Stiri despre varsator

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Topul zodiilor
care se îndrăgostesc cu dificultate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor care se îndrăgostesc cu dificultate

  Nimic nu-i ia prin surprindere. Îşi vor deschide inima doar atunci când persoana care le face curte a trecut de toate testele de compatibilitate, iar acest lucru necesită mult timp şi răbdare. Ei au nevoie de un partener care să simtă că-i acceptă cu adevărat.

 • Zodii predispuse la extenuare din cauza stresului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii predispuse la extenuare din cauza stresului

  Se gândeşte adesea la viitor şi, deşi acest lucru este util atunci când vine vorba de planificarea şi atingerea obiectivelor, poate crea şi un sentiment de stres în legătură cu ceea ce s-ar putea „întâmpla“. Dorinţa lor puternică de a schimba lumea poate duce la extenuare.

 • Zodiile pentru care luna iunie este cea mai importantă din 2019
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodiile pentru care luna iunie este cea mai importantă din 2019

  Fie că este vorba de reuşite profesionale, schimbări pe plan personal sau dezvoltarea încrederii în propria persoană după un succes pe care nu vă aşteptaţi să-l atingeţi, luna iunie îşi va lăsa serios amprenta asupra voastră.

 • Topul zodiilor dornice să
experimenteze şi să cunoscă oameni noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor dornice să experimenteze şi să cunoscă oameni noi

  Iubesc să încerce experienţe noi şi să cunoască oameni din toate mediile. Sunt extrem de capabili, iar atunci când îşi propun ceva cu siguranţă vor reuşi.  Vor fi primii care vor dori să experimenteze orice lucru nou de care aud, curiozitatea anulând partea încăpăţânată a acestora.

 • Zodii
incompatibile care nu vor rezista împreună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii incompatibile care nu vor rezista împreună

  Se iubesc, dar diferenţele prea mari de persoanlitate şi abordare într-o relaţie vor ajunge să-i despartă. Comportamente care sunt absolut normale pentru unele zodii, vor fi interpretate ca dovezi ale lipsei de iubire de către partenerii lor.

 • De ce unele perechi de zodii se ceartă tot timpul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce unele perechi de zodii se ceartă tot timpul

  Motivul pentru care aceste cupluri se luptă atât de mult este că unul îmbrăţişează vulnerabilitatea, în timp ce partenerul se îndepărtează tocmai din acest motiv. În loc să fie capabil să vorbească deschis despre ceea ce îi deranjează, preferă să îşi exprime nemulţumirile prin conflict, ceea ce îi frustrează extrem de tare.

 • Ce zodii au o 
predispoziţie mai mare spre infidelitate în 2019
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce zodii au o predispoziţie mai mare spre infidelitate în 2019

  Sunt cunoscuţi ca fiind obraznici în pat şi întotdeauna dornici de atenţie din partea sexului opus. Au mustrări de conştiinţă, dar nu se dau în lături din a se implica într-o aventură în următoarele 11 luni.

 • Zodii care îşi pot găsi
fericirea şi fără a avea o relaţie amoroasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii care îşi pot găsi fericirea şi fără a avea o relaţie amoroasă

  Se bucură de relaţii, dar doar atâta timp cât sunt lăsaţi să se manifeste în libertate. Sunt cunoscuţi ca fiind persoane care se feresc de angajamente, căsătoria fiind unul din lucrurile care îi sperie. Le place să se bucure de viaţă şi trăiesc din plin momentul.

 • Zodiile care nu pot rezista singure după o
despărţire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodiile care nu pot rezista singure după o despărţire

  Se simt singuratice şi extrem de nefericite fără partener de viaţă. Nu vor rezista mult timp singure, aruncându-se rapid în braţele primei persoane care va fi acolo să le cuprindă cu dragoste.

 • Topul zodiilor
născute să fie împreună toată viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor născute să fie împreună toată viaţa

  Sunt ca nişte magneţi. Deşi sunt extrem de diferiţi, se atrag într-un mare fel. Ar putea ezita chiar sa inceapa o relatie, dar odată ce îşi petrec timpul împreună, vor începe să descopere chimia care există între ei şi care nu poate fi simţită cu nimeni altcineva.

 • Topul zodiilor care se tem de căsătorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor care se tem de căsătorie

  Au propria idee despre cum arată căsnicia perfectă şi nu cred că se pot adapta standardelor. Sunt genul de persoane emoţionale cărăra le face plăcere să-şi protejeze partenerul, dar nu şi dacă acest lucru implică formalizarea unei relaţii.

 • La ce dependenţă este predispusă fiecare zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce dependenţă este predispusă fiecare zodie

  Balanţa este cunoscută ca fiind dependentă de cumpărături, iar Taurul are o mică obsesie atunci când vine vorba de dulciuri. Află care este cea mai puternică dependenţă a fiecărei zodii în parte.

 • 4 zodii capabile să cucerească inima oricărui bărbat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 zodii capabile să cucerească inima oricărui bărbat

  Sunt o adevărată ameninţare pentru restul femeilor, deoarece acestea zăpăcesc orice bărbat cu uşurinţă. Cuvântul „rival“ nu există pentru ele. Sunt fermecătoare şi reuşesc să atragă orice bărbat le iese în cale.

 • 3 zodii care pot schimba lumea cu motivaţia şi curajul lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 zodii care pot schimba lumea cu motivaţia şi curajul lor

  Sunt atât de siguri pe ei încât reuşesc să mute şi munţii din loc atunci când cred cu adevărat în obiectivul pe care şi l-au propus. Văd lucrurile dintr-un unghi diferit şi doresc ca fiecare schimbare la care contribuie să îmbunătăţească viaţa a cât mai multor oameni.

 • 4 semne zodiacale care rezistă cu greu într-o relaţie pe termen lung
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 semne zodiacale care rezistă cu greu într-o relaţie pe termen lung

  Cu greu vor fi convinşi să rămână într-o relaţie de durată. Se înconjoară întotdeauna de prieteni şi nu simt nevoia de cineva care să facă permanent parte din viaţa lor. Sunt celibatarii zodiacului, cei care se plictisesc şi se simt neliniştiţi în relaţiile pe termen lung.

 • Ce zodii vor găsi adevărata dragoste în luna mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce zodii vor găsi adevărata dragoste în luna mai

  Astrologii vorbesc despre norocoşii care îşi vor găsi iubirea în luna mai. Deşi cele trei zodii se tem de suferinţă, în loc să fugă, vor rămâne să construiască povestea de dragoste la care au visat până acum.

 • Topul zodiilor care au puterea să-i facă fericiţi pe
cei din jur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor care au puterea să-i facă fericiţi pe cei din jur

  Astrologii au identificat trei zodii care contribuie semnificativ la fericirea celor din jur, energia lor reuşind să devină contagioasă. Indiferent cât de rea îţi poate fi ziua, aceştia vor reuşi să readucă armonia în viaţa ta.