Stiri despre versiune

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dacia Dokker Stepway: motorizări, echipamente şi preţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Dokker Stepway: motorizări, echipamente şi preţ

  Versiunea Dacia Dokker Stepway, prezentată la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris, completează gama actual a producătorului auto, fiind dotată cu numeroase echipamente - disponibile în serie sau opţional, precum sistem de navigaţie şi multimedia MEDIA NAV, aer condiţionat, regulator-limitator de viteză sau asistenţă la parcarea cu spatele.

 • Mozilla a lansat Firefox versiunea 7
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mozilla a lansat Firefox versiunea 7

  Mozilla a lansat ieri ultima versiune a browserului său consacrat, la doar şase săptămâni de la apariţia lui Firefox 6. Programul promite viteză mai mare şi compatibilitate cu versiunile anterioare.

 • Steaua, versiunea 23
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steaua, versiunea 23

  Roş-albaştrii n-au mai aliniat aceeaşi formulă de echipă în două partide consecutive din etapa a doua a Ligii I, când pe banca echipei stătea Victor Piţurcă. Vremurile în care orice copil de grădiniţă putea recita pe nerăsuflate primul unsprezece al Stelei au apus de mult în Ghencea.

 • Cursa înarmărilor, versiunea online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursa înarmărilor, versiunea online

  Marile puteri au început să investească masiv în armamentul cibernetic. Atacurilor cibernetice le-au căzut victime state mici şi mari. Totul pare însă un soi de repetiţie modestă pentru ceea ce specialiştii avertizează că va fi „războiul viitorului".

Modifică Setările