Stiri despre varsta

  257 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „De ce se promovează agresiv implanturile şi dinţii într-o zi? De ce nu se face reclamă să vină lumea să-i pui plombe?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „De ce se promovează agresiv implanturile şi dinţii într-o zi? De ce nu se face reclamă să vină lumea să-i pui plombe?“

  Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, doctor în ştiinţe medicale, specialist în chirurgie dento-alveolară şi implantologie orală, explică de ce militează pentru păstrarea dinţilor pacienţilor pe care-i tratează în defavoarea unor câştiguri mai mari cu implanturi dentare şi când este cu adevărat indicată procedura „dinţi într-o zi“.

 • 6 alimente pe care sa nu le consumi dupa 30 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 alimente pe care sa nu le consumi dupa 30 de ani

  Pe masura ce inaintam in varsta, creste riscul de a dezvolta anumite boli. O alimentatie sanatoasa joaca un rol important in prevenirea cancerului, diabetului zaharat si bolilor de inima. De aceea, iata ce alimente sa eviti!

 • De astăzi se majorează vârsta
de pensionare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De astăzi se majorează vârsta de pensionare

  Începând cu 1 iulie, se majorează vârsta standard de pensionare. Bărbaţii au dreptul la pensie dacă au împlinit 63 de ani şi au acumulat un stagiu de cotizare de 34 de ani. Femeile se vor pensiona la vârsta de 58 de ani şi şase luni, având un stagiu de cotizare de 31 de ani şi jumătate.

 • De ce e nevoie de îndreptarea dinţilor la orice vârstă? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e nevoie de îndreptarea dinţilor la orice vârstă? Aflăm la Adevărul Live

  Tehnologiile pentru îndreptarea danturii au evoluat foarte mult, astfel că în prezent există aparate dentare personalizate atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, care nu incomodează şi cu efecte benefice pe termen lung. Ne explică de ce e nevoie de îndreptarea danturii şi cum se poate realiza corect dr. Anca Oltean, medic primar ortodont.

 • 7 obiceiuri care te îmbătrânesc prematur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 obiceiuri care te îmbătrânesc prematur

  Multe dintre activităţile zilnice pe care le facem ne pot îmbătrâni cu câţiva ani şi astfel riscăm să părem mai în vârstă decât suntem în realitate. Iată care sunt greşelile care provoacă deteriorarea pielii şi ce poţi să faci că să ai un ten fără cusur!

 • STUDIU Femeile de peste 45 de ani obţin cel mai greu un loc de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Femeile de peste 45 de ani obţin cel mai greu un loc de muncă

  Femeile de peste 45 de ani care se află în căutarea unui loc de muncă reuşesc să-l obţină cel mai greu, arată o analiză a Great HRs Community. Vârsta este, de cele mai multe ori, cauza pentru care acestea sunt respinse la angajare, chiar dacă este rareori invocată.

 • Adevărul Live: Care sunt cele mai nocive alimente pentru piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Care sunt cele mai nocive alimente pentru piele

  Înaintarea în vârstă este principalul inamic al tenului, dar prin acţiunile noastre – cât stăm la soare, ce mâncăm, cât ne hidratăm, cum ne îngrijim pielea – putem fie să întârziem, fie să grăbim apariţia ridurilor şi a aspectului îmbătrânit al pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache ne explică la Adevărul Live cum ne putem menţine „frumuseţea fără vârstă“.

 • Care sunt factorii
de risc în cancerul de sân la bărbaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt factorii de risc în cancerul de sân la bărbaţi

  Prezenţa unui factor de risc sau a mai multora nu înseamnă neapărat că acea personaă va şi face boala. Unii bărbaţi care au factori de risc nu vor ajunge niciodată la cancerul mamar, în timp ce alţii la care aceşti factori de risc pot să nu fie prezenţi ajunng să se îmbolnăvească. Cum se explică?

 • Vârsta surprinzătoare la care oamenii sunt cei mai fericiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vârsta surprinzătoare la care oamenii sunt cei mai fericiţi

  Se spune că înţelepciunea vine odată cu vârsta, dar se pare că nu este singura calitate pe care oamenii o dezvoltă în timp. Cercetările arată că odată cu înaintarea în vârstă oamenii devin mai siguri pe ei şi mai mulţumiţi de proapria viaţă, aşa cum este ea.

 • Apune epoca discriminării pe criterii de vârstă. Persoanele peste 45 de ani şi-au găsit mult mai uşor de lucru în ultima jumătate de an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apune epoca discriminării pe criterii de vârstă. Persoanele peste 45 de ani şi-au găsit mult mai uşor de lucru în ultima jumătate de an

  Statistică surprinzătoare: cele mai multe persoane angajate în prima parte a anului prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) au fost cele trecute de 45 de ani şi nu tinerii. Total neobişnuit, susţin specialiştii în recrutare, care afirmă că deficitul major de forţă de muncă din România determină companiile să se uite şi acolo unde nu se uitau până acum: la cei cu foarte experienţă sau la cei foarte tineri.

 • Proteste masive în Rusia faţă de planurile de majorare a vârstei de pensionare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proteste masive în Rusia faţă de planurile de majorare a vârstei de pensionare

  Zeci de mii de oameni au demonstrat sâmbătă în Rusia împotriva planurilor de majorare a vârstei de pensionare. Pe străzile Moscovei, mulţimea a scandat lozinci precum „Putin, nu te atinge de pensiile noastre!“ şi au agitat pancarte cu înscrisuri precum „Vrem să trăim din pensiile noastre şi să nu murim la locul de muncă“.