Stiri despre utile

  76 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 paşi pentru o pedichiură îngrijită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 paşi pentru o pedichiură îngrijită

  O pedichiură frumoasă depinde de un întreg arsenal de instrumente pe care le foloseşti în acest scop, dar şi de anumite trucuri care te ajută să obţii şi să menţii unghiile picioarelor impecabile.

 • Feng shui. Cum îţi cureţi locuinţa de energii negative
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Feng shui. Cum îţi cureţi locuinţa de energii negative

  Câteodată, lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori. S-ar părea că de vină sunt energiile negative care, odată acumulate în spaţiul în care trăieşti, îţi afectează complet starea de spirit. Pentru a scăpa de tot ce aduce ghinion, ai la îndemână câteva trucuri utile!

 • Ce să nu păstrezi niciodată sub pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să nu păstrezi niciodată sub pat

  Dacă te simţi mereu obosită şi ai un somn agitat, ar fi bine să arunci o privire asupra lucrurilor pe care le ai ascunse sub pat. Potrivit regulilor Feng Shui, anumite obiecte din cameră amplasate greşit îţi pot lua din energia pozitivă şi îţi vor transmite stări negative.

 • Pune aspirină în maşina de spălat. Rezultatul te va surprinde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pune aspirină în maşina de spălat. Rezultatul te va surprinde

  Îngălbenirea sau înnegrirea hainelor deschise la culoare este unul dintre lucrurile care te scoate din minţi de fiecare dată când speli rufe? Din fericire, există un truc ieftin şi rapid pentru a scăpa de această problemă.

 • Cum alegi parfumul care ţi se potriveşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alegi parfumul care ţi se potriveşte

  Ai câteva parfumuri preferate, însă nu ştii care ţi se potriveşte? Dacă te întrebi cum recunoşti aroma potrivită pentru tine, citeşte sfaturile de mai jos!

 • Cum cureţi aragazul rapid cu două ingrediente banale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum cureţi aragazul rapid cu două ingrediente banale

  Nu reuşeşti să scapi de arsuri şi de grăsimea uscată de pe pereţii cuptorului? Iată o soluţie extrem de simplă care rezolvă rapid de această problemă, fără să fie nevoie să petreci ore în şir în bucătărie. Ai nevoie de doar două ingrediente banale.

 • Cum se păstrează impecabil verdeaţa proaspătă pe toată durata sezonului rece. Sfaturi utile pentru bucătăria de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se păstrează impecabil verdeaţa proaspătă pe toată durata sezonului rece. Sfaturi utile pentru bucătăria de iarnă

  Indiferent cât de pricepuţi suntem în bucătărie, mereu ne lovim de argumente care ne fac să înţelegem că universul culinar este nemărginit. Cum gătim mai sănătos, cum congelăm şi decongelăm mai rapid, cum scăpăm mai uşor de mirosurile supărătoare din bucătărie sau de pe mâini, după ce gătim, sunt câteva dintre întrebările la care bucătarii profesionişti au răspunsuri.

 • În jurul lumii, ghiduri turistice. Cum prezinţi un oraş cu stil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În jurul lumii, ghiduri turistice. Cum prezinţi un oraş cu stil

  Peste 40 de ghiduri turistice, în cele mai pitoreşti locuri din lume, oraşe şi ţări, au apărut în Colecţia În jurul lumii, de la Editura Vremea. Printre cele mai căutate sunt cele din Italia, Egipt, Suedia, Turcia, Bulgaria.

 • Programul Compartimentului de Stare Civilă în perioada sărbătorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programul Compartimentului de Stare Civilă în perioada sărbătorilor

  Orădenii care vor să meargă la Compartimentul de Stare Civilă din cadrul Primăriei Oradea sunt informaţi că acesta funcţionează astăzi cu program redus, între orele 8.30 şi 15.30. Mâine vor putea fi înregistrate numai decesele, în intervalul orar 8.30 şi 12.30.

 • Ghidul serviciilor de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghidul serviciilor de Sărbători

   „Adevărul“ vă prezintă astăzi programul complet din perioada de Crăciun şi Revelion al tuturor furnizorilor de servicii din Capitală: spitale, cabinete medicale, farmacii non-stop, hipermarketuri şi malluri, dar şi orarul Metrorex.

 • Află care sunt magazinele care oferă promoţii în Slobozia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află care sunt magazinele care oferă promoţii în Slobozia

  Deşi la fiecare colţ de stradă te loveşi de câte un magazin, nu toate au celeaşi preţuri. Ca să atragă clienţii, unii comercianţi vând marfă la reducere. De când criza a lovit în buzunarele cumpărătorilor, comercianţii apelează la tot felul de promoţii pentru a-şi ţine clienţii aproape. Cele mai multe se află în centrul comercial de la intratrea în oraş.

 • Ce acte îţi trebuie pentru obţinerea ajutorului de deces
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce acte îţi trebuie pentru obţinerea ajutorului de deces

  În fiecare zi la Casa Judeţeană de Pensii Călăraşi, 20 de persoane depun actele necesare pentru a putea beneficia de ajutorul de deces. „Este aglomerat. 20 de persoane vin în fiecare zi, dar sunt perioade când avem şi mai mulţi.

 • Cum obţii ajutorul de înmormântare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum obţii ajutorul de înmormântare

  Pentru acest an, ajutorul de deces acordat de stat este de 2.022 de lei, sumă care i se va da celui care dovedeşte că a plătit pentru cheltuielile de înmormântare. Banii se acordă pentru toate persoanale asigurate, pentru pensionari sau rude ale unor persoane asigurate. Pentru cei care nu îndeplinesc aceste condiţii se va da ajutorul celui care aduce acte prin care dovedeşte că s-a ocupat de înmormântare.

 • PREŢURI Cât ne costă să ne trimitem copilul la şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PREŢURI Cât ne costă să ne trimitem copilul la şcoală

  ADS vă spune unde găsiţi promoţii la achiziţionarea şi ce magazine organizează tombole cu premii consistente pentru cei care cumpără rechizite Înainte de a scoate banii din buzunar nu strică un mic studiu de piaţă. Pentru a nu vă păcăli din cauza grabei şi a cumpăra mai scump, vă ajutăm cu câteva repere privind preţurile la rechizite care se practică în Târgovişte.

 • JOBURI Suplimentează-ţi veniturile ca recenzor! Primăria Reșița face angajări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  JOBURI Suplimentează-ţi veniturile ca recenzor! Primăria Reșița face angajări

  Primăria Reşiţa plăteşte cu 50 de lei fiecare zi pe teren. Pentru recensământul populaţiei şi locuinţelor din perioada 20-31 octombrie, în municipiul Reşiţa vor fi angajaţi 200 de recenzori. Astfel că, într-un oraş atât de sărac precum Reşiţa, unde salariile sunt la cel mai de jos nivel posibil, orice sursă suplimentară de câştig este binevenită.

 • UTILE Cum plătiţi de acasă taxele şi impozitele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UTILE Cum plătiţi de acasă taxele şi impozitele

  Slătinenii îşi pot plăti taxele şi impozitele online, fără a mai face drumul şi a sta la cozile Direcţiei de venituri şi Cheltuieli a primăriei. Sistemul este disponibil 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, iar accesul este permis pe baza unei parole.

 • Cum obţineţi cazierul judiciar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum obţineţi cazierul judiciar

  Peste o sută de persoane solicită zilnic eliberarea unui astfel de document. Actul se eliberează de către poliţişti pe loc sau în termen de trei zile, după ce se achită o taxă de 10 lei la biroul din cadrul IPJ Călăraşi.

Modifică Setările