uneori o catastrofă naturală asupra omului mai mult sau mai puţin nevinovat. Ci ţara s-a văzut expulzată din familia naţiunilor civilizate de o barbarie pe stil cambogian.

 • De ce a ales Ponta să se opereze în Turcia. Ortopezii spun că operaţia nu era obligatorie şi că putea fi făcută în ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce a ales Ponta să se opereze în Turcia. Ortopezii spun că operaţia nu era obligatorie şi că putea fi făcută în ţară

  Victor Ponta a ales serviciile medicale ale Turciei pentru a-şi trata genunchiul stâng, la care s-a accidentat la un meci de baschet. Plecarea acestuia în Turcia nu a fost anunţată nici de Guvern, nici măcar de PSD, ci de avocata premierului, care s-a prezentat luni la DNA fără Victor Ponta, aşteptat la audieri în dosarul în care este acuzat de corupţie. Ortopezii afirmă că operaţia premierului nu era obligatorie şi că este uzuală şi-n România.

 • De la mica majoritate, prin imunitate, către infailibilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la mica majoritate, prin imunitate, către infailibilitate

  Perfect este numai bunul Dumnezeu. Dar Dumnezeul creştinilor nu stă închis în ceruri, ca în cazul Dumnezeului altor popoare necreştine, ci el coboară pe Pământ. Şi coboară din când în când, în faptă sau în gând, după reguli numai de el ştiute. De unde şi expresia „Neştiute sunt cărările Domnului”.

 • Viitor sumbru pentru Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitor sumbru pentru Victor Ponta

  Deşi s-a iluzionat că odată cu eşecul moţiunii de cenzură necazurile sale se vor fi terminat, pe Ponta îl aşteaptă zile negre. Sunt mai multe date şi fapte care probează enunţul din titlu. Cele ştiute si publice, cele venite pe cale diplomatică nu se ştiu.