Stiri despre valentin nicolau

  43 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre Jurnalul unui frustrat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Jurnalul unui frustrat

  Cu Stelian Tănase şi catastrofalul său directorat de la Televiziunea Română speram să îmi fi încheiat socotelile în data de 23 septembrie 2015. Atunci când Parlamentul a decis demiterea sus-numitului. Ca şi a întreg Consiliului de Administraţie.

 • Regizorul Cornel Mihalache îi răspunde lui Stelian
Tănase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Cornel Mihalache îi răspunde lui Stelian Tănase

  Cornel Mihalache a scris un Drept la replică cu privire la afirmaţiile lui Stelian Tănase publicate pe blogul său, un atac la adresa lui Valentin Nicolau şi la filmul „Zi că-ţi place”. Mai jos, textul integral.

 • Jurnalistul Marius Tucă va prelua postul de radio Smart FM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnalistul Marius Tucă va prelua postul de radio Smart FM

  Marius Tucă va prelua postul de radio Smart FM, înfiinţat de scriitorul şi dramaturgul Valentin Nicolau, şi vrea să continue să construiască în domeniul media, după cum a declarat jurnalistul pentru Mediafax.

 • „Basmania” lui Valentin Nicolau
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Basmania” lui Valentin Nicolau

  Scrisă de un autor aflat în căutarea unor locuri mai bune decât planeta Pământ şi a unor stări mai bune şi mai generoase decât cele pe care le trăim în stare de veghe, apărută la sfârşitul anului 2014, „Basmania” lui Valentin Nicolau este doar în aparenţă o joacă de copii.

 • De la pixeli la cântecul inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la pixeli la cântecul inimii

  Miercuri seara Televiziunea Română ṣi-a modificat obiṣnuitul program anost de prime time, de pe canalul 1, făcând loc difuzării teleplay-ului "Ultima haltă în Paradis", nominalizat la Premiile UNITER în 2002.

 • VIDEO Valentin Nicolau, condus pe ultimul drum de sute de colegi din TVR, personalităţi şi prieteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Valentin Nicolau, condus pe ultimul drum de sute de colegi din TVR, personalităţi şi prieteni

  Scriitorul Valentin Nicolau a fost înmormântat la Cimitirul Domneşti Ghencea 2, pe ultimul drum fiind condus de sute de persoane. Actuali sau foşti angajaţi şi colaboratori, prieteni, vedete din lumea televiziunii, critici de teatru, dar şi politicieni, cu toţii au ţinut să participe la slujba de înmormântare care a avut loc la Biserica Sf. Maria, chiar peste drum de casa în care a locuit scriitorul.

 • Valentin Nicolau, brutalitatea unei dispariţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valentin Nicolau, brutalitatea unei dispariţii

  Valentin Nicolau. În ceas de noapte, prietenii i-au aflat  dispariţia şi, de atunci,  ne sunăm unii pe alţii pentru a ne consola reciproc. Ne suntem necesari şi, împreună, deplângem această moarte brutală. Fiecare şi-l aminteşte ieri, acum o lună, acum un an: o întâlnire cu el nu era niciodată neutră! Vitalitatea îi era contagioasă, iubirile şi conflictele-intense. Intimitatea cu el dispensă întotdeauna o lecţie de implicare în viaţă!

 • VIDEO Scriitorul şi editorul Valentin Nicolau va fi vineri înmormântat, în Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Scriitorul şi editorul Valentin Nicolau va fi vineri înmormântat, în Bucureşti

  Editura Nemira anunţă cu profund regret şi tristeţe încetarea din viaţă mult prea devreme a fondatorului său,  Valentin Nicolau, la vârsta de 54 de ani. Decesul s-a produs marţi seară, pe 13 ianuarie, în urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul Universitar. Slujba de înmormântare va avea loc vineri,16 ianuarie, de la ora 13.00, la Biserica Sf. Maria de pe strada Iani Buzoiani, iar înmormântarea va fi la Cimitirul Domneşti Ghencea 2.

 • Moartea lui Valentin Nicolau îndoliază Zilele Colegiului „Eminescu“ din Buzău. Scriitorul urma să lanseze azi o carte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea lui Valentin Nicolau îndoliază Zilele Colegiului „Eminescu“ din Buzău. Scriitorul urma să lanseze azi o carte

  „Lansarea cărţii «Basmania», programată pentru astăzi, la ora 12.30, nu va mai avea loc din cauza decesului dlui Valentin Nicolau. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“. Este anunţul organizatorilor unor manifestări culturale de la Colegiul National ,,Mihai Eminescu“ din Buzău, dedicate poetului Mihai Eminescu. Valentin Nicolau a decedat, marţi, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

 • Basmania, Basmania!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Basmania, Basmania!

  Toate poveştile încep cu „A fost odată,  ca niciodată”.  Doar povestea noastră  debutează cu „Va fi odată”, pentru că acţiunea sa se derulează într-un viitor (nu prea) îndepărtat, atunci când oamenii nu vor mai crede în poveşti... „iar lumea basmului există doar în măsura în care pământenii cred în ea ”.

 • „Basmania”, în turneu prin
România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Basmania”, în turneu prin România

  După lansarea de la recent încheiata ediţie a Târgului Gaudeamus, unde s-a clasat pe locul 3 în topul de vânzări al Editurii Nemira, „Basmania”, povestea lui Valentin Nicolau, porneşte într-un turneu de promovare prin România, iar pe 3 şi 4 decembrie se va afla la Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Braşov.

 • Dramaturgul Valentin Nicolau, despre „Basmania“: „În cartea mea, inimile  nu bat, ci cântă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dramaturgul Valentin Nicolau, despre „Basmania“: „În cartea mea, inimile  nu bat, ci cântă”

  Cunoscut în primul rând pentru textele sale dramatice, premiate şi jucate pe diverse scene din România, Valentin Nicolau a vorbit, la Adevarul Live, despre romanul fantasy, „Basmania. Răspântia gândurilor”, apărut la Editura Nemira, într-o prezentare grafică specială, cu ilustraţii realizate de Tudor Popa. Cartea va fi lansată sâmbătă, 22 noiembrie, la ora 13.00, la Târgul Gaudeamus.

 • „Basmania” deschide drumul pentru romanul fantasy în literatura română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Basmania” deschide drumul pentru romanul fantasy în literatura română

  Aflat de mulţi ani în prim-plan în literatura contemporană, fiind prezent în topurile de vânzări din întreaga lume, romanul fantasy a fost până acum mai degrabă ocolit de scriitorii români. În această toamnă, Valentin Nicolau va lansa la Târgul de carte Gaudeamus prima parte din seria „Basmania”, numită „Răspântia gândurilor”.

 • „Zi că-ţi place!” se întoarce la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Zi că-ţi place!” se întoarce la TVR

  Filmul realizat după piesa omonimă a lui Valentin Nicolau, în regia lui Cornel Mihalache, va fi difuzat luni, 3 noiembrie, ora 20.10, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVRplus.ro. Docuficţiunea îi are în distribuţie pe Meda Victor, Mircea Albulescu, Radu Amzulescu, George Ivaşcu, Marius Stănescu şi Constantin Cojocaru.

 • Stelian Tănase –primul scandal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stelian Tănase –primul scandal

  Desemnarea d-lui Stelian Tănase în calitate de director general interimar al SRTV nu a generat prea multe reacţii binevoitoare din partea mediilor politice şi intelectuale autohtone.

Modifică Setările