Stiri despre victor juc

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Victor Juc: Oficiul NATO nu
încalcă neutralitatea Republicii Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Juc: Oficiul NATO nu încalcă neutralitatea Republicii Moldova

  Oficiul Alianţei Nord-Atlantice, deschis pe 8 decembrie la Chişinău, nu încalcă neutralitatea Republicii Moldova. Oficiul este o misiune diplomatică ce are drept scop informarea cetăţenilor despre NATO, a declarat Victor Juc, vicedirectorul Institutului de Cercetări Juridice şi Politice a Academiei de Ştiinţe a Moldovei, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la Publika TV, transmite IPN.

 • Opinie: NATO nu este pregătită să treacă Prutul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opinie: NATO nu este pregătită să treacă Prutul

  Alianţa Nord-Atlantică nu este pregătită deocamdată să treacă Prutul. Declaraţia în acest sens a fost făcută de către Victor Juc, vicedirectorul Institutului de Cercetări Juridice şi Politice al Academiei de Ştiinţe, în cadrul emisiunii „Geopolitica” de la postul de televiziune Noroc TV, transmite IPN.

 • Victor Juc: La alegerile locale socialiştii nu mai pot conta pe un scor
electoral bun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Juc: La alegerile locale socialiştii nu mai pot conta pe un scor electoral bun

  Partidul Socialiştilor a câştigat cele mai multe voturi la alegerile parlamentare din 2014 deoarece a promis deschiderea pieţei ruse pentru produsele moldoveneşti, însă la alegerile locale din acest an nu va mai putea face astfel de promisiuni. Victor Juc, vicedirectorul Institutului de Cercetări Juridice şi Politice al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, a subliniat că socialiştii nu vor mai avea un scor bun la alegerile locale, transmite IPN.

 • ANALIZĂ Revenire în Parlament şi start de campanie electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Revenire în Parlament şi start de campanie electorală

  Deputaţii au reluat ieri şedinţele în plen, în sediul Parlamentului devastat în aprilie 2009. Odată cu „revenirea acasă“, în ultima sesiune din acest mandat, au răsunat şi temele din viitoarea confruntare electorală: vectorul extern, subiectul identitar şi corupţia din instituţiile statului.