Stiri despre utilaje

  486 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iaşi: Praf pe utilajele sechestrate de Fisc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Praf pe utilajele sechestrate de Fisc

  Sute de utilaje, maşini, obiecte de uz casnic, terenuri şi construcţii nu-şi găsesc cumpărători deoarece sunt evaluate la preţul pieţei, chiar dacă sunt uzate.

 • Plajă printre tractoare cu bere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plajă printre tractoare cu bere

  Administratorii plajelor spun că butoaiele de bere pentru turişti nu pot fi cărate pe plajă decât cu utilaje de mare tonaj. Investitorii susţin că fac ce vor cu perimetrul de plajă pe care-l au în grijă întrucât au cheltuit mulţi bani pe amenajări.

 • Pe Griviţei, printre mastodonţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe Griviţei, printre mastodonţi

  Aleea Griviţei, destinată exclusiv pietonilor, este  blocată, zilnic, de câte un utilaj  sau de camioanele care îi aprovizionează cu materiale  de construcţii pe muncitorii care lucrează la transformarea  magazinului Trivale în mall.

 • Oprescu a pregătit pompele de evacuare a apei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprescu a pregătit pompele de evacuare a apei

  Ca urmare a avertizărilor meteo de ploi care va fi extinsă în următoarele zile pentru Bucureşti şi împrejurimi, edilul Capitalei a convocat azi-dimineaţa, la ora 8.00, Comandamentul pentru situaţii meteo deosebite, informează reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti.

 • Iaşi: 77 de zile de calvar în centrul oraşului (FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: 77 de zile de calvar în centrul oraşului (FOTO)

  Ieşenii vor trebui să suporte în această vară un nou şantier, deschis dimineaţă între zona Târgu Cucu şi Elena Doamna. Tramvaiele care trec prin zona istorică a municipiului au fost suspendate şi înlocuite cu microbuze şi autobuze.

 • Umbrărescu a lăsat baltă drumul de la Cîmpineanca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Umbrărescu a lăsat baltă drumul de la Cîmpineanca

  Societatea acestuia a asfaltat cei doi kilometri de drum prevăzuţi în contract, dar numai pe o bandă. Şase miliarde de lei vechi au intrat deja în contul firmei Tehnostrade. Deoarece Ministerul Finanţelor nu a mai dat bani, lucrarea a fost abandonată.

 • Cuvinte de duminică:Afaceri în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuvinte de duminică:Afaceri în România

  Caz concret: doi tipi au început o mică afacere. O covrigărie, atâta tot. Au închiriat un spaţiu cu vad bun, au cumpărat utilaje, au primit toate avizele şi s-au apucat de treabă.

 • Craiova: Oltenii lăsaţi în voia viscolului şi a zăpezii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Oltenii lăsaţi în voia viscolului şi a zăpezii

  Firmele responsabile cu deszăpezirea nu s-au prezentat la lucru decât astăzi după ora 8.00, deşi a nins toată noaptea.Zăpada a dat peste cap traficul din oraş. Şoferii au declarat că nu este normal să se acţioneze după mai bine de zece ore de când a nins.

 • Viscolul a închis DN 23 B, Măicăneşti – Ciorăşti şi două drumuri judeţene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viscolul a închis DN 23 B, Măicăneşti – Ciorăşti şi două drumuri judeţene

  Două autoturisme au rămas înzăpezite timp de o oră pe DN 23B. Drumul a devenit impracticabil încă din cursul dimineţii din cauza rafalelor de vânt ce aduc zăpada de pe âmp pe carosabil. Există şi o variantă ocolitoare, DN 23 A, Tătăranu - Milcovul - Focşani. Viscolul a închis şi drumul judeţean 202 F, Băleşti - Mihălceni şi DJ 202 E, Sihlea - Obrejiţa.

 • Focşani: EXCLUSIV Deszăpezire de miliarde pe „cumetrii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: EXCLUSIV Deszăpezire de miliarde pe „cumetrii”

  Municipalitatea are de plătit pentru lucrările de deszăpezire din această iarnă 7 miliarde de lei vechi. La curăţarea străzilor care au stat mult şi bine cu omătul pe ele a participat şi firma consilierului local PSD Neagu Nistoroiu.

 • Utilajele nu se vând, dar se închiriază
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Utilajele nu se vând, dar se închiriază

  Diminuarea drastică a activităţii locale din domeniul construcţiilor a afectat şi piaţa de utilaje de profil. Vânzările pe acest segment au scăzut, anul trecut, cu 84% faţă de 2008. Stocul de acum doi ani încă nu s-a epuizat, iar speranţele de îmbunătăţire a vânzărilor sunt reduse.

 • Targoviste: Drumul spre munte e blocat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Targoviste: Drumul spre munte e blocat

  Două drumuri judeţene, unul care face legătura cu zona montană din Dâmboviţa şi un altul din sudul judeţului sunt blocate, din cauza stratului mare de zăpadă de pe carosabil. Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie, sâmbătă, erau blocate DJ 714 Moroieni-Peştera şi DJ 702F Răscăieţi-Pundea de Greci.

 • Targoviste: Elevii au avut liber din cauza viscolului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Targoviste: Elevii au avut liber din cauza viscolului

  Pentru că pe foarte multe drumuri din judeţ, şofatul a devenit un sport extrem, s-a luat decizia ca şcolile să nu primească elevii la cursuri. Urmează ca Inspectoratul Şcolar să analizeze situaţia, iar în funcţie de evoluţia vremii să decidă dacă procesul de învăţământ va fi reluat mâine.

 • Brăila: ATENŢIE/Trenuri înzăpezite, oameni izolaţi, drumuri blocate. Vezi aici lista drumurilor judeţene şi naţionale închise!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: ATENŢIE/Trenuri înzăpezite, oameni izolaţi, drumuri blocate. Vezi aici lista drumurilor judeţene şi naţionale închise!

  De la ora 2.00 dimineaţa, fenomenele meteo care fac obiectul avertizării de Cod Portocaliu au pus stăpânire tot teritoriul judeţului. Mii de oameni sunt izolaţi în localităţile din judeţ. 24 de drumuri judeţene sunt blocate, iar drumul naţional Brăila-Buzău, pe relaţia Râmnicu Sărat,  este, în continuare, închis. Pe digul Brăila-Galaţi se circulă cu dificultate. Aflaţi de aici problemele cu care se confruntă brăileni

 • Ploieşti: Trafic de coşmar în Prahova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ploieşti: Trafic de coşmar în Prahova

  Circulaţia pe Drumul Naţional 1 Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară greu, pe de o parte din cauza condiţiilor meteorologice, iar pe de altă parte din cauza numărului mare de turişti care coboară de la munte

 • Târgu-Jiu: Maşinile neechipate corespunzător, interzise la Rânca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Maşinile neechipate corespunzător, interzise la Rânca

  Două echipe de la Serviciul Rutier au fost prezenţi atât la intrarea în oraşul Novaci cât şi pe drumul care urcă spre Rânca. Agenţii rutieri au verificat dacă autovehiculele au fost dotate corespunzător, cu lanţuri sau cauciucuri de iarnă.

 • Targoviste: Patru drumuri sunt blocate la această oră din cauza zăpezii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Targoviste: Patru drumuri sunt blocate la această oră din cauza zăpezii

  Situaţia se agravează. Potrivit poliţiei rutiere, la această oră sunt patur drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă. Este vorba de  DJ 711 A - Potlogi - Pitaru - Corbii Mari - ieşire autostrada Bucureşti Piteşti, DJ 711 D - Poiana - Lunguleţu, DJ 722 -  Băneşti - Sălcioara, DJ 401 - Poşta - Potlogi şi un drum comunal DC 401 Vlăsceni - Podu Cristinei.

 • Botoşani: UPDATE: Patru tronsoane de drum închise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: UPDATE: Patru tronsoane de drum închise

  Aproape 30 de utilaje de deszăpezire s-au răspândit în judeţ pentru a lupta cu iarna care a pus stăpânire pe şosele. Mai multe maşini au rămas blocate în trafic iar temperaturile de minus 10 grade au contribuit la neplăcerea şoferilor.

Modifică Setările