Stiri despre viata personala

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Motivul pentru care eternul Gică Petrescu a renunţat la muzică. „Să rămân o legendă pe undeva“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivul pentru care eternul Gică Petrescu a renunţat la muzică. „Să rămân o legendă pe undeva“

  Gică Petrescu a fost cântăreţul care i-a molipsit cu voie bună pe români timp de şase decenii. Toţi credeau că e etern, ba chiar făceau glume pe seama longevităţii sale, însă puţini ştiu că acea joie de vivre i-a fost alimentată de marea lui dragoste. Cezarina Moldoveanu a fost femeia care i-a înfrumuseţat atât viaţa personală, cât şi cariera. Când ea n-a mai fost, Gică şi-a petrecut restul zilelor măcinat de tristeţe şi singurătate.

 • Cum mai pot angajatorii să îi monitorizeze pe
angajaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum mai pot angajatorii să îi monitorizeze pe angajaţi

  Angajaţii trebuie să fie informaţi în avans dacă angajatorul decide să îi monitorizeze, însă acesta din urmă trebuie totuşi să evite pe cât posibil mijloacele de monitorizare şi să pregătească o analiză temeinică a alternativelor mai puţin intruzive de control, arată Ecaterina Burlacu, senior associate PeliFilip, într-o analiză.

 • INFOGRAFIE: O treime dintre
mamele care lucrează spun că au găsit echilibrul dintre viaţa profesională şi
cea personală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE: O treime dintre mamele care lucrează spun că au găsit echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală

  Pentru femeile cu carieră şi copii, găsirea echilibrului dintre viaţa profesională şi cea personală poate fi o adevărată provocare. Astfel, doar 31% dintre mămicile cu job spun că au reuşit să aibă o carieră de succes, dar şi armonie în familie, echilibrând foarte bine timpul dedicat familiei şi cel alocat jobului, arată un studiu realizat de eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România.

 • Ce se ascunde dincolo de jurământul de celibat: viaţa secretă a preoţilor catolici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se ascunde dincolo de jurământul de celibat: viaţa secretă a preoţilor catolici

  Un sociolog din Irlanda, absolvent de teologie, a publicat zilele trecute o carte în care dezvăluie viaţa secretă a preoţilor catolici, pe baza confesiunilor unora dintre aceştia. Relaţii homosexuale, lupta de a respecta jurământul de celibat, bătălie adesea pierdută de slujitorii Domnului, şi vizitele în cluburile gay se regăsesc în controversatul volum.

 • Ce contează pentru tinerii care îşi caută un job: salariul sau atmosfera de la muncă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce contează pentru tinerii care îşi caută un job: salariul sau atmosfera de la muncă?

  Atmosfera de lucru din cadrul unei companii şi siguranţa jobului sunt mai importante pentru tinerii români care-şi caută de muncă decât de pachetul salarial oferit, spune un studiu făcut, în această primăvară, la Iaşi, Cluj-Napoca, Sibiu şi Braşov  de Târgul de Cariere, cea mai importantă reţea de evenimente de carieră din România şi Republica Moldova.

 • STUDIU Ce contează mai mult pentru angajatul tânăr: recunoaşterea muncii, viaţa personală sau salariul ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Ce contează mai mult pentru angajatul tânăr: recunoaşterea muncii, viaţa personală sau salariul ?

  Conform unui sondaj la care au participat peste 44.000 de persoane, analiză realizată de reţeaua de firme de audit şi consultanţă PwC în colaborare cu Lodon Business School şi cu Universitatea South California din SUA, generaţia născută între 1980 şi 1995, aşa numita generaţie Y, pune mai mult preţ pe flexibilitatea programului, pe modul de lucru şi pe recunoaşterea contribuţiei muncii decât pe remunerare.

 • Femeile chiar nu vor să fie şefe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile chiar nu vor să fie şefe

  Reprezentantele sexului frumos, aflate în floarea vârstei, vor spune „nu” opţiunii de a avea poziţii-cheie în conducerea firmei sau companiei la care lucrează, potivit unui sondaj. Femeile tinere nu sunt interesate să ajungă directorii executivi ai unor companii de top, potrivit BusinessNews Daily.com

 • Omul nou - action hero
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul nou - action hero

  V-aţi întrebat vreodată de unde această adulare în masă a anumitor bresle, cum ar fi cea a actorilor, a muzicienilor? De unde această dorinţă de a şti totul despre ei şi vieţile lor, dar şi a lor de a se dezvălui tuturor mai mult sau mai puţin? Şi de ce ei când îşi fac meseria au parte în plus şi de aplauze, iar ceilalţi nu? Nu suntem toti la fel?

 • Cum să ai o viaţă dincolo de pereţii biroului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai o viaţă dincolo de pereţii biroului

  Poate că nu ai copii deocamdată şi nu te confrunţi cu grijile unui părinte, dar asta nu înseamnă că viaţa ta socială este una explozivă sau că nu ţi-ar trebui mai mult timp liber.

 • Femeile REFUZĂ să îşi sacrifice viaţa personală pentru carieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile REFUZĂ să îşi sacrifice viaţa personală pentru carieră

  Un studiu publicat la începutul lunii octombrie de către organizaţia internaţională Mazars, în colaborare cu asociaţia WoMen'Up sugerează că femeile "generaţiei Y", respectiv cele născute în perioada 1980-1995, preferă familia în detrimentul carierei, scrie Le Monde.

 • Ministrul Agriculturii, despre împrumutul de la Voiculescu: Contractul expiră în 2017, dar îl pot rambursa când pot, după posibilităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Agriculturii, despre împrumutul de la Voiculescu: Contractul expiră în 2017, dar îl pot rambursa când pot, după posibilităţi

  Într-o postare pe blogul său personal, Daniel Constantin spune că a simțit nevoia să fac un mic istoric al vieții sale personale și profesionale, deoarece "în ultima vreme, propaganda PDL a declanșat o amplă campanie de calomnii" care vizează, în principal, împrumutul contractat de liderul PC de la Dan Voiculescu în valoare de 295.000 de euro.

 • Locul de muncă nu aduce fericire în viaţa personală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul de muncă nu aduce fericire în viaţa personală

  Cufundarea în muncă nu este soluţia cea mai potrivită pentru a scăpa de problemele personale. O ceartă cu prietenii, problemele din viaţa sentimentală şi nici tensiunile din familie nu pot fi vindecate dacă vă cufundaţi în muncă, atenţionează specialiştii citaţi de Huffington Post.

 • Felicia Filip, despre viaţa personală şi dietă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Felicia Filip, despre viaţa personală şi dietă!

  Felicia Filip, una dintre cele mai valoroase reprezentante ale României pe plan internaţional, soprană de renume şi imagine a culturii contemporane, a acceptat să ofere un interviu exclusiv pentru cititoarele noaste.

 • Cum menţii echilibrul între serviciu şi viaţa personală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum menţii echilibrul între serviciu şi viaţa personală

  Pentru tot mai multe persoane, orele petrecute la serviciu au devenit mai lungi şi mai obositoare. Dacă până acum eram aproape singurii responsabili de acest mod de viaţă, incapabili să ne planificăm mai bine activităţile de peste zi, mai nou, şi evenimentele de pe piaţa de muncă favorizează programul prelungit.

 • Marian Drăgulescu:„Gimnastica este un circ fără actori protejaţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Drăgulescu:„Gimnastica este un circ fără actori protejaţi“

  „Marocanul“ spune că acest sport a devenit riscant prin exerciţiile dificile lipsite de protecţie, cum se întâmplă la Circul de Stat. De opt ori campion mondial, Marian (29 de ani) a vorbit deschis despre carieră, despre visurile sale în acest sport, dar şi despre viaţa dincolo de gimnastică, una care i-a umbrit imaginea creată prin multă muncă.

Modifică Setările