Stiri despre vanzare organe

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • A dona sau a cumpăra un organ? Părerile sunt împărţite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A dona sau a cumpăra un organ? Părerile sunt împărţite

  Oare ar fi mai bine ca un rinichi să poată fi achiziţionat în loc să fie donat din pur altruism, cum se practică în zilele noastre? Un studiu realizat de canadieni susţine că da. Oricum, această problemă ridică numeroase întrebări etice şi amplifică dezbaterile cu privire la recompensele materiale în schimbul organelor donate.

 • Americanii îşi vând organele pentru a face rost de bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Americanii îşi vând organele pentru a face rost de bani

  Loviţi de criză, tot mai mulţi americani au început să-şi ofere spre vânzare rinichii, ovulele, laptele matern sau părul, fenomenul specific oamenilor săraci din ţări subdezvoltate ajungând şi în cea mai mare economie a lumii.

 • EXCLUSIV „La Fundeni se vând organe ca la piaţă“ FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV „La Fundeni se vând organe ca la piaţă“ FOTO VIDEO

  Jurnaliştii „ADS“ Bucureşti au descoperit reţeaua vânzători de organe - cumpărători - cadre medicale. În spital se  învârtesc afaceri de zeci de mii de euro. Businessurile pornesc de la un anunţ pe internet sau de la traficanţi-intermediari, care-şi agaţă clienţii disperaţi să cumpere un rinichi sau o bucată de ficat chiar pe holurile spitalului.

 • Disperare - Sălăjenii îşi vând rinichii online, fără teama de a fi prinşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Disperare - Sălăjenii îşi vând rinichii online, fără teama de a fi prinşi

  Anunţurile cu vânzarea de organe sunt făcute publice pe internet, deşi fapta constituie infracţiune, iar vânzătorii de rinichi riscă până la trei ani de închisoare. Sălăjenii îşi vând rinichii cu preţuri cuprinse între 8.000 de euro şi 20.000 de euro. Pentru a fi credibili, unii dintre ei spun că sunt sănătoşi „tun“, trăind toată viaţa la ţară.

Modifică Setările