Stiri despre vasili chirtoca

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Comunistul Vasili
Chirtoca i-a spus primarului de Chişinău că nu vede sensul unei majorităţi
proeuropene în CMC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comunistul Vasili Chirtoca i-a spus primarului de Chişinău că nu vede sensul unei majorităţi proeuropene în CMC

  Primarul Dorin Chirtoacă a fost contrazis de către consilierul PCRM din Consiliul municipal Chişinău (CMC), Vasili Chirtoca. Comunistul susţine că crearea unei majorităţi în CMC nu a fost necesară, în timp ce primarul Chişinăului este convins că lipsa unei majorităţi în consiliu ar fi blocat procesul de gestionare a capitalei. Dezbaterile contradictorii au avut loc în cadrul emisiunii „Replica” de la postul de televiziune „Prime”, transmite IPN.

 • DEZBATERE ELECTORALĂ (6) Comerţul stradal din Chişinău,o practică medievală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DEZBATERE ELECTORALĂ (6) Comerţul stradal din Chişinău,o practică medievală

  Comerţul stradal este o practică medievală, spun candidaţii la Primăria Chişinăului. Cu toate acestea, fenomenul rămâne încă destul de răspândit chiar în centrul capitalei. Autorităţile au scuze: prevederile legale nu le permit să aplice amenzi, să ridice marfa sau să ia atitudine. Adevărul Moldova i-a întrebat pe pretendenţii la funcţia de primar general al municipiului Chişinău ce soluţin propun pentru soluţionarea acestei probleme.

 • DEZBATERE ELECTORALĂ (1) De ce vreţi să fiţi primar? Cum răspund candidaţii la Primăria Chişinăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DEZBATERE ELECTORALĂ (1) De ce vreţi să fiţi primar? Cum răspund candidaţii la Primăria Chişinăului

  Candidaţii la Primăria Chişinăului pe poziţii fruntaşe în sondajele de opinie au primit din partea ziarului Adevărul Moldova acelaşi set de întrebări care se referă la principalele probleme ale oraşului. Prima întrebare a fost una simplă: de ce vreţi să fiţi primar? Răspunsul fiecărui candidat îl puteţi citi în rândurile următoare. Începând de azi vom publica în fiecare zi un nou set de răspunsuri.

 • Vasili Chirtoca vrea o nouă lege pentru primăria Chişinăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasili Chirtoca vrea o nouă lege pentru primăria Chişinăului

  Candidatul Partidului Comuniştilor pentru Primăria capitalei, Vasili Chirtoca, susţine că nu este interesat de politică, nu este membru de partid şi nici nu intenţionează să devină. Chirtoca a declarat în cadrul unei emisiuni de la un postul de televiziune că din moment ce va fi ales în funcţia de primar intenţionează să se ocupe de problemele gospodăreşti pe care şi le-a notat de-a lungul anilor circulând prin Chişinău.

Modifică Setările