Stiri despre vasile marica

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sindicat: 10.000 de bugetari nu şi-au primit salariile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicat: 10.000 de bugetari nu şi-au primit salariile

  Circa 10.000 de angajaţi din ministerele care au aparţinut ALDE nu şi-au primit salariile, deoarece nu a avut cine să semneze statele de plată, în contextul în care nu au fost desemnaţi înlocuitori pentru miniştrii demisionari ai ALDE, a declarat un lider sindical pentru Agerpres.

 • Marica, preşedintele Sed Lex: Îl dau în judecată pe şeful ANAF pentru calomnie, el e unul dintre cei mai bogaţi bugetari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marica, preşedintele Sed Lex: Îl dau în judecată pe şeful ANAF pentru calomnie, el e unul dintre cei mai bogaţi bugetari

  Preşedintele Alianţei sindicale Sed Lex, Vasile Marica, transmite într-un comunicat că îl dă în judecată pe Gelu Ştefan Diaconu, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care l-a făcut „mafiot“ şi „şpăgar“, spunând că acesta din urmă a ajuns unul dintre cei mai bogaţi bugetari controlând o firmă duty-free.

 • Marica sare direct la gâtul lui Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marica sare direct la gâtul lui Băsescu

  Liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, a răspuns aseară acuzaţiilor potrivit cărora ar fi unul dintre beneficiarii şpăgilor din vămi. Marica se consideră o victimă a poliţiei politice şi susţine că atacul împotriva sa ar fi fost comandat de preşedintele Traian Băsescu.

 • Vasile Marica a început lupta sindicală la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasile Marica a început lupta sindicală la Focşani

  La Vama din Vrancea, în timpul şefiei unchiului său, a înfiinţat primul sindicat al vameşilor. Preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor „Sed Lex", aflat în aceste zile în centrul scandalurilor cu privire la corupţia din vămi, a avut o ascensiune fulminantă.

 • Puterea din umbră a lui Vasile Marica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puterea din umbră a lui Vasile Marica

  Organizaţia lui Marica are reprezentanţi la Finanţe în comisiile de disciplină, de examen şi la repartizarea stimulentelor. Federaţia lui Marica a fost singura din Ministerul Finanţelor Publice căreia administraţia i-a recunoscut toate drepturile.

 • Fost şef de vamă recunoaşte: „I-am dat lunar lui Marica şpagă, timp de cinci ani“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fost şef de vamă recunoaşte: „I-am dat lunar lui Marica şpagă, timp de cinci ani“

  Fostul şef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, a trimis astăzi un autodenunţ Direcţiei Naţionale Anticorupţie în care a recunoscut că timp de cinci ani i-a dat mită liderului sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, care ar fi organizat şi ar fi fost " principalul beneficiar al unui sistem bazat pe mită şi corupţie" pentru promovare şi menţinere în funcţii. Potrivit lui Ungureanu, există o înregistrare în care angajaţi de la Vam

 • Averile indecente ale sindicaliştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Averile indecente ale sindicaliştilor

  Mărşăluiesc în fruntea coloanelor de sindicalişti care vântură fluturaşi cu salarii mizere şi strigă „Murim de foame“, dar au venituri însutite faţă de muncitorii şi funcţionarii pentru care susţin că luptă. Pentru prima dată în istorie, liderii de sindicat sunt obligaţi să-şi depună declaraţiile de avere la Agenţia Naţională de Integritate.

 • Vlădescu: Există un program de 100.000 de disponibilizări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vlădescu: Există un program de 100.000 de disponibilizări

  Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a declarat astăzi,  înainte de a intra în plenul reunit al Camerelor, unde se dezbate bugetul, că în 2010 există un program de 100.000 de disponibilizaţi.

Modifică Setările