Stiri despre vaideeni

  68 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Râmnicu Vâlcea: Oierii din Vaideeni ies cu turmele la protest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Oierii din Vaideeni ies cu turmele la protest

  Crescătorii de oi sunt nemulţumiţi de faptul că anul acesta vor primi o subvenţie mai mică pe cap de animal. În comuna Vaideeni sunt peste 400 de crescători de oi, aceasta fiind principala sursă de venit a locuitorilor din zonă.

 • Pensionari păcăliţi de o angajată CEC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionari păcăliţi de o angajată CEC

  Elisabeta Jinaru, de la sucursala din localitatea vâlceană Vaideeni, e acuzată că i-a păcălit pe oameni să semneze formulare în alb, apoi a retras banii din conturile lor şi a dispărut. Escrocheria n-ar fi ieşit la iveală dacă angajata CEC nu ar fi fost implicată într-un accident de maşină, fiind nevoită să intre în concediu. O colegă de-a sa a descoperit frauda.

 • Râmnicu Vâlcea: „Învârtita Dorului”, la Vaideeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: „Învârtita Dorului”, la Vaideeni

  Astăzi în localitatea vâlceană Vaideeni este sărbătoare mare. Zeci de ansambluri populare şi cântăreţi de muzică păstorească susţin concerte în aer liber pe scena amenjată în centrul localităţii.

 • Râmnicu Vâlcea: Primari amendaţi după incendiul de la Vaideeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Primari amendaţi după incendiul de la Vaideeni

   Primarii din oraşul Horezu şi localitatea Vaideeni au fost amendaţi de prefectură în urma incendiului care a avut loc la începutul lunii, la un fânar din zonă, la care pompierii Serviciului de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) nu au intervenit.

 • Râmnicu Vâlcea: Pompierii voluntari neplătiţi au lăsat satul să ardă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Pompierii voluntari neplătiţi au lăsat satul să ardă

  Primăria Vaideeni mai avea de plătit către Serviciului de Voluntariat din Horezu suma de 9.000 lei, aşa cum scrie în contractul încheiat între părţi. Din această cauză, primarul din Horezu le-a interzis pompierilor să stingă un incendiu din gospodăria unui sătean din Vaideeni.

Modifică Setările