Stiri despre vedete

  1446 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aşa ar arăta vedetele dacă ar fi protagoniştii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa ar arăta vedetele dacă ar fi protagoniştii "Avatar"

  "Avatar", filmul care a depăşit recordurile de box-office pe care le menţinea "Titanicul", a fost aşteptat atât de mult încât un grup de designerii grafici au început să transforme starurile în protagoniştii filmului cu cele mai mari încasări din istorie.

 • VIDEO Vedetele lasă filmele pentru teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vedetele lasă filmele pentru teatru

  Actorii care au stabilit recorduri în box-office-ul internaţional îşi reorientează cariera spre teatru. Denzel Washington, Sienna Miller, Daniel Radcliffe şi Katie Holmes sunt câţiva dintre cei care au lăsat cortina peste milioane de dolari, în schimbul aplauzelor publicului.

 • Ce frumuseți și-au tras fotbaliștii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce frumuseți și-au tras fotbaliștii

  O regulă nescrisă îi determină pe fotbaliști să-și aleagă o femeie extrem de frumoasă, sexy, care trebuie să fie, de preferință, fotomodel, actriță sau vedetă de televiziune.

 • Unde au dispărut formele vedetelor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde au dispărut formele vedetelor?

  Eva Herzigova şi Catherine Zeta-Jones sunt câteva dintre celebrităţile care au pierdut câteva kilograme bune într-un timp scurt. Catherine Zeta-Jones a afişat în urmă cu două zile, la New York, o siluetă filiformă. Cazul actriţei nu este însă singular. Multe vedete se confruntă cu fluctuaţii de greutate.

 • Români, vedete la Radio Torino International
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Români, vedete la Radio Torino International

  Un post de radio a avut un succes neaşteptat la public după ce a început să transmită dedicaţii în limba maternă a compatrioţilor noştri. Conducerea postului local Radio Torino International a decis să transmită emisiuni în limba română pentru cei aproape un milion de compatrioţi din Peninsulă.

 • Vedetele se dezbracă pentru a fi pictate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetele se dezbracă pentru a fi pictate

  Te-ai lăsa vreodată pe mâna unui artist, care să folosească corpul tău pe post de tablou în alb? Multe staruri au îndrăznit să-şi expună corpul pentru a putea fi create adevărate opere de artă.

 • Nicolae Guţă a cântat pe datorie în Spania - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicolae Guţă a cântat pe datorie în Spania - Revista presei mondene

  Presa mondenă de azi scrie despre Nicolae Guţă care a cântat pe datorie în Spania, vedetele care s-au grăbit să se cupleze ca să nu îşi petreacă Revelionul singure sau despre Ştefan Bănică care e cu 500.000 de euro mai bogat. Printre alte subiecte, Nicoleta Luciu şi Zsolt umblã noaptea prin magazine, iar Elisabeta Lipă şi-a dus băieţelul acasă la Moş Crăciun.