Stiri despre vampiri energetici

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce sunt vampirii energetici. Legătura subtilă dintre deochi şi culoarea roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sunt vampirii energetici. Legătura subtilă dintre deochi şi culoarea roşie

  În viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, indiferent că vorbim de familie sau societate, există persoane care ne vampirizează energetic. Deşi termenul de vampir energetic îi poate duce pe unii dintre noi cu gândul la filmele cu vampiri, noţiunea este extrem de familiară psihologilor, iar explicaţia vizavi de indivizii care fură efectiv energie de la alte persoane este cât se poate de ştiinţifică.

 • Moduri în care te poţi proteja de energiile
negative ale celor din jur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri în care te poţi proteja de energiile negative ale celor din jur

  Când oamenii sunt mânioşi unii pe ceilalţi, trimit energia negativă în afara lor, aceasta putându-se solidifica sub o forma energetică ce poate fi extrem de dăunătoare. Pentru a evita acest lucru, aplică cele mai importante cinci moduri în care te poţi feri de atacurile „vampirilor energetici“.

 • De ce ne plângem de
milă şi cum ne afectează sănătatea. Psiholog: „Vampirii energetici te atacă până când îţi găsesc punctul slab“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ne plângem de milă şi cum ne afectează sănătatea. Psiholog: „Vampirii energetici te atacă până când îţi găsesc punctul slab“

  Foarte mulţi dintre noi şi-au făcut un obicei deloc sănătos în a se descărca de probleme în faţa altor persoane, în dorinţa de a primi înţelegere. Nimănui nu-i plac însă „vampirii energetici“, persoane care văd întotdeuna jumătatea goală a paharului. Ei sunt izolaţi, de regulă, de grupul social sau comunitatea din care fac parte, iar în timp ajung să se îmbolnăvească din cauza acestui mod de gândire.

 • Despre psihoterapia pozitivă, CV-ul emoţional şi relaţionarea pozitivă cu
psiho-vampirii – interviu cu Dr. Hamid Peseschkian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre psihoterapia pozitivă, CV-ul emoţional şi relaţionarea pozitivă cu psiho-vampirii – interviu cu Dr. Hamid Peseschkian

  Dr. Hamid Peseschkian, fiul fondatorului psihoterapiei pozitive  Nossrat Peseschkian, medic neurolog, psihiatru şi psihoterapeut din Germania, preşedintele World Association of Positive Psychotherapy, co-autor al cărţii Psiho-vampirii – despre relaţionarea pozitivă cu hoţii de energie a fost în 8 şi 9 Iunie în vizită la Cluj, pentru lansarea cărţii sale şi pentru întâlniri cu psihologi, medici şi psihoterapeuţi.

 • Vampirii energetici, pericolul de lângă tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vampirii energetici, pericolul de lângă tine

  Te simţi din ce în ce mai obosită, fără vlagă, iar dimineaţa de abia te poţi da jos din pat. Poate că pui această moleşeală pe seama stresului sau a odihnei insuficiente, însă te-ai gândit vreodată că de vină pot fi chiar persoanele din jurul tău? Descoperă cine sunt vampirii energetici şi cum te poţi feri de ei!

 • Sfaturi despre cum să-ţi protejezi casa de vampirii energetici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi despre cum să-ţi protejezi casa de vampirii energetici

  Ştiţi din ce este compus câmpul energetic al familiei noastre? Din locul pe care este amplasată casa, care se hrăneşte cu energia emanată din adâncurile pământului, din energetica materialelor folosite la construcţia casei, din energia membrilor familiei şi ale animalelor de companie.

Modifică Setările