Stiri despre uv

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 153 de angajaţi ai Arctic sunt absolvenţii Universităţii Valahia din Târgovişte. 6 din aceştia au funcţii de conducere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  153 de angajaţi ai Arctic sunt absolvenţii Universităţii Valahia din Târgovişte. 6 din aceştia au funcţii de conducere

  O delegaţie a Universităţii „Valahia” din Târgovişte a vizitat, miercuri, 19 decembrie, Compania Arctic de la Ulmi, pentru a stabili detaliile unei viitoare colaborări. Scopul întâlnirii a fost acela de a continua colaborarea veche de 15 ani dintre universitate şi Compania Arctic, principalii beneficiari ai acestei colaborări fiind studenţii.

 • Cum scapi de petele pigmentare provocate de expunerea la soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de petele pigmentare provocate de expunerea la soare

  După o vacanţă petrecută pe plajă, se întâmplă frecvent să descoperim pe pielea bronzată mici pete închise la culoare. Neprotejată corespunzător, pielea cedează atacului radiaţiilor UV. Specialiştii recomandă câteva soluţii la îndemâna oricui.

 • Cetăţenii Republicii Moldova îşi pot alege preşedintele la secţia de vot de la Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cetăţenii Republicii Moldova îşi pot alege preşedintele la secţia de vot de la Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău

  Comisia Electorală Centrală (CEC) din Republica Moldova a deschis pentru alegerile prezidenţiale, din 30 octombrie 2016, 100 de secţii de votare în străinătate. Dintre acestea 11 secţii de votare au fost organizate în România, pentru persoanele care au cetăţenie moldovenească iar una din ele este înfiinţată la Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău. Peste 500 de persoane sunt aşteptate la vot.

 • Cod Portocaliu de caniculă. Află cum te poţi proteja de căldură!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cod Portocaliu de caniculă. Află cum te poţi proteja de căldură!

  Căldura ne poate crea grave probleme de sănătate, dacă nu ţinem cont de câteva sfaturi. Cea mai des întâlnită stare cauzată de caniculă este hipertermia. Creşterea temperaturii corpului la 40 sau chiar 41 de grade Celsius este însoţită, uneori, de pierderea cunoştinţei, vărsături, delir şi convulsii.

 • Recomandări anti-caniculă ale poliţiştilor rutieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandări anti-caniculă ale poliţiştilor rutieri

  Şoferilor teleormăneni li se recomandă să îşi planifice drumurile cu maşina dimineaţa şi seara pe timpul caniculei, astfel încât să evite intervalul orar 10.00.18.00, cel mai periculos. În plus, şoferii cu afecţiuni medicale (cardiovasculare, neurologice sau endocrine) sunt sfătuiţi să nu conducă deloc în intervalul orar cu temperaturi maxime.

 • Atenţie, avertizare de caniculă! Vezi aici câteva sfaturi utile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie, avertizare de caniculă! Vezi aici câteva sfaturi utile

  Căldura suprasolicită organismul, iar acest lucru, pe fondul unor vulnerabilităţi, este resimţit mai acut de către cei cu probleme de sănătate. În lipsa unor măsuri de protecţie, canicula îşi poate pune amprenta negativ asupra fiecărui organism, atenţionează medicii.

 • 3 zile de arşiţă. De sâmbătă se răceşte uşor. Vezi prognoza meteo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 zile de arşiţă. De sâmbătă se răceşte uşor. Vezi prognoza meteo

  Pe teleormăneni îi aşteaptă trei zile de foc. Meteorologii au emis o atenţionare Cod Galben de caniculă, valabilă de astăzi şi până vineri, interval în care gradul de disconfort termic va fi accentuat. Astăzi va fi înregistrată cea mai mare temperatură din acest an, 36 grade Celsius, la umbră.

 • Litoralul, sub zodia caniculei. Se răceşte uşor între 23 şi 26 iunie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Litoralul, sub zodia caniculei. Se răceşte uşor între 23 şi 26 iunie

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de caniculă pentru perioada următoare. În intervalul 19 – 22 iunie, vremea va fi călduroasă în toată ţara, local caniculară în cursul după-amiezei, când vor fi înregistrate frecvent temperaturi maxime de 35 - 36 de grade Celsius.

 • Avertizare de caniculă pentru judeţul Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avertizare de caniculă pentru judeţul Teleorman

  Căldură mare, mon cher! Canicula îşi va face simţită prezenţa şi zilele următoare în judeţul Teleorman. Meteorologii au emis o avertizare prin care suntem anunţaţi că, în următoarele două zile, mercurul din termometre va trece de 35 de grade Celsius.

 • Indicele radiației ultraviolete pe Litoral a crescut la 9,1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Indicele radiației ultraviolete pe Litoral a crescut la 9,1

  La Constanța și Mangalia, indicele UV se situează, azi, la 9,1, pe o scară de la 0 la 11+. Pe harta indicelui radiației ultraviolete, furnizată de www.meteoromania.ro, întreg litoralul românesc apare în portocaliu.

 • Alerta de radiaţii continuă pe litoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alerta de radiaţii continuă pe litoral

  Chiar dacă la malul mării a plouat de dimineaţă, iar temperaturile au scăzut cu 5 - 6 grade Celsius, meteorologii menţin alerta de radiaţii pe litoral.

 • Atenţie la ultraviolete! La Constanţa, indicele UV a atins cota de alertă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la ultraviolete! La Constanţa, indicele UV a atins cota de alertă

  Meteorologii avertizează cu privire la faptul că pe litoral, indicele radiaţiei ultraviolete (UV) a depăşit cota de alertă de 8 unităţi pe o scară de la 0 la 11. Indicele UV este o estimare internaţională a nivelului radiaţiei ultraviolete la suprafaţa Pământului.

 • Constanţa: Încă o zi cu avertizare de cod roşu pentru radiaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Încă o zi cu avertizare de cod roşu pentru radiaţii

  Meteorologii avertizează că şi astăzi, pe litoralul românesc, indicele radiaţiei ultraviolete în condiţii de cer senin la amiază ajunge şi până la 8.3 la Mangalia. Din fericire, indicele de confort termic nu va depăşi 73 de unităţi la Constanţa şi Mangalia.

 • Ce trebuie să ştii despre alergia la soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre alergia la soare

  Ai observat că odată cu venirea căldurii îţi apar pete roşii pe zonele cele mai expuse razelor solare? Poate fi vorba de o alergie la soare.

Modifică Setările