Stiri despre viata vesnica

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vrei să trăieşti veşnic? Ei
bine, ai putea, dacă ai fi miliardar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să trăieşti veşnic? Ei bine, ai putea, dacă ai fi miliardar

  Antreprenori de top în tehnologie şi biomedicină sunt pe cale să găsească soluţii pentru a trăi veşnic sănătos. Primii beneficiari ai acestor visuri ar urma să fie miliardarii care au investit saci cu bani în aceste tehnologii de extindere a vieţii.

 • Secretul vieţii eterne, în mâinile unui cercetător rus: „Am început să muncesc mai mult şi nu m-am îmbolnăvit absolut deloc în ultimii doi ani”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul vieţii eterne, în mâinile unui cercetător rus: „Am început să muncesc mai mult şi nu m-am îmbolnăvit absolut deloc în ultimii doi ani”

  Un grup de oameni de ştiinţă din Rusia cred au găsit secretul vieţii eterne. Pentru a testa bacteria-minune descoperită în veşnicul îngheţ siberian, un cercetător şi-a injectat „medicamentul” şi susţine că efectele miraculoase deja se văd, întrucât se simte mai energic şi nu s-a mai îmbolnăvit deloc din momentul tratamentului.

 • „Viaţă veşnică“, promisă tuturor internauţilor de o reţea de socializare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Viaţă veşnică“, promisă tuturor internauţilor de o reţea de socializare

  O nouă reţea de socializare, care „învaţă“ trăsăturile de personalitate ale utilizatorilor şi permite publicarea de informaţii pe conturile acestora chiar şi după moartea lor, asigurându-le astfel o „viaţă veşnică“ în spaţiul online, a fost creată de curând de un programator portughez.

 • Ce spune Biblia despre fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune Biblia despre fumat

  Ce spune Biblia despre fumat? În primul rând, indiferent de obiectul dependenţei, Cartea Sfântă îndeamnă creştinii să nu permită trupurilor lor să fie stăpânite de absolut nimic.

 • Ce spune Biblia despre moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune Biblia despre moarte

  Ce spune Biblia despre moarte. Problematica morţii în religie e amplu abordată în textul Bibliei, fiind date mai multe interpretări în ceea ce priveşte acest lucru.

 • Ray Kurzweil de la
Google ia 150 de suplimente alimentare pe zi şi dezvăluie reţeta nemuririi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ray Kurzweil de la Google ia 150 de suplimente alimentare pe zi şi dezvăluie reţeta nemuririi

  Inventator, futurist, unul dintre cei mai importanţi experţi în domeniul inteligenţei artificiale şi director la Google, Ray Kurzweil crede în viaţa veşnică şi ia măsuri pentru a o obţine, după cum a declarat într-un interviu recent. El susţine că vrea să învingă biologia şi aşteaptă progresele revoluţionare ale nanotehnologiei, care îl vor face nemuritor.

 • Povestea ciudată, dar adevărată a „mâncătorilor de păcate“ din Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea ciudată, dar adevărată a „mâncătorilor de păcate“ din Europa

  Moartea unui om este marcată, peste tot în lume, de tot felul de tradiţii prin care sufletul răposatului este ajutat să-şi găsească liniştea şi drumul spre viaţa veşnică, de către cei rămaşi în viaţă. Un astfel de obicei practicat în Europa era cel al „mâncătorilor de păcate“.

Modifică Setările