Stiri despre valeni

  70 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Blonda de la Apărare, prinsă în pact cu duşmanul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Blonda de la Apărare, prinsă în pact cu duşmanul

  Directoarea Oficiului pentru Cultul Eroilor din MApN protejează mormântul unor civili, părinţii partenerului său de afaceri, plantat în cimitirul unor eroi din Primul Război Mondial. Primăria din Vălenii de Munte se chinuie de luni bune să mute din Cimitirul Eroilor mormântul unor civili. I se opune chiar instituţia destinată să apere cultul eroilor.

 • Readuşi la şcoală cu haine şi încălţăminte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Readuşi la şcoală cu haine şi încălţăminte

  Copiii nevoiaşi din trei sate ale comunei nemţene Văleni au primit articole noi de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Donaţia a ajuns  zilele trecute la 30 de elevi din satele Moreni, Văleni şi David şi a fost făcută pentru ca cei mici să reia cursurile întrerupte pe parcursul anului şcolar.

 • Slatina:Gheaţa blochează apele râului Vedea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina:Gheaţa blochează apele râului Vedea

  Blocurile de gheaţă şi apele râului Vedea pun în pericol gospodăriile din două comune ale judeţului. Voluntarii au plecat să spargă sloiurile din zonă.

 • Târgovişte: Întreceri cu sănii şi boburi în Vălenii de Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgovişte: Întreceri cu sănii şi boburi în Vălenii de Dâmboviţa

  Căderea ninsorii din ultimele zile a fost un prilej de bucurie atât pentru localnicii din Văleni cât şi pentru cei aproximativ 150 de elevi de la „SAM Văleni Dâmboviţa”, care s-au întrecut cu sănii şi boburi în cadrul concursului „Iarna pe uliţă”, organizat de primărie şi conducerea şcolii.

 • Văleni, comuna fără o palmă de asfalt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Văleni, comuna fără o palmă de asfalt

  Locuitorii se plâng că, din cauza prafului, nu-şi pot usca rufele afară. Consiliul Judeţean promite să asfalteze drumurile din Văleni, dar şi pe cele din Pângăraţi, anul viitor.

 • Orologiu de la 1896 perfect funcţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orologiu de la 1896 perfect funcţional

  Preotul Gheorghe Ouatu, parohul bisericii, se îngrijeşte de mecanism zilnic şi declară cu mândrie că este singurul de acest tip din întreaga regiune care nu are nicio defecţiune.

Modifică Setările