Stiri despre vehicul

  42 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Vezi ce vehicul de teren și-a construit un sătean din Pietroasele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vezi ce vehicul de teren și-a construit un sătean din Pietroasele

  Pe dealurile din jurul comunei buzoiene Pietroasele îşi face apariţia, din când în când, un vehicul de teren ieşit din comun, parcă desprins dintr-un film cu „Mad Max”.  Este creaţia unui sătean, pasionat de mecanică auto, care a transformat un Tico şi câteva fiare într-un Buggy artizanal, aproape la fel de performant dar de trei ori mai ieftin. Ingeniosul sătean vrea să facă o afacere din vânzarea acestor vehicule.

 • Maşina care se conduce singură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşina care se conduce singură

  Producătorul german Volkswagen a prezentat conceptul unei tehnologii revoluţionare, care va fi introdusă pe viitoarele maşini ale nemţilor: pilotul automat care-i permite şoferului să-şi ia mâna de pe volan şi să se relaxeze. Numit „Up!", sistemul este practic un pilot automat temporar care foloseşte mai mulţi parametri pentru a ţine maşina dreaptă pe drum.

 • Vehicul 4X4, distrus de flăcări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vehicul 4X4, distrus de flăcări

  Un echipaj de la Pompieri a intervenit în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism de teren, aflat într-o parcare din cartierul Dorobanţi II.

 • Autobuzul cu motor de avion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuzul cu motor de avion

  Un pasionat de automobilism a construit cel mai rapid autobuz din lume: poate atinge o viteză maximă de 590 de kilometri pe oră. Potrivit cotidianului „The Telegraph“, Paul Stender (43 de ani), din Indianapolis, SUA, a montat un motor de la un avion de vânătoare Phantom autobuzului şcolar galben, model american.

 • Prototipul Dacia TrenD va fi lansat la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prototipul Dacia TrenD va fi lansat la Constanţa

  Specializarea Autovehicule rutiere a Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, în colaborare cu Societatea Regională de Transport Feroviar Public de Călători Constanţa SA, organizează lansarea oficială a prototipului de autoturism Dacia TrenD, un autovehicul hibrid rutier şi feroviar

 • VIDEO Vehiculul care face din pietoni acrobaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vehiculul care face din pietoni acrobaţi

  Japonezii de la Honda vor să schimbe pentru totdeauna modul în care oamenii se deplasează. Ei au inventat în acest sens primul vehicul hibrid monociclu, numit U3-X, informează jurnaliştii de la „The Times", care l-au şi testat în premieră.

 • Bucureşti: Comisarului Ciocan îi mai lipseşte elicopterul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Comisarului Ciocan îi mai lipseşte elicopterul

  Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei schimbă vehiculele în funcţie de sezon. Christian Ciocan deţine patru vehicule cu care se deplasează la întâlnirile cu presa. Asta însă nu-i de ajuns, el urmând să-şi doteze „garajul“ şi cu un elicopter.