Stiri despre vera farmiga

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Îngeri“ şi demoni VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Îngeri“ şi demoni VIDEO

  PARANORMAL „Trăind printre demoni 2“, în regia aceluiaşi James Wan şi cu aceiaşi Vera Farmiga şi Patrick Wilson în rolurile soţilor Warren, este la acelaşi nivel cu prima parte, ceea ce înseamnă că acest gen de filme se poate face la nesfârşit.

 • Robert Downey, Jr.--The Judge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Downey, Jr.--The Judge

  Filmele din sezonul de crăciun nu sunt îndeobşte filme pentru sau despre familii. Trăim într-o epocă a individualismului şi este greu pentru industria de filme să se lupte cu tendinţa vremurilor. Poveştile despre familie trebuie în mod implicit să se justifice în faţa audienţei--familia este construită pe dragoste şi pe obedienţa copiiilor în faţa părinţilor: Pe două forme de inegalitate, într-o epocă în care egalitatea este singura mare idee.

 • „Este doar un film“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Este doar un film“

  În pelicula „Closer to the Moon“, celebrul jaf al Băncii RPR din 1959 este reconstituit în stilul cinemaului popular, aşa cum îşi dorea de mult regizorul Nae Caranfil.

 • În culisele Marelui Jaf Comunist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În culisele Marelui Jaf Comunist

  REPORTAJ Citiţi sâmbătă, în „Adevărul literar şi artistic“ din Weekend Adevărul, un reportaj de la filmările producţiei „Closer to the Moon“, în regia lui Nae Caranfil.

Modifică Setările