valori nutritionale - ultimele știri
Mai mult de jumătate dintre români, 56%, sunt interesați de valorile nutriționale ale preparatelor pe care le comandă. Iar cei mai mulți sunt tineri. Mai exact, 7 din 10 persoane care declară că obișnuiesc să consulte valorile nutriționale înainte să comande au până în 35 de ani.
Ce trebuie să conțină de astăzi meniul restaurantelor. Obligația, impusă de Protecția Consumatorului
Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor.
Începând cu 15 martie 2023, afacerile din HoReCa vor trebui să afișeze în meniu și valorile nutriționale ale produselor. O aplicație simplă din România le poate ajuta.
Ouăle sunt consumate zilnic, fie simple, fie în compoziţia a diferite mâncăruri. Dacă este consumat în cantităţi moderate, oul poate avea numeroase beneficii pentru sănătatea noastră.